KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter i Auckland og nord herfor, og herefter drager vi sydpå for til sidst at slutte i Christchurch på Sydøen.

På Nordøen går rejsen til det smukke strandområde ved Paihia, ned til Coromandel og herefter til den geotermisk boblende Rotorua med et stop på vejen ved Ringenes Herre-filmsettet Hobbiton.
Vi bevæger os videre sydpå: forbi glow worms i Waitomo og til Tongariro-nationalparken for at trekke og kigge på vulkaner i baggrunden.
Inden vi krydser Cook-strædet, besøger vi New Zealands hovedstad: Wellington.

På Sydøen starter vi rejsen med vin i Blenheim, kajak og vandring i Abel Tasman National Park, og herefter direkte videre til helikopterture over gletsjere ved Fox og Franz Josef.
Videre sydpå kommer vi forbi adventurehovedstaden Queenstown og tager en afstikker til de smukke Milford- og Doubtful Sounds, inden turen går op forbi Christchurch via Dunedin og Mount Cook.
Inden vi runder denne vidunderlige rejse af i Christchurch, tager vi en smuttur op til Kaikoura, hvor der kan spottes hvaler og delfiner.
Alt i alt en fantastisk rejse i et landskab, som er vidt forskelligt fra nord til syd, fra øst til vest, og som indbyder til et vildt spændende road-trip, hvad end det er med bus, bil eller i egen camper.

Jeg viser billeder og fortæller ud fra mine egne rejser gennem New Zealand i campervan. Jeg fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til, hvordan din rejse bliver et lige så fantastisk eventyr som mine egne.

Jeg glæder mig til at se dig til en inspirationsrig og hyggelig aften i Kolding!

De bedste hilsner,
Helene Helle Hargaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 21-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 31-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Helene Hargaard, Rejsekonsulent

Helene Helle Hargaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top