Se nyhedsbrevet i en browser
 

Afrikanske eventyr: Tanzania, Kenya og Sydafrika

- Lad din drøm om Afrika blive til virkelighed!
I dag kan du se nogle af vores lækre rejseforslag til Tanzania, Kenya og Sydafrika - hvad vil du gerne opleve?:...

- I TANZANIA har du mulighed for at tage på nogle af verdens bedste safarier i nationalparkerne Serengeti og Ngorongoro. Du kan tage på udfordrende trekking til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller slappe af og dykke ved de palmeklædte sandstrande på øen Zanzibar i Det Indiske Ocean.

- KENYA er alt fra eventyr til afslapning og suveræn safari - men det østafrikanske land er meget mere end man forventer. Her er hyggelige, eksotiske øer med arabisk stemning og skønne sandstrande, masaier med mobiltelefoner og dyr i farver man ikke troede fandtes.

- SYDAFRIKA er et enestående naturskønt og spændende rejseland, der byder på storslåede safarieventyr, kultur- og historieoplevelser og ikke mindst dykning i verdensklasse! OG du kan faktisk tage på roadtrip i egen bil, eller tage familien med i camper og selv køre ud på safari!

.... og vi har masser af andre gode rejseforslag, men vi skræddersyer selvfølgelig altid din rejse efter dine ønsker! Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak med en af vores Afrika-eksperter.

BOOK ET GRATIS REJSEMØDE MED EN REJSEKONSULENT

TANZANIA: Strandferie på eksotiske Zanzibar

- 15 dage fra kr. 11.995 pr. person v 2 pers., børnepris fra kr. 11.495
Zanzibar er et fantastiske valg for dig som søger en eksotisk strandferie i skønne omgivelser! Øen rummer smukke sandstrande, turkisblåt vand og svajende palmer.

Du besøger 2 forskellige strandområder og bor desuden 3 overnatninger i den koloniale bydel i Stone Town. Her finder du en spændende kultur, bygninger fra kolonitiden og mange gode spisesteder.

Udover afslapning på de lækre strande, kan du besøge de hyggelige landsbyer, opleve kæmpe landskildpadder og snorkle eller dykke blandt eksotiske fisk og koraller i Det Indiske Ocean.

LÆS MERE OM REJSEN HER!

TANZANIA: Bestig Kilimanjaro med tidl. jægersoldat Lothar Friis

- 12 dage fra kr. 25.995 pr. person
Tag med den tidligere jægersoldat og nuværende coach Lothar Friis på denne grupperejse med dansk rejseleder til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Målet er at komme til toppen som et team og delmålet er, at alle kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, der gør livet bedre.

Der findes flere ruter til toppen af "Afrikas tag" – men hos Jysk Rejsebureau har vi valgt at fokusere på den mest populære rute: Machame ruten. Denne rute går for at være den smukkeste rute på Kilimanjaro, da den byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og fantastiske udsigter.

PS: Vi tilbyder også denne rejse uden fokus på selvudvikling, både med og uden dansk rejseleder. Læs mere om turen med dansk rejseleder her og om turen uden dansk rejseleder her.

LÆS MERE OM KILIMANJAROTUREN MED LOTHAR HER!

SYDAFRIKA: Med familien på camperrejse i sydafrika

- 25 dage fra kr. 20.995 pr. pers., børn fra kr. 8.995
Tag familien med til Sydafrika på en spændende kør-selv ferie i autocamper. Landet besidder en fabelagtig natur og et meget rigt dyreliv, som man kan opleve fra camperens egne vinduer.

En rejse med autocamper i Sydafrika er en perfekt rejseform for den eventyrlystne familie. Med ’huset på ryggen’ og forhåndsbookede campingpladser kan I bruge tiden på at nyde dette fantastiske land, uden at skulle bekymre jer om at finde ledige campingpladser undervejs.

LÆS MERE OM REJSEN HER!

KENYA: Familiesafari, togrejse og eksotiske Diani beach

- 14 dage fra kr. 16.495 pr. person v. 2. pers., børnepris fra kr. 12.495
Tag på en budgetvenlig men fantastisk familiesafari i Kenya! Oplev det imponerende dyreliv i nationalparkerne Masai Mara og Lake Nakuru, og nyd naturen og det lokale liv fra togets vinduer mens du kører mod det indiske ocean. Her tilbringer du den sidste del af rejsen med en dejlig badeferie på eksotiske Diani beach.

LÆS MERE OM REJSEN HER!

Værs'go! Den perfekte julegaveidé til eventyrlystne i alle aldre!

- Glæd en du holder af med et gavekort til en eventyrlig rejse!
Kender du én, som drømmer om en spændende rejse? Så har vi den perfekte julegaveidé - nemlig et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau! Og som noget nyt behøver du ikke komme ind i en af vores 5 butikker for at købe rejsegavekort (selvom vi rigtig gerne vil se dig!). Du kan nu købe gavekort direkte på vores hjemmeside, og selvfølgelig på et helt valgfrit beløb. Nemmere bliver det ikke!

DU KAN KØBE DIT GAVEKORT HER!

Vrid det sidste GRATIS REJSEINSPIRATION ud af 2019!

- Kom og hør om disse spændende rejsemål i december:
Vi holder stadig 5 GRATIS REJSEFOREDRAG og 3 WEBINARER, inden vi går på juleferie!

AARHUS:

10. december 2019 kl. 18: GRUPPEREJSER FOR UNGE

11. december kl. 18: FILIPPINERNE

18. december kl. 18: STILLEHAVETS PARADISØER

19. december kl. 18: NEW ZEALAND


WEBINARER - bliv inspireret hjemme fra din egen sofa!

10. december kl. 17:30: SVØM MED HVALER I SRI LANKA

12. december kl. 18: TREKKING TIL MT. EVEREST BASE CAMP med dansk rejseleder

17. december kl. 17:30: THAILAND


HERNING:

9. december kl. 18: JAPAN


Og vi har mange andre spændende destinationer på foredragsprogrammet efter nytår!

SE ALLE VORES FOREDRAG OG WEBINARER HER!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM og partnere Air France og Delta Air Lines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

DELTAG I KONKURRENCEN HER!