Se nyhedsbrevet i en browser
 

Skal du rejse i dit sabbatår?🌴😍

- Vi giver dig den bedste start på rejsen!
Planlægger du at tage et sabbatår? Eller har du en søn eller datter, der gør? Vores erfarne rejsekonsulenter har selv backpacket rundt i hele verden og kan hjælpe med at vælge den rette rejseform med de oplevelser og destinationer, du drømmer om, så din sabbatårsrejse bliver den bedste oplevelse nogensinde!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter eller ring på 70 20 19 15 og lad os skræddersy din rejse sammen - du finder os i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding og København!

I dette nyhedsbrev kan du læse mere om dine muligheder i dit sabbatår, hvadenten du er interesseret i højskoleophold, grupperejser for unge, jordomrejser eller frivilligt arbejde.


Book et uforpligtende rejsemøde her

Unikt højskoleophold i fantastiske omgivelser!

- Drømmer du om at lære noget nyt, få venner for livet og gøre en forskel?
Vi har lavet det fedeste højskoleophold for unge i Filippinerne og Indonesien! Her får du en unik højskoleoplevelse, der vil ændre dit liv. På de smukkeste lokationer kan du udvikle dig personligt, få venner for livet, lære noget nyt gennem spændende valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere.

Ville du også elske denne oplevelse? Så ring til os på 70 20 19 15 og hør mere.


Læs mere om højskole for unge

Vil du på jordomrejse i dit sabbatår?

- Der er mange muligheder for en fed jordomrejse, som du sent vil glemme
Tag på den ultimative jorden-rundt-rejse, hvor du oplever flere lande - måske endda flere kontinenter - på én og samme tur. Lad dig friste eller inspirere af en af vores på forhånd tilrettelagte jordomrejser, eller få skræddersyet din egen personlige drømmerejse. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvad end du er til backpacking eller en mere komfortable rejseform, så kan vi hjælpe dig.

Ring til os på 70 20 19 15 og hør mere om jordomrejser.


Se mere og få tilbud her

Frivilligt arbejde

- Gør en forskel som frivillig
Ved at arbejde som frivillig i udlandet får du ikke bare muligheden for intensivt at lære en anden kultur at kende, du oplever også glæden ved at kunne give noget igen og gøre en forskel. Det er en skøn fornemmelse at kunne bidrage til og arbejde sammen med andre om et godt formål. Frivilligt arbejde er dog også krævende og stiller store krav til dig rent menneskeligt.

Ring til os på 70 20 19 15 og hør mere om frivilligt arbejde.


Læs mere om frivilligt arbejde

Backpacker Adventure

- Grupperejser for unge
På en grupperejse for unge, oplever du verden sammen med andre rygsækrejsende. Dette er den perfekte rejseform for dig, der gerne vil på rygsæksrejse, men mangler en rejsepartner. Eller dig og din rejsekammerat, der har lyst til at rejse sammen med andre. Du kan kombinere turene som du har lyst og tilføje flere oplevelsesture.

Ring til os på 70 20 19 15 og hør mere om vores Backpacker Adventure ture.


Se mere og få tilbud her

Rejseklar? Download Udenrigsministeriets app 'Rejseklar'

- Og hold dig opdateret både inden og under din rejse
Udenrigsministeriet står bag app'en Rejseklar, hvor du kan holde dig opdateret om det land du skal rejse til og ikke mindst når du befinder dig i landet under din rejse.

Med app'en Rejseklar, kan du også nemt tilmelde dig Danskerlisten. Udenrigsministeriet opfordrer alle rejsende til at tilmelde sig Danskerlisten. På den måde er du sikret information direkte fra Udenrigsministeriet, hvis rejsevejledningen i det land, du befinder dig i, ændrer sig.


Læs mere om Rejseklar og se hvordan du kan downloade app'en

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen. Her kan du se en video om, hvordan foredragene foregår.

Se en oversigt over alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.


SE ALLE FOREDRAG OG TILMELD DIG HER!