Se nyhedsbrevet i en browser
 

Canada for alle aldre!

- Oplev naturskønne Canada med kæresten, familien eller vernnerne
Canada er verdens næststørste land og hele 232 gange større end Danmark. Landet har utrolig meget at byde på, og den vilde natur er et sandt eldorado for naturelskere. Sommerhalvåret er ideelt til vandre- og cykelture, fiskeri, river rafting og klatring i naturskønne områder. Om vinteren er Canada perfekt til ski.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din rejse til Canada eller book et gratis og uforpligtende møde med en rejsekonsulent.

Se alle rejseforslag til Canada her

Med familien på eventyr i Canada

- 14 dage fra 13.995,- pr. person v. 2 pers. Børnepris fra 4.495,-
Tag familien med til Vestcanadas storslåede natur. Ruten er tilrettelagt, så I bruger langt mindre tid bag rattet, men i stedet har tid til at nyde Canadas fantastiske nationalparker og varierede dyreliv sammen som familie.

Se mere og få tilbud her

Vin og hvaler i Østcanada

- 16 dage fra 13.495,- pr. person v. 2. pers.
Denne rejse til Østcanada byder på smuk natur, fascinerende wildlife, interessante storbyer og fantastisk vin. Stort set alle overnatninger er på B&B, så du kommer helt tæt på de lokale. Oplev også Algonquin, Saguenay, Tadoussac, Quebec, Montreal, Magog, Toronto & Niagara Falls.

Se mere og få tilbud her

Rejs på egen hånd i Canada

- Op til 90 dage fra 3.995,- pr. person v. 2. pers.
Rejs op til 90 dage i Canada. Du kan nyde storbylivet i Toronto, opleve imponerende Niagra Falls, søge efter bjørne, drikke te på The Empress i Victoria, spotte hvaler langs de rå kyststrækninger og udforske de mange nationalparker.

Se mere og få tilbud her

Det vestlige Canada i autocamper

- 15 dage fra 9.495,- pr. person v. 2 pers. Børnepris fra 4.795,-
I dette 15 dages rejseforslag kører du i lejet autocamper (motorhome) fra Vancouver. Nyd friheden, de vilde dyr og den fantastiske natur. I prisen er der inkluderet leje af autocamper med alt udstyr samt 2000 km, flybilletter og 2 overnatninger.

Se mere og få tilbud her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen. Her kan du se en video om, hvordan foredragene foregår.

Se en oversigt over alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.


SE ALLE FOREDRAG OG TILMELD DIG HER!