Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejser man fra Thailand til Myanmar så stiller man uret 30 min tilbage, men det er som om man ryger 30 år tilbage. Myanmar er anderledes og meget mere uberørt end dets nabolande i Sydøstasien.

Myanmar er en skattekiste af store naturoplevelser og smukke kulturelle seværdigheder, der bare ligger og venter på at blive åbnet. Myanmarerne tager smilende og interesserede imod dig – for dem er turister et spændende indblik i verden udenfor.

Stort set alle rejser starter i storbyen Yangon hvor en af de første ting man lægger mærke til er kjoleklædte mænd (som er helt normalt). I Yangoon findes også mit favorittempel Shwedagon pagoden, som ved solnedgangs tid skaber den meste fantastiske stemning med guldskær i øjnene, lyden af chanting og duften af blomster og røgelsespinde.


Rejsen går videre til Mandalay som er stedet hvor man bliver uddannet til munk, så her er der munke og nonner over alt og rigtig gode muligheder for at bliver spået - en by med masser af mystik. Der er mulighed for cykelture og en tur til U Bein Bridge, den kendte teaktræsbro, som er klart et must på disse kanter.

Rejsen går videre til charmerende Bagan, hvor over 1800 tempelruiner er samlet inden for en meget lille radius. Slår man Myanmar op på Google ser man ofte et billede af en luftballon som svæver ind over Bagans templer.

Er man til lidt aktivitet i form af vandring kan man vælge flere forskellige trekkingruter fra byen Kalaw til Inle Lake. Her kommer man igennem frodig og varieret natur, små lokale landsbyer hvor man overnatter lokalt. Det er virkelig en stor oplevelse hvor man Mærker Verden.

Et par dage ved Inle Lake er også et must. Her bor folk på pæle i vandet, har deres haver flydende på vandet og ror i både med et ben, et smukt og anderledes sted.

Ønsker man at slutte af med sand mellem tæerne, kan man enten vælge at flyve ud til kysten ved Ngapali Beach og nyde de sidste dage inden turen går hjemad. Er tiden til det kan man let kombinere Myanmar med andre Sydøst-asiaske lande.

Jeg glæder mig til at se jer

Venligst, Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-02-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top