fra 13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har sammensat et aktivt rejseforslag til dig i det nordvestlige Thailand.
Du oplever Bangkoks forskellige ansigter både på egen hånd og på en guidet cykeltur. Du bliver udfordret på et spændende trek i Umphang området, der ligger i det nordvestlige Thailand ikke langt fra Myanmar. Her skal du trekke og sove i telt og opleve den smukke og frodige jungle på en raftingtur. Det er en helt unik oplevelse at overnatte i et pælehus i en lille landsby hos Karen folket. I Chiang Mai langt mod nord står den på oplevelser for alle sanser. Du får et adrenalinkick, når du suser gennem trætoppene på svævebaner - de såkaldte ziplines, du får lov at køre din egen tuk tuk en dag og kan ellers udforske byen på egen hånd.

Har du tid og lyst til flere eventyr i Thailand, på slowboat i Laos, eller måske lidt afslapning på en palmestrand eller dykning i det skønne hav, er der selvfølgelig mulighed for at forlænge rejsen. Tal med din rejsekonsulent om mulighederne.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

I Nordthailand kan det i perioden fra juni til oktober regne en hel del. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt, og dagstemperaturen ligger på omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 40 grader om dagen. Fra februar til maj vil vi benytte bambustømmerflåder, hvis det er muligt. Umphang trekket kan normalt gennemføres året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Thailand hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. The Chamberlain har en meget central beliggenhed tæt ved floden og Chinatown, og byder på en god og hjemlig atmosfære. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Overnatning på guesthouse (M)
3. dag: Klong tur - Bangkok
Sammen med din guide kører du tidligt om morgenen ned til kajen, hvor turen ind i Bangkoks små kanaler, klongerne, starter. Du sejler et stykke ned af hovedfloden, Chao Phraya, inden båden fører dig roligt gennem klongerne, hvor vandet er livsnerven, og kontrasterne hersker. Her sejler handlende rundt i små både og udbyder deres varer, og imponerende teaktræshuse ligger side om side med ydmyge små blikskure. Kontrasten til det centrale Bangkoks hektiske trafikbillede er enorm. Her brydes stilheden af motoriserede både, hanegal, musik fra enkelte huse og børnenes glade latter. Der gøres flere spændende stop undervejs, inden turen slutter ved ”pier 9” ved Grand Palace. Herfra kan du på egen hånd besøge templerne, shoppe i området eller tage den offentlige færge tilbage til dit guesthouse. Overnatning på guesthouse (M)
4. dag: På cykeltur i Bangkok
I dag skal du ud på en aktiv tur rundt i Bangkok. Din tur starter i Sukhumvit området hvorfra du på cykel oplever storbyens mange ansigter. Du bliver blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer og slutter af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne. Efter du - og din cykel - har krydset floden i langbåd, cykler du rundt på smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever. Overnatning på guesthouse (M,F)
5. dag: Bangkok på egen hånd og start på Umphang trek
Du kan idag udforske området omkring The Chamberlain på egen hånd. Chinatown ligger fx i gåafstand eller du kan gå opad Silom Road og få en gang massage eller udforske de små sidegader med lækre madboder. Hen på aftenen skal du afsted på Umphang trek. Du bliver kørt til busstationen, hvorfra du tager VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst meget tidligt næste morgen. Overnatning i bus (M)
6. dag: Mae Sot - Umphang
I Mae Sot bliver du hentet ved bussen og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et guesthouse. Efter morgenmad og et bad venter en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk og fødevarer. Efter frokost kører du i offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur gennem bjergene – omkring fire timer og med over 1.000 vejsving - så husk evt. køresygepiller. Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, og du møder guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. Overnatning i simpel hytte (M,F,A)
7. dag: Rafting i gummibåd og trekking
Efter morgenmaden begynder raftingturen sydpå ad Mae Klong floden (fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Turen på floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. På roligt vand kan du sidde afslappet og nyde de naturskønne omgivelser. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Det er turens hårdeste trekkingdag med en del vandring op ad bakke. Overnatning i telt (M,F,A)
8. dag: Tee Loi Su vandfaldet - trekking til Karen landsby
Formiddagen bruges på en vandretur til det imponerende Tee Loi Su vandfald, der er Sydøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan du tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thaierne. Efter frokost vandrer du gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor du overnatter meget spartansk i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Gå rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis – guiden kan fortælle om deres kultur og traditioner. Homestay i Karen landsby (M,F,A)
9. dag: Umphang - Mae Sot
Efter en god morgenmad er det tid til en trekking tur på ca 3 timer genem junglen til Palatha, hvor din transport tilbage til Umphang venter dig. Du overnatter igen i Mr. Lar’s guesthouse (M,F,A).
10. dag: Mae Sot – Chiang Mai
Efter morgenmaden tager du den lokale bus til Chiang Mai. Her bliver du hentet ved stationen og kørt til Eco Resort, hvor du skal bo i tre nætter på dormværelse. Er dit værelse ikke klar, har du mulighed for at opbevare din bagage og slappe af ved poolen eller benytte nogle af de mange andre faciliteter, som resortet tilbyder. Overnatning på guesthouse (M)
11. dag: Eventyr i trætoppene (Ziplining):
Du skal meget tidligt op i dag, men der venter dig et adrenalinfyldt eventyr med ”adventure ziplining” i trætoppene! Hvis du vil have morgenmad, skal du selv huske at bestille en “grap-and-go” morgenmadsboks i receptionen aftenen før. Efter ca. to timers kørsel ankommer du til turens udgangspunkt. Ved ankomsten bliver du forsynet med det nødvendige udstyr, modtager instruktioner og så er det ellers bare af sted ud i junglen og svæve fra trætop til trætop. Glæd dig til en dag med masser af sjov i trætoppene. Der er frokost inden du vender tilbage til Chiang Mai først på eftermiddagen. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Overnatning på guesthouse (M,F)
12. dag: Chiang Mai - Kør din egen tuk tuk
Du bliver idag hentet ved 8-8.30 tiden og bliver kørt ca 1,5 time til Mae Wang, hvor du får introduktion til og undervisning i at køre din egen tuk tuk. Undervejs stopper I ved lokal restaurant, hvor du får prøvesmagt en masse lækre thai retter. Du får også mulighed for at nyde en tur på bambus raft ned ad den smukke flod inden du ruller tilbage til udgangspunktet bag rattet på din tuk tuk. Du bliver kørt tilbage på hotellet først på aftenen. Overnatning på guesthouse (M,F)
13. dag: Du kan fortsætte videre på eventyr eller tage hjem
Om du vil videre på eventyr i Laos eller måske flyve sydpå og tage et dykkercertifikat, komme i form på fitnesscamp eller bare slappe af på de skønne strande er helt op til dig - Tag en snak med din rejsekonsulent og blive inspireret til din videre færd.

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse i Bangkok
1 overnatning på VIP natbus mellem Bangkok og Mae Sot
4 overnatninger i homestay, telt og guesthouse på Umphang trekkingturen
3 overnatninger på guesthouse i Chiang Mai

Bemærkninger

Sværhedsgrad: Let - moderat (afhængigt af årstiden). Vær opmærksom på at trekket er hårdest i regntiden fra juni til oktober, hvor der i perioder kan komme meget regn, og stierne bliver mudrede. Nogle gange kan det blive nødvendigt at gå en del af strækningen på grusvej. Af hensyn til naturens bevarelse og dit udbytte af turen tilstræber vi at trekke i små grupper med mellem to og otte deltagere. Mange af guiderne er fra Umphang og vokset op med junglen, men deres engelskkundskaber er ofte begrænsede.

Vær opmærksom på at transporten mellem Mae Sot og Umphang er med offentlig songthaew (halvåben ladvogn), hvor du på travle dage kan forvente at skulle dele pladsen med mange lokale. Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage hos Mr. Lar i Mao Sot, imens du er på trek.
Hvis man ikke selv kan eller ønsker at bære sin egen bagage, er det muligt at at leje en bærer.
Vi anbefaler ikke turen til mindre børn eller gravide.

For at køre tuk tuk skal du have et kørekort til bil med manuelt gear og et internationalt kørekort med.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer. Du kan komme til at rejse i små grupper med maksimum 12 personer.

November - februar

Pakkeliste

 • Gode vandresko/støvler og sandaler til raftingturen
 • Luftige og hurtigttørrende shorts og t-shirts til trek
 • Varm trøje/fleece til bjergkørslen i songthaew og til aftnerne i december til februar
 • Luftigt tøj med lange ærmer og ben til om aftenen (myg)
 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Evt. egen sovepose eller lagenpose (ned til 8 grader om natten i vintermånederne)
 • Regnslag og gummistøvler i regntiden (kan lånes lokalt)
 • Lange sokker til vandring i gummistøvler i regntiden
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Penge (husk det er god skik at give drikkepenge til guiderne efter turen)
 • Pas (skal evt. vises ved grænseposter på busturen Bangkok-Mae Sot
 • Kopi af pas til trekkingturen (pas kan evt. efterlades i Mae Sot/Umphang)
 • Evt. en oppustelig pude og køresygepiller
 • Evt. ørepropper (i landsbyerne er der mange høns og hunde, som kan larme om natten)

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
 • Alle nævnte overnatninger
 • Ture, transporter og måltider ifølge program
 • Engelsktalende guider på flg. ture: Umphang Trek, Klong- og cykeltur i Bangkok, tuk tuk tur og ziplining i Chiang Mai
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og måltider udover det nævnte
 • Engelsktalende guider på transfers
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top