Søg
Søg
Canada er perfekt for børnefamilier med sin smukke natur, facinerende dyreliv og imødekommende lokalbefolkning
Lej en kano og udforsk de smukke søer sammen med familien i Banff National Park
Nationalparkerne i Canada har et væld af vandreruter af forskellige varighed og sværhedsgrad, så det også er muligt for de små i familien at komme med
Udforsk Banff National Park på hesteryg
I Canada finder du et varrieret dyreliv. For bedst, og sikrest, at opleve bjørne anbefaler Jysk Rejsebureau, at du tager på en wildlife tour med en guide
Prøv krafter med rafting Banff National Park - der findes ture af forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med
Tag med
Whistler er fyldt med spændende aktiviteter for alle aldre
I Canada finder du ikke bounty-strande, men det er muligt at få sig en svømmetur
Se de smukke totempæle og lær om de lokale indianerstammer levede i den Canadiske natur i f.eks. Prince Rupert og flere steder på Vancouver Island
Det imponerende vandfald Helmcken Falls i Wells Gray Provincial Park
I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne
SPAR 1.000,-

Med familien på eventyr i Canada

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 13.395,-
Børnepris fra

DKK 4.895,-

Før: 5.895,-
Varighed: 12 dage

Tag familen med til Vestcanadas storslåede natur. Ruten er tilrettelagt så du bruger langt mindre tid bag rattet, men i stedet har tid til at nyde Canadas fantastiske nationalparker og varriede dyreliv, med familien.

Dette rejseforslag byder på den smukkeste natur i provinserne British Columbia og Alberta. Turen starter med de imponerende nationalparker Banff, Yoho og Jasper. Herefter går turen videre til Wells Gray, hvor du kan spotte bjørne og opleve områdets fantastiske vandfald. Fra Wells Gray køre du ad den gamle gulgraver vej til Whistler, hvor der venter masser af adventure (for alle aldre). Turen slutter med storbysferie i hyggelige Vancouver.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Start maj til slut september.

Klimamæssigt findes der store variationer i Canada. På prærien kan det være op til +35 grader om sommeren og ned til -25 grader om vinteren.

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Tager du af sted for at stå på ski, er vinterhalvåret fra især november til marts ideelt.

Udforsk Banff National Park på hesteryg

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Calgary
Afgang fra Danmark mod Calgary med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Calgary. I receptionen ligger materiale og information for din kør-selv ferie i Bristish Columbia og Alberta. Resten af dagen er til fri disposition.

2. dag: Calgary - Banff (130 km)
I dag går turen til Banff National Park, hvor du kan udforske de mange smukke gletsjersøer og bjerge. Her er mulighed for at vandre, cykle, rafte, ride og sejle kajak.

3. dag: På eventyr i Banff National Park
Dagen på egen hånd i fantastiske Banff National Park.

4. dag: Banff - Jasper (285 km)
I dag skal du køre til Jasper via den spektakulære Icefields Parkway. Du skal have god tid, da der er en masse fotostops undervejs. Vi foreslår, at du lægger vejen forbi Peyto Lake og tager en Ice Explorer tur på Columbia Icefield.

5. dag: Jasper - Clearwater (310 km)
Turen i dag går ad naturskønne Yellowhead Highway til Wells Gray Park. Du kommer bl.a. forbi Mount Robson, det højeste bjerg i Rocky Mountains.

6. dag: På eventyr i Wells Gray Provincial Park
Der er mange aktiviteter tilgængelig i Wells Gray Provincial Park. Du kan bl.a. tage vandretur, udforske parken på hesteryg, prøve kræfter med riverrafting, sejle kano eller tage på en wildlife tur.

7. dag: Clearwater - Whistler (420 km)
I dag går rejsen videre af Gold Rush trail, som var vejen de tidlige guldgravere og pionere rejste ad, for at gøre stop i de omkringliggende byer. Du ender i byen Whistler, som er mest kendt som en vinterdestination, men som om sommeren byder på masse adrenalinsport for alle aldre.

8. dag: På eventyr i og omkirng Whistler
Whistler er et meka for børnefamilier, da der er aktiviteter for alle. Du kan bl.a. tage på fisketur, svæve gennem trækronerne mens du zipliner, køre mountainbike og meget mere. En ting er sikkert - du kommer ikke til at kede dig i Whistler.

9. dag: Whister - Vancouver (120 km)
I dag går turen tilbage til Vancouver, hvor du kan gøre stop i Stanley Park, som er et område på 4.000 hektar. I parken findes der totempæle fra 1920. Her er der også mulighed for at smage den søde canadiske ahorn sirup. Efterfølgende kan du gøre stop ved Prospect Point, som er en fantastisk udsigtspost, hvor du kan se ud over Lion’s Gate Bridge samt det nordlige og sydlige Vancouver.

10. dag: På opdagelse i Vancouver
Dagen er fri til at gå på opdagelse i Vancouver og de omkringliggende områder. Vancouver by er bygget op af flere byer eller bydele med hver deres unikke charme, der tilsammen gør Vancouver helt speciel. Her er et par forslag til seværdigheder i byen: Stanley Park, MacMillan Planetarium, Chinatown, Gastown, Granville Island, Capilano Suspension Bro, Grouse Mountain.

11. dag: Afrejse fra Vancouver
Nyd den sidste morgen i Vancouver, før du kører mod Vancouvers internationale lufthavn. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

12. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet

Overnatning:
10 nætter på hoteller og moteller.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 13.395,-
Børnepris fra

DKK 4.895,-

Før: 5.895,-

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Calgary // Vancouver - Danmark
  • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
  • 10 overnatninger i dobbeltværelse på hotel og motel

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
  • Entré til nationalparker
  • Parkeringsafgifter
  • Envejsleje (udgør cirka CAD 150,- som betales lokalt)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: