Søg
Søg
vietnam

Vietnam fra nord til syd

På denne aften vil vi tage på en rejse i ”The Land of the Rising Dragon” og dykke dybere ned i dets historie og kultur end de fleste rejsende når, på en gennemrejse i landet.


Vi starter i nord i den hektiske, men charmerende by, Hanoi, hvor de mange gadekøkkener og markeder fylder de smalle gader med liv og spændende dufte. Vi tager på vandretur i de grønne rismarker ved Pu Luong - det mindre turristede alternativ til populære Sapa.

Derefter skal vi på sejltur i den smukke Halongbugt og også et smut til naturskønne Ninh Binh, som går under navnet ”Halongbugten på land”.

På vores vej mod Saigon i syd kommer vi forbi nationalparken Phong Nha (hvor man kan opleve nogle af verdens største grotter), den historiske kongeby Hué, samt den UNESCO-beskyttede perle Hoi An, der med sine små hyggelige gader og kanaler har et klassisk vietnamesisk udtryk. Vi vil også fortælle, hvordan du kan komme helt off the beaten track på en motorcykeltur i det vietnamesiske højland.

Turen afsluttes i syd, hvor du kan shoppe amok i storbyen Saigon, opleve de fascinerende Cu Chi tunneller, tage videre mod Mekong Deltaets flydende markeder eller bountyøen Phu Quoc, som byder på afslapning på hvide sandstrande.

Kom og hør om vores anbefalinger til ideelle rejseruter, de bedste adventure oplevelser, smukke strande, skønne resorts og homestays.

Vi kan skræddersy den rejse til Vietnam, der passer til netop dig.


Vi glæder os til at se dig
Mathilde Staal og Sidsel Vandsø


Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Mathilde Staal Jørgensen
Sidsel Vandsø

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Vietnam

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: