Søg
Søg
Nyd friheden i en autocamper
Smuk natur, Cruise Canada, Canada
Lake Moraine, Banff Nationalpark, Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
I Canada finder du et varrieret dyreliv. For bedst, og sikrest, at opleve bjørne anbefaler Jysk Rejsebureau, at du tager på en wildlife tour med en guide
Det imponerende vandfald Helmcken Falls i Wells Gray Provincial Park
Oplev de enorme Douglas grantræer i Cathedral Grove på Vancouver Island
Se de smukke totempæle og lær om de lokale indianerstammer levede i den Canadiske natur i f.eks. Prince Rupert og flere steder på Vancouver Island
Oplev den rå natur fra en havkajak i Pacific Rim National Park ved Tofino på Vancouver Island
Nyd roen og den fantastiske natur ved Maligne Lake i Jasper National Park
Tag med
På hvalsafari på Vancouver Island kan du bl.a. opleve pukkelhvaler og spækhuggere
I Banff-, Jasper- og Yoho National Park finder du masser af varriede vandreruter
På hvalsafari på Vancouver Island kan du bl.a. opleve pukkelhvaler og spækhuggere
I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne
Oplev de smukkeste nationalparker i provinserne British Columbia og Alberta
Inkl. 2.000 km, forsikringer og alt udstyr

Det vestlige Canada i autocamper

Frapris inkl. 2.000 km, forsikringer og alt udstyr v. 2 pers.

DKK 8.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 4.495,-

Varighed: 15 dage

I dette 15 dages rejseforslag kører du i autocamper (motorhome) fra Vancouver og har derefter hele det vestlige Canada foran dig.

Dette rejseforslag er for dig som vil rejse på egen hånd i det vestlige Canada. Efter en dag i fantastiske Vancouver, kan du afhente din autocamper og sætte kursen, som det passer dig de næste 12 dage. I det vestlige Canada finder du smukke nationalparker, masser af adventure-sport, hvaler, rå kyststrækninger, bjørne, indianer-samfund, fede storbyer og meget mere.

Jysk Rejsebureau tilbyder også mindre campere og luksus autocampere - hør mere om dine muligheder for camper-ferie i Canada hos en rejsekonsulent.

Rejseforslaget er baseret på en autocamper (C25) med plads til 5 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr, lovpligtige forsikring og 2.000 kilometer (ekstra kilometer eller fri kilometer kan tilkøbes).

Det er oplagt at leje et autocamper, når du skal rejse i Canada. Rejser du med autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du er træt og mættet af indtryk går til ro efter en dag på landevejen. En autocamper er også en komfortabel rejseform for familier og små grupper, der rejser sammen.

Få mere inspiration til din rejse i Canada med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent eller tjek rejseforslag på Jysk online tourbook.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Start maj til slut september.

Klimamæssigt findes der store variationer i Canada. På prærien kan det være op til +35 grader om sommeren og ned til -25 grader om vinteren.

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Tager du af sted for at stå på ski, er vinterhalvåret fra især november til marts ideelt.

Smuk natur, Cruise Canada, Canada

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Vancouver
Afgang fra Danmark mod Vancouver med ankomst samme dag. Herefter kan du tjekke ind på dit hotel og nyde Vancouver på egen hånd.

2. dag: Afhentning af autocamper, på egen hånd
Afhentning af autocamper skal ske efter kl. 13, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen).

3-12. dag: Autocamper, på egen hånd
Savner du inspiration til 13 dage på vejen i Canada med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent eller tjek rejseforslag på Jysk online tourbook.

13. dag: Aflevering af motorhome/Vancouver
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 9-11, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen). Herefter kan du tjekke ind på dit hotel og nyde resten af dagen i Vancouver.

14. dag: Afrejse fra Vancouver
Så går turen hjemad efter 2 ugers rejse i Canada. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår.

15. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger på budget hotel i Vancouver og 11 overnatninger i autocamper (C25 - se instruktionsvideo).

Campingpladser
Når du lejer din autocamper, får du udleveret en gratis oversigt over alle KOA (Kampgrounds of America) campingpladser i Canada. Campingguiden giver dig et godt overblik over de mere end 600 KOA-pladser, som fordeler sig jævnt over hele landet. Du får også udleveret et KOA Value Card, som giver dig 10% rabat på pladsleje hos KOA.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Hotelovernatninger i Vancouver er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet autocamper, der også er reserveret på forhånd. Læs mere om leje af autocamper igennem Jysk Rejsebureau her

Alder / kørekort
Minimumalder for leje af autocamper er 21 år. I modsætning til almindelig billeje betales der ikke tillæg for unge under 25 år.

Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på CAD 1.500,-

Miles/km
Du skal forudbestille det antal miles/km, du forventer at bruge. Overskydende miles/km refunderes ikke. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra miles lokalt.

Unlimited Mileage (ikke inkluderet i prisen)
Med en Unlimited Mileage pakke kan du undgå ubehagelige overraskelser. Pakken giver dig mulighed for ubegrænset kørsel i hele lejeperioden.

Motorhome udstyrspakke
Pakken indeholder: køkkengrej, bestik, tallerkener, kopper, glas, kedel, kost, spand, dåseåbner og lommelygte.

Personlig udstyrspakke
Pakken indeholder: pude, lagen, sovepose/sengetæppe, vaskeklud, badehåndklæde og viskestykke.

Early Bird Departure Special (ikke inkluderet i prisen)
Skal bestilles senest 30 dage før afhentning af din autocamper. Early Bird Departure Special giver dig følgende fordele:
 • Afhentning på dit hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) og transport til udlejningsstationen
 • Tidlig afhentning af din autocamper mellem kl. 9 og kl. 12
 • Sen aflevering af din autocamper indtil kl. 15
 • Transport til hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) eller lufthavn efter aflevering.


Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Der vil være et pristillæg på mellem CAD 400-600,- og lokal skat. Hør nærmere hos Jysk Rejsebureau.

Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum på CAD 500,-, hvis du benytter kreditkort (anbefales) eller CAD 1.000,- ved brug af andre betalingsmidler. Når du har afleveret din autocamper, refunderes depositum til dit kreditkort modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris inkl. 2.000 km, forsikringer og alt udstyr v. 2 pers.

DKK 8.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 4.495,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Standardudstyr for alle autocampere er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2-3 kogeplader, toilet, bruser, mikroovn, generator (kan benyttes mod tillæg).

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Vancouver t/r
 • 1 overnatning før og efter leje af autocamper på budget hotel i Vancouver
 • 12 dages leje af autocamper C25 inklusiv 2000 kilometer, autocamper udstyrspakke og personlig udstyrspakker

Prisen er eksklusiv

 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Environmental Fee på Motorhome på USD 5,-
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: