Søg
Søg
Havana, Cuba

Cuba

Hvide caribiske sandstrande, smukke frodige nationalparker og Unesco bevarede kolonibyer med pastelfarvede huse og brostensbelagte gader er kendetegnende for Cuba.


På din rejse på Cuba, vil du også opleve et imødekommende og livsbekræftende folkefærd, musik, cigarer og rom i lange baner, samt en unik historie om et land, hvor tiden gik i stå, men hvor uret så småt er begyndt at slå igen.

Det er ikke svært at høre, at vi er ret vilde med Cuba, hvilket også er grunden til, at vi begge har besøgt øen af flere omgange – senest i 2018. Vi vil på denne aften fortælle om hele øen og forskellen på vest og øst, samt hvordan vi har oplevet at Cuba har udviklet sig på godt og ondt.


Vi glæder os til at se jer.

Jacob Lund og Mathilde Staal

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
05-03-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Jacob Lund Nielsen
Mathilde Staal Jørgensen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Cuba

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: