Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er du også vild med aktive rejser og store naturoplevelser?

- Så tag med på en af vores aktive rejser med dansk rejseleder (7-10 dage)
Vi elsker at sende dig ud og mærke verden - og vi elsker også selv aktive rejser! Derfor kan vi hjælpe dig med at få masser af store natur- og kulturoplevelser på vores aktive rejser med dansk rejseleder.

I nyhedsbrevet her viser vi dig nogle af vores spændende aktive rejser med dansk rejseleder af kort varighed på mellem 7-10 dage, og til destinationer tæt på Danmark.


Se alle rejser med dansk rejseleder her

Vandring i vildmarken i Island med Lothar Friis

- 10 dage fra kr. 17.995 pr. person v. 2 pers.
Med dansk rejseleder: Tag på vandretur i vildmarken med den forhenværende jægersoldat og nuværende coach, Lothar Friis, til Westfjord ved Ísafjörður i nordvest Island. Vi skal opleve den rå natur, arbejde sammen som et team og have nye personlige værktøjer med hjem, så vi kan se livet fra andre perspektiver.

Næste afrejse: 6. august 2020

Se mere og få tilbud her

Trekking på West Highland Way i Skotland

- 7 dage fra kr. 10.995 pr. person v. 2 pers.
Med dansk rejseleder: Tag med på en aktiv grupperejse med dansk rejseleder til det skotske højland, hvor du skal trekke på West Highland Way og bestige Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m).

West Highland Way er en smuk vandrerute i hjertet af det skotske højland. Ruten blev grundlagt i 1980 af Lord Mansfield som en af de første officielle vandreruter i Skotland, og har siden budt tusinder af vandrere velkommen.

Se mere og få tilbud her

Pilgrimsvandring på Caminoen

- 8 dage fra kr. 8.995 pr. person v. 2 pers.
Med dansk rejseleder: Gå den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela på denne vandretur på Caminoen. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.

Se mere om turen her

Vandring på Mallorca i Tramuntana bjergene

- 7 dage fra kr. 8.995 pr. person v. 2 pers.
Med dansk rejseleder: Tag med på vandretur på Mallorca. Ruten går fra Valldemossa via den berømte GR221 rute tværs igennem Tramuntana bjergene, som kom på UNESCO verdensarvsliste i 2011. Vi bor på små, lokale hoteller og i munkeklosteret Lluc. Vores bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne, så vi kun skal bære vores egen dagsrygsæk.

Se mere om rejsen her

Deltag i et eller flere af vores webinarer

- hør f.eks. om Skotland og Caminoen med dansk rejseleder
Vi har sat en masse webinarer op i juni og august til spændende destinationer. Se dem alle sammen og tilmeld dig her

Webinarerne varer ca. 1 time. Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.

Vi ses online!

Kh Team Jysk 💚


Se mere og tilmeld dig her