Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
På din rejse på Cuba, vil du også opleve et imødekommende og livsbekræftende folkefærd, musik, cigarer og rom i lange baner, samt en unik historie om et land, hvor tiden gik i stå, men hvor uret så småt er begyndt at slå igen.

Det er ikke svært at høre, at vi er ret vilde med Cuba, hvilket også er grunden til, at vi begge har besøgt øen af flere omgange – senest i 2018. Vi vil på denne aften fortælle om hele øen og forskellen på vest og øst, samt hvordan vi har oplevet at Cuba har udviklet sig på godt og ondt.


Vi glæder os til at se jer.

Mathilde Maren Staal Jørgensen og Jacob Lund Nielsen

Foredragsholder

Mathilde Staal, Rejsekonsulent

Mathilde Staal Jørgensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top