Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
En rejse til Costa Rica er en rejse med masser af muligheder for store oplevelser med naturen i fokus.

Befolkningen er imødekommende og taler pænt engelsk, og landets størrelse gør, at man kan nå at opleve en masse forskellige områder - uden at skulle bruge alt for meget tid på transport.

Vi vil i løbet af aftenen komme ind på nogle af Costa Ricas højdepunkter, bedste sæsoner, det unikke dyreliv, adventureoplevelser samt de forskellige transportmuligheder i landet – blandt andet muligheden for at tage på en spændende ”kør-selv-rejse”.

Vi ser frem til en hyggelig aften, hvor vi forhåbentlig kan være med til at inspirere og give en masse idéer til, hvad en rejse til Costa Rica kan indeholde.

Vi ses!

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm og Elisabeth Thorsted

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Elisabeth Thorsted, Rejsekonsulent

Elisabeth Thorsted

Rejsekonsulent

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top