Søg
Søg
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
Rafting er for alle, da der er flere forskellige sværhedsgrader - du kan komme på rafting ture flere steder rundt i Ontario og Quebec
For de eventyrlystne venter der adrenalinrush på Via Ferrata du Diable - en adventure rute via bjergsider og kabelbroer ved Mont-Tremblant
Oplev vilde dyr som elge i Algonquin Provencial Park
Mont-Tremblant National Park er et mekka for kajakroere
Totonto byder på god shopping, masser af hyggelig kaffebarer og hyggelige lokalmarkeder
Canada byder på masser af gratis oplevelser, bl.a. verdensklasse trekking
Området omkring Whistler samt nationalparkerne Banff og Jasper byder masser af adventuresport som f.eks. rafting, ziplining, rapelling, mountainbike, bjergbestigning og meget mere
Rafting på Kicking Horse River
Prøv kræfter med surfing ved Tofino
Oplev de smukkeste nationalparker i provinserne British Columbia og Alberta
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
I Canada finder du et varrieret dyreliv. For bedst, og sikrest, at opleve bjørne anbefaler Jysk Rejsebureau, at du tager på en wildlife tour med en guide
Oplev de enorme Douglas grantræer i Cathedral Grove på Vancouver Island
Det imponerende vandfald Helmcken Falls i Wells Gray Provincial Park
Udforsk Banff National Park på hesteryg
På hvalsafari på Vancouver Island kan du bl.a. opleve pukkelhvaler og spækhuggere
I Banff-, Jasper- og Yoho National Park finder du masser af varriede vandreruter
I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne
Slå et smut forbi Emerald Lake i Yoho Nationalpark og tag på opdagelse i kano
Nyd frihed i Canada
Udsigten fra Big Beehive Viewpoint i Banff National Park
I Banff-, Jasper- og Yoho National Park finder du masser af varriede vandreruter

På egen hånd i Canada

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Rejs op til 90 dage i Canada. Du kan nyde storbylivet i Toronto, opleve imponerende Niagra Falls, søge efter bjørne, drikke te på The Empress i Victoria, spotte hvaler langs de rå kyststrækninger og udforske de mange nationalparker.

Bestil dine flybilletter til Canada igennem Jysk Rejsebureau, og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Canada. De kan arrangere din rejse sådan, at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se et udvalg af alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Canada her.
Læs mere om Canada her.


Sæson

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Rafting er for alle, da der er flere forskellige sværhedsgrader - du kan komme på rafting ture flere steder rundt i Ontario og Quebec

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Toronto
Afgang fra Danmark mod Toronto med ankomst samme dag. Efter check-in på dit hotel har du resten af dagen på egen hånd.

2. dag: Toronto
Du har hele dagen foran dig. Toronto rummer et hav af muligheder. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du lejer en cykel for at få mest ud af din tid.

3. dag: Toronto - ?
Efter du har forladt dit hotel, har du hele Canada for fødderne af dig. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du lejer en bil eller motorhome for at udforske dette fantastiske land.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

  • København - Toronto // Vancouver - København
  • København - Calgary // Vancouver - København
  • København - Toronto // Halifax - København
  • København - Toronto / Toronto - Calgary // Vancouver - København
  • København - Vancouver t/r


Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Canada. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Toronto t/r
  • 2 overnatninger på budgethotel i Toronto.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.050,-
Oplev friheden med et fleksibelt buspas

Buspas Vancouver - Banff

Der findes mange forskellige buspas i Canada med forskellige ruter på både øst- og vestkysten. Dette eksempel tager dig fra Vancouver via British Columbia og Albertas smukkeste nationalparker til byen Banff. Du kommer til at opleve sneklædte bjerge, gletsjere, enorme vandfald, dyreliv og gletsjersøer.

Varighed: Minimum 5 dage
fra: 9.970,-
Udsigten over Moraine Lake i Banff National Park

Canadas vilde natur

På denne tur kommer du ind i hjertet af den canadiske vildmark og får en fantastisk naturoplevelse samt mulighed for at se vilde dyr.

Varighed: 12 dage
fra: 5.035,-
Mød og arbejd med mennesker fra hele verden

Working Holiday i Canada

Du kan nu kombinere ferie og arbejde i Canada. Du får arbejde i skisæsonen inkl. liftkort, overnatninger, løn samt hjælp til visumansøgning. Efterfølgende kan du rejse på egen hånd eller måske finde dig et sommerjob.

Varighed: Op til 12 måneder
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: