Se nyhedsbrevet i en browser
 

Mærk verden - for under 10.000 kr.!

- Se nogle af vores mange spændende rejseforslag
I dette nyhedsbrev giver vi dig en række forslag til rejser, der alle koster under 10.000 kr.

Finder du ikke lige det du søger, så ring til os på 70 20 19 15 - der er masser af andre muligheder rundt omkring i verden. Og det behøver ikke være dyrt!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Med familien på eventyr i Florida

- 10 dage fra kr. 8.495 kr. pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 3.995
Tag afsted med hele familien på en uforglemmelig rejse til Floridas eventyrlige forlystelsesparker, stemningsfyldte byer, vilde dyr og smukke strande. For at gøre turen mest behagelig og fleksibel har du lejebil under hele opholdet og så har vi booket alle overnatningerne for dig.

Se mere om rejsen her

Sommerferie i Thailand

- 14 dage fra kr. 9.995 pr. person v. 2 pers.
Book sommerferien til Thailand i god tid: Hold sommerferie i Thailand og oplev gyldne templer, dagligdagen på Bangkoks floder, Pranburis uturistede sandstrande, nationalparken Sam Roi Yots endeløse landskab med de smukkeste klippeformationer og de skønneste palmestrande på tropeøen Koh Talu.

Læs mere om rejsen her

Backpacking i Mexico

- Op til 90 dage fra kr. 8.995 kr. pr. person v. 2 pers.
Mexico er fantastisk! Oplev det farverige land og den imødekommende befolkning i eget tempo. Ruten er forudbestemt og tager dig forbi Mexicos absolutte højdepunkter.

Læs mere om rejsen her

Det nordlige Vietnam - mountainbike og minoriteter

- 10 dage fra kr. 9.995 pr. person v. 2 pers.
På denne aktive rejse får du mulighed for - på to hjul - at opleve hyggelige og charmerende landsbysamfund, hvor minoritetsgrupper lever, som de har gjort det i mange år. Derudover er der god tid på egen hånd i Hanoi.

Se mere om rejsen her

Maldiverne på budget

- 10 dage fra kr. 8.995 pr. person v. 2 pers.
Tag til Maldiverne uden at komme af med en formue. Du bor på en af de lokale øer i et lækkert guesthouse ved stranden og får indblik i det daglige liv samtidig med, at du kan udforske det skønne hav eller slappe af med en god bog. Her er selvfølgelig også kridhvide sandstrande, lunt turkisblåt hav, et fantastisk rev og tit større flokke af delfiner.

Læs mere om rejsen her

Det vestlige Canada i autocamper

- 15 dage fra kr. 8.495 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 4.495
I dette 15 dages rejseforslag kører du i autocamper (motorhome) fra Vancouver og har derefter hele det vestlige Canada foran dig.
Dette rejseforslag er for dig som vil rejse på egen hånd i det vestlige Canada. Efter en dag i fantastiske Vancouver, kan du afhente din autocamper og sætte kursen, som det passer dig de næste 12 dage.

I det vestlige Canada finder du smukke nationalparker, masser af adventure-sport, hvaler, rå kyststrækninger, bjørne, indianer-samfund, fede storbyer og meget mere.
Bonusinfo: Det er nu, du skal booke din Canada-rejse til sommeren 2019, da campere og campingspladser hurtigt bliver udsolgt.

Læs mere om rejsen her

Aktuelle rejsetilbud

- Få drømmerejsen til en ekstra god pris
Drømmer du om en spændende og eksotisk rejse? Så tag et kig på vores tilbudsside og se, om du er heldig at finde din drømmerejse til en ekstra god pris.

Lige nu finder du tilbud på 23 forskellige og fantastiske rejsemål - så det kan godt betale sig at tjekke siden ud!

Finder du ikke lige det rejsemål du drømmer om, så ring 70 20 19 15 og få et uforpligtende tilbud eller book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter og lad os skræddersy din rejse sammen.

Se alle vores aktuelle tilbud her

Gratis rejseforedrag

- Du kan stadig nå disse gratis foredrag!

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her