5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.890,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
En times kørsel syd for Barcelona har vi fundet og allieret os med det lækre Tamarit Beach Resort, der ligger med direkte adgang til en dejlig bred sandstrand på den populære kyststrækning, Costa Dorada. Her skal vi indkvarteres i resortets bungalows, der byder på al den komfort, der skal til for, at vi kan nyde vores ophold og få slappet godt af og restitueret mellem vores mange timer på resortets padelbaner. Tamarit Beach Resort har flere barer og restauranter samt et lille supermarked, hvor der kan handles ind til at lave frokost eller middag som kan tilberedes og nydes i jeres bungalows, hvis det ønskes.

Forude venter fire dage med masser af tid på banerne, i godt selskab med resten af gruppen, der ligesom dig elsker at svinge padelbattet. Til træningerne får I selskab af engelsktalende spanske trænere fra The Spanish Padel Federation samt jeres danske træner, der er med på hele turen. Trænerne har fokus på at give dig gode råd og vejledning til at udvikle dine padel-færdigheder og sikre optimal udnyttelse af de timer, der er til rådighed.

Mellem dagenes to padeltræninger er der god mulighed for at nyde omgivelserne ved resortet, hænge ud med de andre eller udforske det omkringliggende område. Stranden er nabo til din bungalow, så en dukkert i det smukke blå hav er oplagt – er du mere til fersk vand kan du hoppe i resortets pool. Hvis du ikke er færdig med at konkurrere er det muligt at teste evnerne på resortets minigolfbane eller tage ud til den lokale golfbane: Golf Costa Daurada, der ligger 7 km fra Tamarit. Har du brug for at komme helt ned i gear kan et besøg i resortets fitnesscenter efterfulgt af et ophold i resortets spa være det helt rigtige.

Har du brug for lidt eventyr er det muligt at gå op til Castell Tamarit, hvor blandt andet den lokale fodboldhelt Andres Iniesta blev gift med Ana Ortiz i 2012 eller tage en taxi ind til den charmerende by Tarragona, der ligger ca. 15 km fra resortet. En by der blandt andet byder på romersk amfiteater, katedral og masser af butikker.

Bedste rejseperiode

Costa Dorada er primært en sommerdestination, men i forhold til at spille padel er de mest optimale temperaturforhold i det sene forår og igen til efteråret, hvor dagstemperaturerne ligger mellem 15-25°. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer omkring 30°.

Vores anbefalinger til bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er disse kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark til Barcelona
I lufthavnen mødes du med resten af gruppen og jeres danske træner, hvorefter I begynder rejsen mod Spanien. I Barcelona lufthavn henter vi vores bagage og fortsætter i bus cirka 100 km sydpå til Tamarit Beach Resort. Ved ankomsten til resortet bliver vi indkvarteret i vores bungalows, og har mulighed for at slappe af i de smukke omgivelser indtil aftenens træningssession som varer to timer. Herefter er aftenen til fri disposition.
2. dag: Første dag på Tamarit Beach Resort med masser af padel
Vi begynder dagen klokken 9.00 med padeludstyret klar, klar til to timers træning på hotellets baner, ledet af de erfarne spanske trænere. Jeres danske træner vil være til stede gennem hele træningen. Trænernes fokus er at udvikle dit padelspil ved at forbedre din taktiske forståelse samt give coaching på slag og teknik. Efter træningen kan du bruge dine frie timer på eksempelvis en tur til Tarragona. Byen er den vigtigste i området og dateres helt tilbage til romerriget. Byen er kendt for dens katedral, der er centralt og markant placeret midt i byens gamle del. Byen byder på et godt mix af historie og levende byliv med cafeer og restauranter. Mangler du mere fysisk aktivitet, er der også mulighed for at leje cykler, tage en tur i kajak langs kysten eller spille en runde på Golf Costa Dauradas 18 hullers golf bane. Klokken 18.00 vender vi tilbage til padelbanerne for at spille kampe, hvor du kan anvende og øve de teknikker, du har lært om morgenen. Derefter er der god tid til at nyde hinandens selskab og få snakket dagens dyster godt igennem. (M)
3. dag: Padel og afslapning på Tamarit Beach Resort
Vi står op til endnu en dejlig dag i Spanien. Igen starter vores dag på padelbanerne kl. 9.00, efter en god omgang morgenmad, med to timers taktisk og teknisk træning med de spanske trænere. Efter træningen er der tid til afslapning ved poolen, en tur på stranden, en forfriskning i baren eller restituere i resortets spa, så du er helt klar til aftenens padelsession. Når det bliver aften, er det igen tid til at smutte ned på de efterhånden velkendte padelbaner, som vi har til rådighed i to timer til kampe eller eventuelt en lille turnering. Jeres danske træner vil være med til at give feedback og udfordre jeres spil. (M)
4. dag: Sidste dag med padel
Sidste dag i Tamarit starter med to timers padel med de spanske trænere. Det er nu du skal få de sidste fif og tricks ud af dem. Herefter er der mulighed for at tage til Tarragona og få shoppet lidt. Fra kl. 17.00 har vi en sidste padelsession, inden det er tid til at nyde den sidste aften sammen i Spanien. (M)
5. dag: Hjemrejse til Danmark
Dagen er til fri disposition indtil bussen er klar til at køre os til lufthavnen i Barcelona, hvor vi rejser videre med fly til Danmark efter nogle dejlige dage og en masse padelspil i Tamarit.

Overnatninger

4 overnatninger i dobbeltværelser i bungalows på Tamarit Beach Resort, inkl. morgenmad.

Tamarit Beach Resort ligger ca. en times kørsel syd for Barcelona, og har mange lækre faciliteter og direkte adgang til en dejlig bred sandstrand på den populære kyststrækning, Costa Dorada. På resortet er der også adgang til udendørs poolområde.

Bemærkninger

På afgangene fra København spilles den første 2 timers padelsession på ankomstdagen. Hvis din afgang er fra Billund, er det ikke muligt at spille padel på ankomstdagen. Disse timer bliver i stedet spillet på hjemrejsedagen. Således er der inkluderet 14 timers padel på turen, uanset om der rejses til/fra Kastrup eller Billund.

Såfremt det regner under opholdet, kan de planlagte padeltimer variere og flyttes rundt. Vi bestræber os selvfølgelig på, at alle får i alt 14 timer på banerne.

Inden afrejse tilsendes en formular, hvor du bliver bedt om at oprette et 'Mini Padel CV' med specificering af dit padelniveau, samt hvilke specifikke områder af dit padelspil som du ønsker hjælp til at udvikle undervejs på rejsen.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 12 deltagere, maksimum 20 deltagere

Næste: 08-09-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Padelbat
 • Padelsko
 • Flere sæt sportstøj til hele turen
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Gode bøger

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Pris
Udsolgt Rejseperiode11.06.24 - 15.06.24 UdrejseBillund Tilmeldingsfrist15-05-2024
Ledige pladser Rejseperiode08.09.24 - 12.09.24 UdrejseKøbenhavn Tilmeldingsfrist12-08-2024
6.690,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Barcelona t/r (inkl. bagage)
 • Dansk rejseleder/træner fra Match Padel
 • Transfer mellem lufthavn og hotel ved både ankomst og hjemrejse
 • Overnatninger ifølge program
 • Morgenmad
 • 8 timers teknisk/taktisk padeltræning med dansk og spansk træner inkl. bolde
 • 6 timers padel 'Mix and Match' med dansk træner inkl. bolde
 • Nødtelefon under rejsen
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Lokale skatter og afgifter
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Alle måltider udover morgenmad
 • Tillæg for enkeltværelse 1895,- kr. Det er muligt at dele værelse med en deltager af samme køn. Er der ingen at dele med, opkræves enkeltværelsestillæg ved restbetaling.
 • Padelbat. Kan lejes lokalt for 4 EUR pr. dag.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2.000 kr. er ikke refunderbart.

Fraprisen er udregnet med udgangspunkt i, at 12 personer tilmelder sig turen og i delt dobbeltværelse.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk
Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

jama|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top