Se nyhedsbrevet i en browser
 

Så har vi 4 spændende rejsenyheder klar til dig 🤩

Læs mere om vores fire nyheder og lad dig inspirere til din næste rejse
Kære rejselystne 🤗

Også hos os kribler rejselysten konstant og med en verden, der byder på en uudtømmelig kilde af oplevelser, så bliver vores rejseeksperter aldrig færdige med at designe nye rejser og rejseforslag.

Vi finder inspiration gennem vores egne rejser, så vi kan vælge det bedste af det bedste til netop dig.

Kig med herunder for inspiration og få eksperternes kommentarer til vores nyeste nyheder.

Rejsenyheder:
🥾 Tour du Mont Blanc
🧡 Spanskundervisning og frivilligt arbejde i Cuba
⛰️ Trekking i Dolomitterne
🎾 Padel Camp i Catalonien

God rejse! ✈️

Med venlig hilsen
Jysk Rejsebureau

Tour du Mont Blanc med dansk rejseleder 🥾

Denne vandretur tager dig rundt om majestætiske Mont Blanc og gennem tre lande
"Tour du Mont Blanc slog benene fuldstændigt væk under mig. Hvorfor havde jeg dog aldrig vandret i alperne før? Det er nok en af de flotteste vandreture, jeg nogensinde har været på, og at se Mont Blanc fra tre forskellige lande gør denne tur meget unik. Dette er vandreturen, der har det hele, og de mange højdemeter hver dag gør, at man kommer hjem i endnu bedre form end før turen. Vild tur!" - Jan, product manager.

Kom med på en enestående vandreoplevelse i alperne og gennem både Schweiz, Frankrig og Italien. På denne tur vandrer I gennem de smukkeste bjerge, gennem dale, passerer vandfald og hver dag sover I i charmerende bjerghytter, små hoteller og nyder godt af kolde italienske øl, god fransk vin og er man til ost, er man kommet i himlen.

Vil du med os på denne vandretur rundt om majestætiske Mont Blanc? Læs mere og book din plads på linket nedenfor 👇

Læs mere og book her

Spanskundervisning og frivilligt arbejde i Cuba 🧡

Dyk ned i den cubanske kultur og sproget og kom tæt på lokalbefolkningen
På denne rejse til Cuba kommer du helt tæt på de lokale og får muligheden for at dykke ned i den cubanske kultur med et intensivt spanskkursus og spændende frivilligt arbejde. Bl.a. kan du glæde dig til at deltage i projekter, der vedrører bæredygtighed, sport og opholdssteder for børn og voksne.

Når du arbejder som frivillig i udlandet er det givende på flere måder. Sara, product manager, har arbejdet frivilligt på sine rejser: "Der findes mange måder at rejse på. En af de måder, jeg finder mest givende, er når min rejse bidrager til at gøre en forskel for andre. Når man arbejder frivilligt, får man en unik mulighed for at komme ind under huden på de lokale og lære om den pågældende kultur. Der er altså tale om en form for rejse, der giver og giver, og det på alle barometre."

Når du ikke er til undervisning eller arbejder frivilligt, kan du udforske den farverige hovedstad, nyde de idylliske sandstrande med azurblåt badevand eller besøge den lokale tobaksfabrik. I Havana vil du hurtigt komme til at føle dig hjemme.

Læs mere her

Trekking i Dolomitterne ⛰️

Tag med til Italien på trek i de imponerende bjerge
På dette trek kan du se frem til ikoniske naturoplevelser i nationalparkerne Stelvio og Brenta. Der venter tårnhøje tinder, betagende bjergsøer, mennesketomme månelignende landskaber og hyggelig hyttekultur.

Vores product manager, Anne, har selv gennemført dette trek:
”Jeg har sjældent vandret i et naturområde, der byder på så store variationer i landskaber, udsigter og farvespil. I Dolomitterne i Brenta National Park trekker vi blandt rå, takkede tinder og føler os meget små, når vi står for foden af de lodrette klippevægge, der tiltrækker klatrere fra hele verden. I Stelvio National Park oplever vi modsat et mere frodigt landskab med brusende vandfald og græssende kreaturer på de grønne enge – og gletsjersøer, der indbyder til forfriskende badeture.”

For de eventyrlystne, der ikke er bange for højder, er der en eksklusiv mulighed for at forsøge sig med Via Ferrata i Brenta i selskab med en certificeret bjergguide - den særlige klatretype, hvor man er spændt godt og sikkert fast til en line fra start til slut.

Er du nysgerrig på at høre mere? Så kan du deltage i vores gratis webinar den 18. marts kl. 17.30. Tilmeld dig her.

Læs mere og book her

Rejs med til Catalonien og spil padel under varmere himmelstrøg ☀️

Tag på padel camp og udvikl dig som padelspiller
🎾🌴 Padel Camp by Match Padel Academy lavet i samarbejde med Jysk Rejsebureau.

En times kørsel syd for Barcelona har vi fundet og allieret os med det lækre Tamarit Beach Resort, der ligger med direkte adgang til en dejlig bred sandstrand på den populære kyststrækning, Costa Dorada. Her kan du se frem til fire dage med masser af tid på padelbanerne i godt selskab med resten af gruppen, der ligesom dig elsker at svinge padelbattet.

"Jeg synes, det er en fantastisk tur, hvor alles fælles interesse er i fokus - nemlig padel. Selv om padel er i fokus, er der også tid til afslapning og sightseeing i området mellem padelsessionerne." - Carsten, product manager.

Læs mere og book her