Søg
Søg
Tag på hvalsafari ved Tadoussac
Kom tæt på de vilde dyr i Algonquin Provincial Park
For de eventyrlystne venter der adrenalinrush på Via Ferrata du Diable - en adventure rute via bjergsider og kabelbroer ved Lac St-Jean
Hold øjnene åben for der er god mulighed for at spotte elge, bjørne og mange andre vilde dyr, imens du kører gennem vildmarken
Mont-Tremblant National Park er et mekka for kajakroere
Oplev vilde dyr som elge i Algonquin Provencial Park
Totonto byder på god shopping, masser af hyggelig kaffebarer og hyggelige lokalmarkeder
Pak rygsækken med en god frokost og tag på kano-eventyr i Algonquin Provincial Park
Pak rygsækken med en god frokost og tag på candretur i Algonquin Provincial Park
Pak rygsækken med en god frokost og tag på kano-eventyr i Algonquin Provincial Park
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada

Natur, kultur, vin & hvaler i Østcanada

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-

Varighed: 16 dage

Dette rejseforslag er for de eventyrlystne der vil opleve Østcanadas smukke natur, fascinerende wildlife, stærke kultur, smukke storbyer og fantastiske vin. Stort set alle overnatninger er på B&B, så du kommer helt tæt på de lokale. Oplev Algonquin, Saguenay, Tadoussac, Quebec, Montreal, Magog, Toronto & Niagara Falls.

Denne rejse starter fantastiske Quebec City, som er rig på kultur og historie. Efter et par dage i charmerende Quebec City sættes kursen mod Tadoussac, og muligheden for at opleve havets kæmper på en hvalsafari. Saguenay er næste stop på rejsen. Saguenay Fjord National Park er et fantastisk fjordlandskab med masser af smukke vandreruter. Efter flere dage med fantastiske naur- og wildlife oplevelser kører du mod Quebec’s vinområde, hvor du har base på en hyggelig B&B i Magog. Udforsk de mange vingårde og smag på de dejlige dråber, inden du fortsætter til den moderne og hyggelige storby Montreal. Montreal er en stor kontrast til Quebec City og minder meget mere om en moderne storby. Fra Montreal sætter du kursen mod Algonquin Provincial Park, og kan gøre stop i Ottawa undervejs. Algonquin udforskes bedst i kano eller kajak, som lejes lokalt. Spot bjørne, elge og meget andet wildlife mens du vandrer eller sejler rundt i parkens vilde natur. Næste stop på rejsen er must-see Niagara Falls. Her kan du opleve de smukke vandfald, inden rejsen går tilbage til Toronto, hvor du afleverer bilen centralt i byen, ikke langt fra dit hotel. Nyd Toronto’s lokale markeder, hyggelige restauranter slut rejsen af med solnedgang fra Toronto Islands.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson
Start maj til slut september.

Klimamæssigt findes der store variationer i Canada. På prærien kan det være op til +35 grader om sommeren og ned til -25 grader om vinteren.

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Tager du afsted for at stå på ski, er vinterhalvåret fra især november til marts ideelt.

Oplev vilde dyr som elge i Algonquin Provencial Park

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Quebec City
Afgang fra Danmark mod Quebec City med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil i lufthavnen, kører du mod dit B&B. Quebec City er en de ældste byer i Nordamerika, og mange af dens gader er i dag stadig præget af det 18. århundredes stil og struktur.

2. dag: På opdagelse i Quebec City
I dag har du en hel dag til rådighed i Canadas ældste by, Quebec City. Blandt højdepunkterne er byens befæstning, den nationalhistoriske park, Place Royale og ikke mindst Quebec Citys gamle bydel, som af UNESCO er udnævnt til at være et World Heritage Site. (M)

3. dag: Quebec City - Tadoussac (215 km)
I dag går turen til Tadoussac, en hyggelig landsby ved St. Lawrence-bugten. Området er blandt verdens bedste områder at spotte hvaler i. Der er mulighed for at opleve hvalerne i zodiac eller større både. I perioden maj til oktober kan du opleve 13 forskellige hvalarter i området, bl.a. de enorme blåhvaler og pukkelhvaler. (M)

4. dag: Tadoussac - Saguenay (185 km)
Du kan vælge at starte dagen med en hvalsafari (kan tilkøbes hjemmefra), inden du sætter kursen mod Saguenay og Saguenay Fjord National Park. (M)

5. dag: På opdagelse i Saguenay Fjord National Park
I Saguenay Fjord National Park finder du masser af fantastiske vandreruter, kanoleje og det er muligt at prøve kræfter med Via Ferrata, som er en adventure-rute op ad bjerget via kabelbroer - en aktivitet som vil give alle lidt sved på panden, men som de fleste kan være med på. (M)

6. dag: Saguenay - Magog (458 km)
I dag forlader du Østcanadas vildmark og kører mod Østcanada’s bedste vinområder. Turen går via enorme skovområder og små landsbyer inden du krydser St. Lawrence-floden og rammer Quebec’s vinområde. (M)

7. dag: På eventyr i Quebec’s vinområde
Med base i Magog kan du frit udforske Quebec’s bedste vingårde og smage på de fantastiske vine og gode mad. Tag på scenisk kør-selv tur ad Routes-des-Vines, en legendarisk køretur til områdets bedste vingårde. (M)

8. dag: Magog - Montreal (127 km)
Fra roen i Magog går turen til den pulserende by, Montreal. Her kan du bl.a. besøge Notre-Dame Basilica, det olympiske stadion, Montreal Museum of Fine Arts, Mount Royal Park, kasinoet og den underjordiske by. (M)

8. dag: På opdagelse i Montreal
Montreal er en overdådig storby, der er kendt for jazz og filmfestivaler. Byen er den næststørste fransktalende by i hele verden efter Paris. Tag på en gåtur rundt i byens forskellige bydele og trek til toppen af Mount Royal, et bjerg der tårner sig op inde midt i byen, med store grønne arealer og søer. Under dit ophold i byen skal du smage på nationalretten i Quebec-provinsen, poutine (pomfritter med ost og brun sovs). (M)

9. dag: Quebec - Ottawa - Algonquin (538 km)
I dag forlader du provinsen Quebec og rejser ind i Ontario. På vejen til Algonquin kan du gøre stop i Canadas hovedstad, Ottawa. Her kan du spise frokost og opleve den karakteristiske parlamentsbygning. Det er muligt at tilkøbe overnatninger i Ottawa, hvis du ønsker det. (M)

10. dag: På opdagelse i Algonquin
Hele dagen er sat af til at udforske den smukke natur og det fantastiske dyreliv i Algonquin Provincial Park. Lej en kano eller snør vandreskoene og begiv dig på eventyr i parken. (M)

11. dag: Algonquin - Niagara Falls (333 km)
Fra roen i Algonquins natur går rejsen til larmen fra det brusende vandfald, Niagara Falls, hvor der hvert sekund strømmer 3160 tons vand over kanten. På vejen til Niagara Falls kan du gøre stop ved den charmede by, Niagara-on-the-Lake. Smukke alléer og træhuse pryder billedet i byen som blev grundlagt af britiske royalister efter den amerikanske uafhængighedskrig. (M)

12. dag: På opdagelse ved Niagara Falls
Niagara Falls er et imponerende syn og et must-see på en rejse i Østcanada. Nyd en gåtur langs vandfaldene og de mange udsigtspunkter. Du kan også tage på en sejltur helt tæt på de enorme vandmasser og mærke de imponerende kræfter der er på spil. (M)

13. dag: Niagara Falls - Toronto (130 km)
Nyd morgenen ved Niagara Falls inden du sætter kursen mod Toronto. Du afleverer din lejebil downtown, ikke langt fra dit hotel. Resten af dagen har du på egen hånd. (M)

14. dag: På opdagelse i Toronto
Toronto er én af verdens mest multikulturelle metropoler. Du kan se byen fra det 533 meter høje CN Tower, smage lokale specialiteter på St. Lawrence Market, nyde stemningen på havefronten, besøge byens museer (bl.a. Royal Ontario Museum og Art Gallery of Ontario), tage en sejltur til Toronto Islands eller shoppe dig fattig i byens mange butikker.

15. dag: Afrejse fra Toronto
Nyd den sidste morgen i Toronto før du kører mod Torontos internationale lufthavn. Efter to uger i det østlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.

16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger i Quebec på B&B i dobbeltværelse med morgenmad
1 overnatning i Tadoussac på B&B i dobbeltværelse med morgenmad
2 overnatninger i Saguenay på B&B i dobbeltværelse med morgenmad
2 overnatninger i Magog på B&B i dobbeltværelse med morgenmad
2 overnatninger i Montreal på B&B i dobbeltværelse med morgenmad
2 overnatninger i Huntsville på B&B i dobbeltværelse med morgenmad
2 overnatninger i Niagara Falls på B&B i dobbeltværelse med morgenmad
2 overnatninger i Toronto på turistklasse hotel i dobbeltværelse
Nogle overnatninger på B&B er med fælles toilet og bad.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes i Quebec Internationale Lufthavn og afleveres i downtown Toronto.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Quebec // Toronto - Danmark
 • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
 • Overnatninger på B&B's og turistklassehotel
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Envejsleje på billeje (cirka CAD 200,- plus skat som betales lokalt)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Canada vest: 21-08-2018 18:00:00 : 10808
Herning
21. august 2018 kl. 18:00

Canada vest

Roadtrip i Vestcanada: 11-09-2018 18:00:00 : 10715
Roadtrip i Nordvest USA og Canada: 04-10-2018 18:00:00 : 11141
Aarhus
4. oktober 2018 kl. 18:00

Roadtrip i Nordvest USA og Canada

Roadtrip i Vestcanada: 13-11-2018 18:00:00 : 10716
Se mere her
Til top
Find os på: