Se nyhedsbrevet i en browser
 

Rejs billigt på egen hånd!

- Køb en startpakke og rejs rundt som du vil
Hvis du kan lide at rejse rundt på egen hånd og at have frihed på rejsen, så kan vi hjælpe med at booke en startpakke til en skarp pris. En startpakke er fly, de to første overnatninger og en transfer fra ankomstlufthavnen - på den måde får du en blød start på rejsen og er dækket af pakkerejseloven og sikret hjælp og rådgivning på rejsen. I dette nyhedsbrev kan du se nogle af vores mange gode og billige rejseforslag til rejser på egen hånd.

Du har også stadig mulighed for at være med i konkurrencen om flybilletter for 10.000 kr. med KLM. I sidste nyhedsbrev havde der sneget sig en fejl ind i linket, men nu virker det - vi beklager fejlen!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Thailand på egen hånd

- Op til 30 dage fra kr. 4.995 kr. pr. person v. 2 pers.
Bestil din startpakke til Thailand igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med bl.a. backpackerrejser i og omkring Thailand.

Se mere om rejsen her

Australien på egen hånd

- Op til 90 dage fra kr. 9.395 pr. person v. 2 pers.
Rejser du på egen hånd i Australien, kan vi give dig en god start på din rejse Down Under med denne startpakke. Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig, så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Læs mere om rejsen her

Vietnam på egen hånd

- Op til 12 mdr. fra fra kr. 5.995 pr. person v. 2 pers.
Vietnam sprudler af liv, farver og dufte. De mange smukke bjerge, de grønne rismarker, det imødekommende folkefærd og et utal af scootere udgør fundamentet for en oplevelsesrig rejse i Vietnam med fokus på den spændende kultur, natur og historie. Din startpakke er en god start på rejsen rundt i Vietnam.

Se mere om rejsen her

New Zealand

- Op til 90 dage fra kr. 9.395 kr. pr. person v. 2 pers.
New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure oplevelser. Få en god begyndelse på din rejse med denne startpakke. Vi sørger for de to første nætter på et hostel, så du får en god start på rejsen i New Zealand.

Læs mere om rejsen her

Spar penge på rejseudstyr

- Når du køber din rejse hos Jysk Rejsebureau
Når du rejser på egen hånd, har du brug for at have godt udstyr med, der passer til din destination. Har du købt din rejse gennem Jysk Rejsebureau, tilbyder vi 15% rabat på næsten alt det rejseudstyr, vi fører i butikkerne, som f.eks. lagenposer, rygsække, flightbags og meget andet.

Vi rådgiver og hjælper gerne med valg af udstyr. Husk at du også kan leje din rejserygsæk hos os for kun 100 kr. pr. påbegyndt måned, når du har købt rejsen hos Jysk Rejsebureau.

Læs mere om rabat på udstyr

Gratis rejseforedrag

- Stadig ledige pladser i september

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her