Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Oplev det nordlige Alaska, som byder på alt fra storslået rå natur med et væld af dyreliv til Nordamerikas højeste bjerg Denali og hele vejen til den sydlige kyst, hvor havet byder på de smukkeste gletchere, isbjerge og et hav af marine dyreliv i alle størrelser. Alaska er uden tvivl ”The Last Frontier” og skal opleves med krop og sjæl.

Alaska oplevelsen starter allerede ved indflyvningen over Anchorage, som er Alaskas portal til omverdenen. Her bliver man mødt af enorme bjergtoppe, som er snedækket hele året rundt. Vi skal omkring det nordlige Alaska, som er den absolutte essens af, hvad Alaska er. Det er råt, uberørt og fuldstændig ”breathtaking”. Her oplever man et område, som på ingen måde kan sammenlignes med resten af USA’s ”The Lower 48”. Det siges, at alt er større i USA, men alt er bare endnu større i Alaska.

Vi tager turen til Wrangell St. Elias, som er 7 gange større end Yellowstone National Park, hvor man kan udfordre sine grænser og prøve kræfter med naturen igennem adventure sport. Videre går turen af ”Alaskas Highway”; en grusvej som fører til toppen af Nordamerika, nemlig Alaskas største stolthed: Mount McKinley eller nu kendt som Mount Denali. Denali byder dog på andet end bjerge. Det er nemlig et paradis for dyreliv, og her er chancerne for at opleve de berygtede Grizzly bjørne, på første række i sikre omgivelser, helt i top.

Vi fortsætter helt op til Fairbanks, hvor navnet ”the golden city” lever på sit højeste. Det er her, man oplever ”the golden rush”, hovedstaden for guldgravere og eventyrlystne i alle aldre.

Et besøg i Alaska er ikke fuldendt uden en rundtur på Kenai Peninsula. Her kommer man lidt tilbage til civilisationen efter at have besøgt det primitive nord. Hop ombord på en båd og oplev Kenai Fjords.

For dem der vil opleve det ekstreme ingenmandsland, så skal vi ombord på et lokalt bushplane, hvor endedestinationen er Lake Clark eller Kaitmai National Park. Her er naturen ubarmhjertig, bjørnene hersker og du er blot en ydmyg gæst.

Vi slutter af med et cruise i det sydligste Alaska fra Juneau til Ketchikan, hvor man kan rejse på en mere komfortabel måde, samtidig med at man nyder spektakulærer syn af dyreliv og natur, mens man langsomt sejler langs med ”Alaska Marine Highway”.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen,
Kamilla Hougaard

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 15-09-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top