Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vær opmærksom på at dette webinar tager udgangspunkt i en bestemt tur. Læs mere om turen her.

Vi tager jer igennem vores aktive rejse med dansk rejseleder til Dolomitterne. En rejse til det nordlige Italien, hvor den ene nationalpark og bjergtop er mere storslået end den anden. Vi trekker først i smukke Stelvio Nationalpark med lokale malga-hytter og osteproduktion, herfra begiver vi os videre til Sternai-søerne, hvor man kan tage et velfortjent dyp og slutter af med toppene Bocca di Saent og Collecchio i omkring 3000 meters højde. Udsigterne herfra er helt legendariske!

Efterfølgende trekker vi i Brenta Nationalpark, som er mere rå og byder på lodrette kalkstensformede klipper, der tiltrækker vandrere og klatrere fra hele verden.

I løbet af foredraget vil jeg komme ind på mine personlige højdepunkter på rejsen, som er gletsjervandringen med crampons og den helt unikke mulighed for at prøve den sikre klatreform Via Ferrata.

Undervejs vil jeg vise egne billeder fra området, hvor I får et indblik i de store kontraster i nationalparkerne og giver jer en fornemmelse af, hvilket vandreeventyr vi skal ud på sammen.

Jeg kommer også omkring hvordan man bedst forbereder sig til turen, hvad det kræver samt turens forløb fra dag til dag.

Jeg glæder mig til at inspirere jer med historier og billeder fra en fantastisk vandretur i Dolomitterne.

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm, rejseleder på turen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 27-05-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top