Se nyhedsbrevet i en browser
 

Kender du en, der skal holde sabbatår? 💚

Vi elsker sabbatårsrejser!
Et sabbatår behøver ikke at være et hul i CV'et. Tværtimod. En sabbatårsrejse kan være med til at forme fremtiden og blive en vigtig byggesten til næste skridt i karrieren eller uddannelsen. Rejs afsted med Jysk Rejsebureau og brug sabbatåret på at lære, vokse og skabe minder for livet.

Vi sørger for alt det praktiske på rejsen
✈️ Vi booker alle fly (fly er inkluderet i prisen)
🎒 Rejsen er dækket af pakkerejseloven
📞 24-timers nødtelefon under hele rejsen
❔ Hjælp og rådgivning inden, under og efter rejsen fra vores rejsekonsulenter

Drømmer du, eller en du kender, om at rejse ud i sabbatåret? Book et gratis møde allerede i dag.

Book et gratis møde her

Få luft under vingerne i dit sabbatår 🦋

Herunder præsenterer vi nogle af de allermest populære måder at rejse på i sabbatåret. Send det gerne videre til én du kender, som skal holde sabbatår.

Skræddersy dit sabbatår 🧵

Tillad dig selv at drømme stort!
Hvad end du går og drømmer om at bestige høje bjerge, danse rundt på hvide sandstrande, besøge en særlig stammekultur, smage dig gennem Asien eller en kombination af det hele, så fortæl os om alle dine drømme, så vi kan hjælpe dig med at skræddersy en personlig sabbatårsrejse. Vi elsker at dele ud af personlige erfaringer og sjove historier fra vores egne sabbatårsrejser.

Fortæl os om dine rejsedrømme

Grupperejser for unge 🧑‍🤝‍👩

Fælleskab og fede oplevelser!
Vores Backpacker Adventure rejser er en unik mulighed for unge, som ønsker at tage på eventyr med jævnalderne i alderen 18-24 eller 24-30 år. På denne type rejse vil der være planlagt flere overnatninger og store oplevelser undervejs, samtidig med at du har masser af frihed til at udforske på egen hånd. Vi sørger for, at den praktiske ramme er på plads, så du trygt kan rejse afsted og skabe minder for livet.

Se alle vores grupperejser for unge

Working Holiday 🧳

Udforsk verden, mens du arbejder
At arbejde i udlandet er en økonomisk fordel, når du rejser, men også en unik mulighed for at opnå arbejdserfaring, der skiller sig ud. På Working Holiday kan du kombinere din drømmerejse med et arbejde i Australien, New Zealand eller Canada. Opbyg et internationalt netværk, styrk dine sprogkundskaber og få vilde oplevelser med i bagagen. Working Holiday vil gøre dig attraktiv overfor arbejdsgivere, og vise at du er fleksibel, selvstændig og har modet til at tage chancer.

Inspiration til Working Holiday

Frivilligt arbejde 🙋‍♀️

Brænder du for at gøre en forskel?
Når du arbejder frivilligt i udlandet, får du ikke kun værdifuld erfaring, som vil skinne igennem på dit CV. Du får også oplevelser for livet, som beriger både dig og de lokalsamfund du hjælper. Frivilligt arbejde i udlandet indebærer ansvar og forpligtelse, så det er en god idé at overveje, hvilke interesseområder der ligger dig nærmest, så finder vi det projekt, som matcher dine ambitioner bedst. Skab meningsfulde minder og få nye perspektiver. Du vil ikke fortryde det!

Se de spændende frivillige projekter

Højskole 💛

Selvudvikling og samarbejde
Er du klar til et nyt og spændende kapitel? Tag med på højskoleophold i Filipinerne eller Bali, og mærk hvordan fælleskabet former de største oplevelser. Du og dine rejseglade højskolevenner vil sammen med en dansk højskolelærer dykke ned i kulturen, afprøve nye grænser, og gå på opdagelse i de smukke omgivelser. Selvom du er langt hjemmefra, tilbyder højskolen trygge rammer, og en unik mulighed for at udvikle dig både fagligt og socialt.

Højskole for unge

Surfcamp og sprogskole 🏄

Den ultimative følelse af frihed
Tag på surfcamp og oplev den magiske frihedsfølelse, som kun havet kan give. Her er sand mellem tæerne og saltvand i håret er den perfekte start på dagen. Om du er nybegynder eller har surfet før, vil du opleve et stærkt fælleskab på surfcampen. På sprogskole møder du lokalbefolkningen i øjenhøjde, nemlig på deres hovedsprog. Sproget behøver langt fra at være perfekt, men bare dét at du prøver giver stor anerkendelse.

Surf i dit sabbatår

Stadig i tvivl? Test hvilken rejseform, der passer bedst til dig

Få hjælp til at finde den helt rigtige sabbatårsrejse for dig ved at tage vores test med 7 hurtige spørgsmål, der fortæller, om du er mest til højskole, grupperejser for unge, frivilligt arbejde, working holiday eller backpacking på egen hånd.

Tag testen her

Meget mere inspiration til din sabbatårsrejse ✨


Find din rejsemakker

I vores rejseforum kan du lade dig inspirere af andre rejseglade, der deler deres rejseplaner. Finder du et match, kan du blive rejsemakker eller måske sidder du selv med tanker og ideer til en spændende rejse, som du gerne vil føre ud i livet og dele med andre eventyrlystne?

Find en rejsemakker

Webinar

Har du lyst til at finde ud af, om vores grupperejser for unge er noget for dig? Deltag i vores næste webinar d. 26. juni, hvor Maiken fortæller om vores Backpacker Adventure-rejser. Her vil hun blandt andet gennemgå udvalgte ture, vise billeder og svare på spørgsmål.

Vær med på webinar d. 26. juni

Spørgsmål til din sabbatårsrejse?

Book et gratis og uforfligtende møde med en rejsekonsulent
Book et møde med en rejsekonsulent (alle rejsetyper):
💻 Hop ind på linket her og udfyld formularen
📞 Så kontakter vi dig hurtigst muligt


Book et gratis møde her