Se nyhedsbrevet i en browser
 

💚🤍❤️ Farverige MEXICO – sandstrande, pyramider, tacos og mariachi 🌴☀️

I Mexico kan du opleve én af verdens største byer, Mexico City, se imponerende mayaruiner, prøve kræfter med Puerto Escondidos fantastiske surf-bølger🏄‍♂‍, chille i de hyggelige kolonibyer Oaxaca og San Cristóbal og opleve dykning i verdensklasse ved Mexicos smukke caribiske kyst.

På dit besøg i Mexico er det også svært at komme udenom de lækre strande⛱, det tempofyldte og særprægede mariachi musik🎻og naturligvis det lækre mexicanske køkken med burritos og tacos🌮 og et utal af chili-varianter🌶, som du kan smage på, hvis du tør🥵 🔥 😁

Skal vi hjælpe dig med at planlægge din rejse til Mexico, så kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 eller læs mere om Mexico nedenfor, hvor du også kan indhente et tilbud eller booke et møde👇

Se alle rejseforslag til Mexico her!

Det bedste af Mexico

- 17 dage fra kr. 17.295,- pr. person v. 2. pers.
Denne rejse tager dig forbi nogle af Mexicos højdepunkter fra den farverige hovedstad, Mexico City, til imponerende natur og dyreliv i Sumidero kløften. Du oplever smukke kolonibyer, indianersamfund og besøger mayaruiner ved Palenque, Uxmal og Chichén Itza. Din rejse afsluttes ved den skønne caribiske kyst, Riviera Maya.

Se mere om rejsen og få et tilbud her!

Backpacking i Mexico

- Rejs op til 90 dage fra 10.295,- pr. person v. 2 pers.
Mexico er fantastisk! Oplev det farverige land og den imødekommende befolkning i eget tempo. Ruten er forudbestemt og tager dig forbi Mexicos absolutte højdepunkter.

Du har flybillet fra Danmark til Mexico City, tre nætter i Mexico City, fire ture og et buspas inkluderet i prisen. Ruten er fastlagt: Mexico City - Oaxaca - Puerto Escondido - San Cristóbal de Las Casas - Palenque - Mérida - Tulum - Playa del Carmen - Cancún, men du kan selv bestemme hvor længe du vil blive hvert sted.

Se mere om rejsen og få et tilbud her!

Familieferie i Mexico

- 15 dage fra 13.495,- pr. person v. 2 pers. Børnepris fra 12.995,-
Står der familieferie på programmet? Så kan I roligt rette fokus mod Mexico og i særdeleshed Yucatanhalvøen. Her venter store oplevelser for alle aldre, uden at I behøver bruge flere timer på transport hver dag. Glæd jer til at nyde godt af de fantastiske strande, den dejlige mad og spændende oplevelser for hele familien.

Se mere og få tilbud her

Tre-generationersrejse til Mexico

- 14 dage fra 10.995,- pr. person v. 6 voksne og 4 børn. Børnepris fra 10.495,-
Har I en fødselsdag, der skal fejres med en rejse sammen med hele familien? Eller ønsker I blot at tilbringe lidt kvalitetstid sammen på tværs af generationerne, og få oplevelser og minder for livet? Så tag et kig på denne rejse til dejlige Mexico, hvor oplevelser, afslapning og dejlige hoteller serveres i én skøn blanding.

Se mere om rejsen og få et tilbud her!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve det land, du drømmer om, og give dig gode råd og tips til, hvad du skal opleve.

Vi glæder os til at se dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring🤗


Se alle foredrag og tilmeld dig her!