Se nyhedsbrevet i en browser
 

Fra tropisk oase til bedeflag 💛

Få inspiration til drømmerejser i fantastiske Thailand og Nepal!
Sydøstasien er et vidunderligt sammensurium af kultur, mennesker, storby, jungle, tropeøer, dyreliv, markeder, streetfood og meget mere! Dine sanser skærpes, når du rejser på disse breddegrader, for her er der oplevelser og nye indtryk overalt, hvilket gør Sydøstasien til et af vores favorit rejseområder og den ultimative "Mærk Verden"-oplevelse.

I løbet af august måned deler vi inspiration til rejser i Sydøstasien her i vores nyhedsbrev. Denne gang præsenterer vi dig for rejseeventyr i:

Thailand og Nepal 😍🌍

Find drømmerejsen her

Thailand: Flydende markeder, templer, streetfood og ø-hop

Det perfekte indgangsland til rejseeventyr i Asien 🥢
Thailand er en vidunderlig smeltedigel af asiatisk kultur, der tiltrækker rejsende fra hele verden. Når du ankommer, bliver du budt velkommen med et wai (en klassisk thailandsk hilsen), og i samme øjeblik er dit eventyr skudt i gang.

Inspiration til dit Thailand-eventyr:

🥡 Se listen: Bedste streetfood i Asien
😎 Anders' rejse til Thailand: Storby, trek og bountystrande
🌴 Anbefalinger til oplevelser i Thailand
🚋 8 fantastiske togrejser i Thailand

Nedenfor kan du læse om vores mest populære rejseforslag til Thailand.

Vil du til Thailand?

Til den eventyrsøgende: Backpacking i Nordthailand

Rejseforslag med program, fra 13 dage
Tag plads bag rattet i en tuktuk og gør dig klar til at udforske det nordvestlige Thailand. Rejsen byder på trekking i Umphang-området, zipline i trætoppene i Chiang Mai og et unikt ophold i Karen-landsbyen Ko Tha.

Læs mere her

Til dig, der vil rejse i juleferien: Jungle og ø-hop i Thailand

Fast pris og faste afrejsedatoer, 16 dage
Hold jul og nytår under den tropiske himmel i Thailand. Denne rejse lader dig opleve det bedste af Thailand. Glæd dig til storbyliv i pulserende Bangkok, jungleeventyr i Sai Yok Nationalpark og magisk ø-hop på vidunderlige Koh Chang og Koh Kood.

Læs mere her

Til familierejsen: Riwer Kwai, junglerafts og Koh Kood

Rejseforslag med program, 14 dage
Dette familievenlige rejseforslag starter med fuld fart i Bangkok, hvorefter I sætter tempoet ned og tager ud i naturen. Her venter nogle sjove og kontrastfyldte dage, der vil gøre stort indtryk. I skal først bo i skønne omgivelser i en glamping-teltcamp og senere i en primitiv jungleraft. Rejsen slutter med aflappende stemning og sand mellem tæerne på bountyøen Koh Kood.

Læs mere her

Skal vi planlægge din Thailand-rejse?

Book møde med en rejsekonsulent
Vores rejseeksperter har selv rejst i Thailand fra nord til syd og tilbage igen. Vi har danset og festet på Khao San Road, smagt lokale specialiteter på streetfood-markeder i Chiang Mai, besøgt tusindvis af overdådigt udsmykkede templer og navigeret gennem Bangkoks tætte trafik i en tuktuk. Kontakt os for hjælp til at planlægge din drømmerejse.

Læs mere her

Nepal: Bjerglandet med verdens bedste trekking

Lad dig betage af Nepals kontraster!
Nepal frister med den himmelhøje Himalaya-bjergkæde og hovedstaden Kathmandu, der er et samlingssted for trekkere og bjergbestigere fra hele verden. Drømmer du om træde dine vandrestøvler på nogle af verdens mest legendariske vandrestier og trekkingruter, eller er du nysgerrig på mødet med Nepals lavland og den hjertevarme lokalbefolkning? Så kan vi hjælpe dig med at skræddersy drømmerejsen til det eventyrlige bjergland.

Inspiration til din Nepal-rejse:

🥇 Se listen: Verdens bedste treks
🏔️ Læs en rejseberetning fra Everest Base Camp-trekket
🛕 Anders' rejse til Nepal: 14 dage med kultur, trek og kaos

Nedenfor kan du se nogle af vores mest populære rejseforslag til Nepal.

Vil du til Nepal?

Bestselleren: Trek til Everest Base Camp

Rejseforslag med program, 18 dage
Oplev verdens bedste trek, der tager dig ud på en legendarisk rute gennem sherpaernes storslåede hjemegn med små hyggelige landsbyer og buddhistiske klostre. Stå ansigt til ansigt med verdens højeste bjergtinder og mærk en ægte "ud af kroppen"-følelse ved målet i 5.350 meters højde.

Tip: Rejsen tilbydes også med dansk rejseleder.

Læs mere her

Til den aktive eventyrer: Telttrek i Himalaya

Rejseforslag med program, 18 dage
Som noget helt særligt kan Jysk Rejsebureau tilbyde telttrek til Bhairav Kunda-søen i Himalaya. Her venter et unikt eventyr, hvor du kommer helt tæt på naturen og lærer dig selv bedre at kende. Har du mod på mere adventure, kan du glæde dig til rafting på Bhotokoshi-floden og mountainbike i Kathmandu Valley.

Læs også: Sørens oplevelse på Bhairav Kunda-telttrekket.

Læs mere her

Til den aktive familie: Dyreliv, bjerge og nepalesisk kultur

Rejseforslag med program, 17 dage
Tag familien med på en atypisk - men helt fantastisk - familierejse i betagende Nepal. Hop på mountainbiken og udforsk Himalayas smukke bjerge, brænd energi af på trekking i Annapurna-regionen og slip børnene løs på jungleeventyr i Chitwan Naitonalpark, hvor I kan se frem til tre dage med fantastiske dyreoplevelser. Nepal har oplevelser for alle aldre, og I kommer med garanti ikke til at kede jer!

Læs mere her

Skal vi planlægge din Nepal-rejse?

Book møde med en rejsekonsulent
Vores rejsekonsulenter er ikke bare rejsekonsulenter. De er vaskeægte eventyrere, og de har stået med skydækket som et vattæppe under sig omgivet af verdens højeste bjergtinder Mt. Everest, Lhotse, Makalu og Ama Dablam. Vi kender den bedste café i Thamel og kan vise vej gennem Kathmandus kaotiske gadebillede uden brug af GPS. Kontakt os for hjælp til at planlægge din drømmerejse.

Læs mere her

Gratis rejseforedrag og -webinarer

Få inspiration til din drømmedestination fra én, der har rejst der selv 😍🌎
Kom indenfor til gratis rejseforedrag i vores butikker eller tilmeld dig vores rejsewebinarer, hvor du får inspiration direkte hjem i stuen. Vores rejsekonsulenter fortæller om de fedeste eventyr på destinationen, og du kan få svar på dine spørgsmål. Tilmelding efter først til mølle 😊

22/8-2023 kl. 17.30: New Zealand: Vandring med dansk rejseleder (WEBINAR)
22/8-2023 kl. 18.00: Det vestlige USA (KOLDING)
22/8-2023 kl. 19.00: Alaska (WEBINAR)
23/8-2023 kl. 18.00: Malaysia, Borneo og Singapore (AARHUS)
24/8-2023 kl. 18.00: New Zealand (KOLDING)
28/8-2023 kl. 18.00: Florida med afstikkere i øst-USA (AALBORG)
29/8-2023 kl. 18.00: Costa Rica (AARHUS)
29/8-2023 kl. 18.00: Roadtrip i Australien (KOLDING)
29/8-2023 kl. 19.00: Ecuador og Galapagos (WEBINAR)
31/8-2023 kl. 18.00: Fransk Polynesien (AARHUS)
5/9-2023 kl. 18.00: New Zealand og Fransk Polynesien (HERNING)
5/9-2023 kl. 19.00: Grupperejser for unge (WEBINAR)

Alle foredrag og webinarer