Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i nord i den hektiske, men charmerende by, Hanoi, hvor de mange gadekøkkener og markeder fylder de smalle gader med liv og spændende dufte. Vi tager på vandretur i de grønne rismarker ved Pu Luong - det mindre turristede alternativ til populære Sapa.

Derefter skal vi på sejltur i den smukke Halongbugt og også et smut til naturskønne Ninh Binh, som går under navnet ”Halongbugten på land”.

På vores vej mod Saigon i syd kommer vi forbi nationalparken Phong Nha (hvor man kan opleve nogle af verdens største grotter), den historiske kongeby Hué, samt den UNESCO-beskyttede perle Hoi An, der med sine små hyggelige gader og kanaler har et klassisk vietnamesisk udtryk. Du skal også høre om, hvordan du kan komme helt off the beaten track på en motorcykeltur i det vietnamesiske højland.

Turen afsluttes i syd, hvor du kan shoppe amok i storbyen Saigon, opleve de fascinerende Cu Chi tunneller, tage videre mod Mekong Deltaets flydende markeder eller bountyøen Phu Quoc, som byder på afslapning på hvide sandstrande.

Kom og hør om vores anbefalinger til ideelle rejseruter, de bedste adventure oplevelser, smukke strande, skønne resorts og homestays.


Jeg ser frem til en hyggelig aften.


Med venlig hilsen
Mathilde Maren Staal Jørgensen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Mathilde Staal, Rejsekonsulent

Mathilde Staal Jørgensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top