Se nyhedsbrevet i en browser
 

STILLEHAVETS EKSOTISKE ØER💚🌴

- Vil du på eventyr udover det sædvanlige?
Palmebesatte sandstrande og turkisblåt hav kombineres med store ørkenlandskaber og enorme bjerge, vulkaner, gejsere, sjove dyr og utroligt venlige folkefærd. Stillehavets mange bountyøer indbyder til snorkling, dykning og afslapning i verdens smukkeste omgivelser🌴🐠💚

I dette nyhedsbrev kan du se nogle eksempler på eventyrlige rejser til eksotiske øer i Stillehavet😍 - og hvis det lyder som noget for dig, så ring til os på 70 20 19 15 og få en uforpligtende snak med en af vores Stillehavseksperter.

Vi glæder os til at hjælpe dig ud på en fantastisk rejse!

Se alle destinationer i Oceanien og Stillehavet her!

Ø-hop i Fransk Polynesien

- 18 dage fra kr. 29.995 pr. pers. v. 2 pers.
Tag på ø-hop i ø-paradiset Fransk Polynesien! I 14 nætter befinder du dig på små, unikke resorts på de mindre turistede øer Raiatea, Tikehau og Fakarava. Dagene går med at snorkle, dykke, sejle kajak, cykelture, læse bøger, middagslur i hængekøjen, slentreture langs vandkanten i solnedgangen og ren afslapning og ferienydelse i de uberørte omgivelser.

Læs mere om rejsen og få et tilbud her!

Stillehavets perler: Vanuatu, Tonga og Fiji

- 17 dage fra kr. 34.495 pr. pers. v. 2 pers.
Stå på toppen af en aktiv vulkan, svøm blandt enorme pukkelhvaler, oplev fremmede stammekulturer og nyd roen på en bounty-ø fra din hængekøje. Det er nogle af de highlights, der venter dig på denne eventyrlige rejse til Stillehavet.

Læs mere om rejsen og få et tilbud her!

Ø-hop på Cook-øerne

- 15 dage fra kr. 22.495 pr. pers. v. 2 pers.
Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig. Øerne Rarotonga og Aitutaki har nogle af Stillehavets smukkeste strande og laguner og så kan du også tage på spændende vandreture.

Læs mere om ø-hop på Cook-øerne og få et tilbud her!

Ø-hop på Tonga

- 14 dage fra kr. 29.795 pr. pers. v. 2 pers.
Tonga byder på masser af fantastiske oplevelser, bl.a. snorkling med pukkelhvaler og farverige koralrev, kajakture mellem ubeboede øer, vragdykning og hyggelige landsbyer, hvor du blandt andet kan opleve den helt specielle stemning til en søndagsgudstjeneste i den lokale kirke.

Læs mere om ø-hop på Tonga og få et tilbud her!

Ø-hop på fantastiske Fiji

- 15 dage fra kr. 19.995 pr. pers. v. 2 pers.
”Bula” og velkommen til paradiset Fiji. Her venter dig eksotiske bountystrande, azurblåt vand med farverige fisk og koraller og en imødekommende lokalbefolkning.

Vi har sørget for fly, transport samt overnatninger, og giver dermed dig masser af frihed på selve rejsen. Det betyder, du selv kan afgøre, om du ønsker at snorkle blandt revhajer, trekke i den frodige natur, sejle havkajak, deltage i en lokal kava-ceremoni eller slappe af med en god bog under palmerne.

Læs mere om ø-hop på Fiji og få et tilbud her!

Det bedste af Vanuatu

- 18 dage fra kr. 28.995 pr. pers. v. 2 pers.
Er du klar på det vildeste eventyr på Vanuatu? Her venter dig ziplining på Efate og stammefolk, lavaspyende vulkan, homestay og markeder på Tanna. Til slut kør-selv-ferie på Santo, hvor du kan opleve krystalklare ferskvandskilder i junglen, verdensklasse vragdyk og snorkling samt nogle af verdens smukkeste strande.

Læs mere om rejsen og få tilbud her!

Ø-hop og kør-selv-ferie på Samoa

- 15 dage fra kr. 19.995 pr. pers. v. 2 pers.
På øerne Upolu og Savaii på Samoa finder du smukke bountystrande, fantastisk snorkling, afslappet stillehavsstemning og en utrolig imødekommende lokalbefolkning.

Læs mere og få tilbud her

KOM TIL SPÆNDENDE FOREDRAG OG WEBINARER!

- Tilmeld dig her!
Vi holder løbende foredrag og webinarer om hele verden. Det er gratis at deltage, du skal bare huske at tilmelde dig. Klik på linket nedenfor på det webinar eller foredrag, du gerne vil tilmelde dig.

København: Onsdag d. 11. august kl. 18.00 - Vietnam

Aalborg: Tirsdag d. 24. august kl. 18.00 - Backpacking i Sydøstasien

Webinar: Onsdag d. 8. september kl. 17.30 - Ø-hop i Stillehavet

Herning: Onsdag d. 8. september kl. 18.00 - Roadtrip i Vest USA

Kolding: Torsdag d. 16. september kl. 18.00 - Japan

Aarhus: Torsdag d. 7. oktober kl. 18.30 - Langturssejlads

Se en oversigt over alle webinarer og foredrag her!

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021 og 2022❤️

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021 eller 2022? Så kan du trygt bestille din rejse hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på alle rejser i 2021 og 2022.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

Læs mere om vores Tryghedsgaranti her!