Se nyhedsbrevet i en browser
 

USA og Canada: Kom til gratis temaaften den 27. september i Aarhus

- Det er ikke for tidligt at planlægge sommerferien 2019
Hvis du overvejer at tage på roadtrip i USA eller Canada næste sommer, er det nu, du skal i gang med planlægningen! Campere og hoteller bliver nemlig hurtigt udsolgt. Vi har derfor arrangeret en gratis temaaften på Aarhus-kontoret den 27. september, hvor du kan blive inspireret til din USA- eller Canadarejse.

Kom og hør om fede ruter og oplevelser i både USA og Canada på vores to rejseforedrag, og få en snak med de dygtige rejseeksperter. Der vil også blive serveret lidt godt til ganen. Husk tilmelding efter først til mølle-princippet.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på vores temaaften i Aarhus, kan du booke et møde med en rejsekonsulent her.

Læs mere om temaaftenen her

Det klassiske roadtrip i Vest USA

- 16 dage fra kr. 13.295 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 4.195. Du flyver med KLM
Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Utah & Nevada. Selvom ruten tager dig til de klassiske must-sees, så har vi krydret den med fede d-tours og unikke stops. Oplev Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion og Death Valley.

Se mere om rejsen her

Book nu og spar penge på camperlejen

- Op til 15% rabat inden 31/12 2018
Book din rejse til USA gennem Jysk Rejsebureau og få op til 15% rabat på camperlejen, hvis du køber inden 31/12 2018. Desuden bestemmes lejeprisen på campere efter udbud og efterspørgsel, så jo før du booker, jo lavere en grundpris skal du betale.

Med en autocamper har du friheden til at være spontan og gribe de muligheder, der byder sig undervejs - og vi tilbyder alle slags campere, fra luksuscampere til backpackercampere.

Læs mere om autocamper i USA her

Gratis rejseforedrag

- Stadig ledige pladser i september

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her