Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen i New Zealand strækker sig fra de gyldne sandstrande og smukke bugter ved Pahia i nord til de underjordiske grotter i Waitomo, videre til det geotermiske område ved Rotorua, op over Tongariro Crossing-trekket, hvor der er højt til himlen og åbne vidder, for til slut at ende i den summende og hyggelige hovedstad Wellington.

Efter en smuk færgeovergang rammer vi Sydøen, hvor vi starter med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark. Dernæst fortsætter rejsen med isklatring på den azurblå Fox Glacier, forbi det smukke Milford Sound, og videre til ekstremsportens mekka i Queenstown. Herfra kigger vi mod de høje bjergtinder ved rolige Lake Tekapo og Mount Cook, inden turen går op mod Christchurch. Vi slutter med endnu en afstikker. Denne gang til Kaikura, hvor mulighederne er gode for at svømme ned delfiner og spotte hvaler.

Glæd dig til en fantastisk rejse gennem et landskab, der er vidt forskelligt fra nord til syd, og som indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper.

Vi viser billeder og fortæller ud fra vores oplevelse i New Zealand, hvor vi både har rejst med bus, bil og i campervan. Vi fortæller hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til, hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som vores.

Med en masse naturoplevelser høre der også afslapning ved stranden, og når man er på de kanter er Fransk Polynesien oplagt at hoppe forbi. Her finder man nogle af de absolutte flotteste stande og laguner.

Her bliver du mødt af en varm og imødekommende befolkning. Du kan udforske koraller, fisk, hajer m.m., smage på den lokale specialitet - kokosmarineret fisk -, hike til smukke vandfald og gå i kirke med de lokale om søndagen
Vi tager på lidt Ø-hop og besøger nogle af Selskabsøerne, hvor vi blandt andet finder Tahiti, Moorea og Bora Bora. Herefter besøger vi Tuamutoatollerne, Fakarava og Rangiroa. Fransk Polynesien har en enorm diversitet i landskab, sprog og kultur, så der er øer og oplevelser for enhver smag!

Vi glæder os til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Nichlas Helt Andersen og Kianna Stadsvold Skov Olesen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Kianna Stadsvold Skov Olesen

Rejsekonsulent

Nichlas Helt Andersen, rejsekonsulent

Nichlas Helt Andersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top