Søg
Søg
Island

Island

Tag med mig på eventyr til den sagnomspundne ø, Island, der ligger midt i det nordlige Atlanterhav kun et par timers flyvetur fra Danmark.


Denne aften tager vi på en oplevelsesrig rundrejse gennem Island, og følger ringvejen med en masse fantastiske stop og afstikkere undervejs. Den magiske natur på Island byder på vulkaner, gejsere, gletsjere, fjorde, vandfald samt farvandet omkring øen, hvor du bl.a. kan se sæler, delfiner, spækhuggere og pukkelhvaler.

Island byder også på utrolig mange forskellige adventure-oplevelser, hvor du kan komme ud på 4WD og vulkantrekking i Thorsmork Valley, snorkle mellem to kontinentalplader i Thingvellir Nationalpark, komme tæt på pukkelhvaler på en hvalsafari i Husavik, gå på en Gletcher eller tage ud på snescooter. Og hvis det ikke lige er dig, jamen så kan du også bare tage en afslappende tur i Blue Lagoon eller en af de mange hot pools der er på Island.

Landet er fyldt med kontraster, hvor man f.eks. i vinteren kan opleve nordlys og om sommeren er der midnatssol. Island er et sted man kan rejse til året rundt, men det vil være to meget forskellige oplevelser.

Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer og inspirere jer til hvad I kan se på jeres egen tur hertil.

Med venlig hilsen
Marie Kjær Sørensen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
28-08-2019
kl. 18:00
07-10-2019
kl. 18:00
27-11-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Marie Kjær Sørensen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Island

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: