Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter i Auckland og herefter drager vi sydpå for til sidst at slutte i Christchurch på sydøen.

Rejsen går på Nordøen helt op nord på til det smukke strandområde ved Pahia, ned til Waitomo, forbi Rotorua og Tongariro Crossing trekket for til slut at ende op ved hovedstaden Wellington.

På Sydøen starter vi rejsen med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark, hvorefter rejsen går via Fox Glacier og det smukke Milford Sound til adventure hovedstaden Queenstown og ender ved smukke Lake Tekapo, inden turen går op mod Christchurch. Vi runder af med en smuttur op til Kaikura, hvor der kan spottes hvaler og delfiner. En fantastisk rejse i et landskab, som er vidt forskelligt fra nord til syd og som bare indbyder til et fantastisk roadrip, hvad end det er med bus, bil eller camper.

Jeg viser billeder og fortæller ud fra mine egne rejser gennem New Zealand i campervan. Jeg fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til, hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som mine egne.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

De bedste hilsner,
Sofus Lassen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-11-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top