Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i fantastiske Quebec City, som er rig på kultur og historie. Efter et par dage i charmerende Quebec City sættes kursen mod Tadoussac, og muligheden for at opleve havets kæmper på en hvalsafari. Saguenay er næste stop på rejsen. Saguenay Fjord National Park er et fantastisk fjordlandskab med masser af smukke vandreruter. Efter flere dage med fantastiske naur- og wildlife oplevelser kører du mod Quebec’s vinområde, hvor du har base på et af Magog's lækreste hoteller. Udforsk de mange vingårde og smag på de dejlige dråber, inden du fortsætter til den moderne og hyggelige storby Montreal. Montreal er en stor kontrast til Quebec City og minder meget mere om en moderne storby. Fra Montreal sætter du kursen mod Algonquin Provincial Park, og kan gøre stop i Ottawa undervejs. Algonquin udforskes bedst i kano eller kajak, som lejes lokalt. Spot bjørne, elge og meget andet wildlife mens du vandrer eller sejler rundt i parkens vilde natur. Næste stop på rejsen er must-see Niagara Falls. Her kan du opleve de smukke vandfald, inden rejsen går tilbage til Toronto, hvor du afleverer bilen centralt i byen, ikke langt fra dit hotel. Nyd Toronto’s lokale markeder, hyggelige restauranter slut rejsen af med solnedgang fra Toronto Islands.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det østlige Canada er fra slut maj til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Quebec City
Afgang fra Danmark mod Quebec City med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil i lufthavnen, kører du mod dit hotel. Quebec City er en de ældste byer i Nordamerika, og mange af dens gader er i dag stadig præget af det 18. århundredes stil og struktur.
2. dag: På opdagelse i Quebec City
I dag har du en hel dag til rådighed i Canadas ældste by, Quebec City. Blandt højdepunkterne er byens befæstning, den nationalhistoriske park, Place Royale og ikke mindst Quebec Citys gamle bydel, som af UNESCO er udnævnt til at være et World Heritage Site.
3. dag: Quebec City til Tadoussac (215 km)
I dag går turen til Tadoussac, en hyggelig landsby ved St. Lawrence-bugten. Området er blandt verdens bedste områder at spotte hvaler i. Der er mulighed for at opleve hvalerne i zodiac eller større både. I perioden maj til oktober kan du opleve 13 forskellige hvalarter i området, bl.a. de enorme blåhvaler og pukkelhvaler.
4. dag: Tadoussac til Saguenay (185 km)
Du kan vælge at starte dagen med en hvalsafari (kan tilkøbes hjemmefra), inden du sætter kursen mod Saguenay og Saguenay Fjord National Park.
5. dag: På opdagelse i Saguenay Fjord N.P.
I Saguenay Fjord National Park finder du masser af fantastiske vandreruter, kanoleje og det er muligt at prøve kræfter med Via Ferrata, som er en adventure-rute op ad bjerget via kabelbroer - en aktivitet som vil give alle lidt sved på panden, men som de fleste kan være med på.
6. dag: Saguenay til Magog (458 km)
I dag forlader du Østcanadas vildmark og kører mod Østcanada’s bedste vinområder. Turen går via enorme skovområder og små landsbyer inden du krydser St. Lawrence-floden og rammer Quebec’s vinområde.
7. dag: På eventyr i Quebec’s vinområde
Med base i Magog kan du frit udforske Quebec’s bedste vingårde og smage på de fantastiske vine og gode mad. Tag på scenisk kør-selv tur ad Routes-des-Vines, en legendarisk køretur til områdets bedste vingårde.
8. dag: Magog til Montreal (127 km)
Fra roen i Magog går turen til den pulserende by, Montreal. Her kan du bl.a. besøge Notre-Dame Basilica, det olympiske stadion, Montreal Museum of Fine Arts, Mount Royal Park, kasinoet og den underjordiske by.
9. dag: På opdagelse i Montreal
Montreal er en overdådig storby, der er kendt for jazz og filmfestivaler. Byen er den næststørste fransktalende by i hele verden efter Paris. Tag på en gåtur rundt i byens forskellige bydele og trek til toppen af Mount Royal, et bjerg der tårner sig op inde midt i byen, med store grønne arealer og søer. Under dit ophold i byen skal du smage på nationalretten i Quebec-provinsen, poutine (pomfritter med ost og brun sovs).
10. dag: Quebec via Ottawa til Algonquin (538 km)
I dag forlader du provinsen Quebec og rejser ind i Ontario. På vejen til Algonquin kan du gøre stop i Canadas hovedstad, Ottawa. Her kan du spise frokost og opleve den karakteristiske parlamentsbygning. Det er muligt at tilkøbe overnatninger i Ottawa, hvis du ønsker det.
11. dag: På opdagelse i Algonquin
Hele dagen er sat af til at udforske den smukke natur og det fantastiske dyreliv i Algonquin Provincial Park. Lej en kano eller snør vandreskoene og begiv dig på eventyr i parken.
12. dag: Algonquin til Niagara Falls (333 km)
Fra roen i Algonquins natur går rejsen til larmen fra det brusende vandfald, Niagara Falls, hvor der hvert sekund strømmer 3160 tons vand over kanten. På vejen til Niagara Falls kan du gøre stop ved den charmede by, Niagara-on-the-Lake. Smukke alléer og træhuse pryder billedet i byen som blev grundlagt af britiske royalister efter den amerikanske uafhængighedskrig.
13. dag: På opdagelse ved Niagara Falls
Niagara Falls er et imponerende syn og et must-see på en rejse i Østcanada. Nyd en gåtur langs vandfaldene og de mange udsigtspunkter. Du kan også tage på en sejltur helt tæt på de enorme vandmasser og mærke de imponerende kræfter der er på spil.
14. dag: Niagara Falls til Toronto (130 km)
Nyd morgenen ved Niagara Falls inden du sætter kursen mod Toronto. Du afleverer din lejebil i lufthavnen, og tager derefter en taxa til dit hotel i byen. Resten af dagen har du på egen hånd.
15. dag: På opdagelse i Toronto
Toronto er én af verdens mest multikulturelle metropoler. Du kan se byen fra det 533 meter høje CN Tower, smage lokale specialiteter på St. Lawrence Market, nyde stemningen på havefronten, besøge byens museer (bl.a. Royal Ontario Museum og Art Gallery of Ontario), tage en sejltur til Toronto Islands eller shoppe dig fattig i byens mange butikker.
16. dag: Afrejse fra Toronto
Nyd den sidste morgen i Toronto før du kører mod Torontos internationale lufthavn. Efter to uger i det østlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på Littoral Hotel et Spa i Quebec
1 overnatning på Hotel Tadoussac i Tadoussac
2 overnatninger på Auberge des Battures i Saguenay
2 overnatninger på Espace 4 Saisons i Magog
2 overnatninger på Chateau Versailles Hotel i Montreal
2 overnatninger på Colonial Bay Resort i Huntsville
2 overnatninger på Old Stone Inn Boutique Hotel i Niagara Falls
2 overnatninger på Hilton Hotel i Toronto

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra motel til boutiquehoteller og b&b.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - September

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Quebec // Toronto - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Billeje mellem Quebec og Toronto inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 500 CAD - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Envejsleje på billeje på cirka 200 CAD + lokal skat
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top