17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.695,-
FRA 4.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Toronto er startdestinationen for denne 17 dages rundtur i det østlige Canada. Derefter fører vejen videre mod de fantastiske nationalparker nord for Toronto. Efter et kort ophold i hovedstaden, Ottawa, går turen videre mod Quebec's nationalparker, hvor stilheden og naturen igen står i skarp kontrast til storbyernes pulserende liv. Dernæst fører sporet videre i sydgående retning gennem Quebec City, Montreal og Kingston for til sidst at ramme de spektakulære vandfald Niagara Falls.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det østlige Canada er fra slut maj til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Toronto
Afgang fra Danmark mod Toronto med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Toronto. I receptionen ligger materiale og information for din kør-selv ferie. Resten af dagen er du fri til at opleve nogle af de mange attraktioner, som Toronto har at byde på. Tag for eksempel en tur i Eaton centret for at shoppe, besøg nogle af byens fine restauranter eller udforsk nattelivet.
2. dag: Toronto til Midland (145 km)
Dagen starter med en smuk køretur til Huron Country via den gamle og lokale landsby, Penetanguishene. Der er i området mulighed for at udforske Georgian Bay’s "30.000 øer" eller tage en tur ved Sainte-Marie Among the Hurons Mission National Historic Site of Canada.
3. dag: Midland til Huntsville (185 km)
I dag går turen nordøst til Algonquin Provincial Park i den smukke Muskoka region.
4. dag: På opdagelse i og omkring Huntsville
Huntsville området byder på både tennis, golf, ridning og vandreture. En kort køretur derfra ligger Lion's Lookout Park og Muskoka Pioneer Village, som også er et besøg værd.
5. dag: Huntsville via Gatineau Park til Ottawa (350 km)
I dag krydses grænsen til Quebec, hvor Gatineau Park er beliggende. I Gatineau Park er der god mulighed for at nyde en cykeltur på én af de mange cykelstier. Derudover er der også flere udsigtsposter langs floden, hvor man kan få et fantastisk syn over området.
6. dag: Ottawa til Tremblant (200 km)
Udforsk hovedstadsområdet og parlamentsbygningerne eller tag en sejltur på Ottawa-floden. Cirka 80 km fra Ottawa ligger Omega Park. Her kan du bl.a. opleve elge, bjørne og bisonokser via en 10 km lang vej, som snor sig mellem dale, bjerge og skove. Herfra er der kun en kort køretur til Laurentian bjergene.
7. dag: På eventyr i Tremblant
Nyd en hel dag i Laurentian. En god og lokal udflugt i dette område inkluderer typisk et besøg i landsbyen St. Jovite samt et besøg i Mont Tremblant Park, som er Quebec's ældste park. Tag en tur i kajak eller kano ned ad Lake Chat og Mount de la Vache Noire. Her er mulighed for at nyde den smukke natur i eget tempo og holde hvil langs breden.
8. dag: Tremblant til Quebec City (380 km)
Start dagen med en smuk køretur på Chemin du Roy, som bringer dig forbi mange historiske fransk-canadiske landsbyer. Quebec er en de ældste byer i landet, og mange af dens gader er i dag stadig præget af det 18. århundredes stil og struktur.
9. dag: På opdagelse i Quebec City
I dag har du en hel dag til rådighed i Canadas ældste by Quebec City. Blandt højdepunkterne er byens befæstning, den nationalhistoriske park, Place Royale og ikke mindst Quebec Citys gamle bydel, som af UNESCO er udnævnt til at være en World Heritage Site.
10. dag: Quebec City til St. Michel-Des-Saints (180 km)
I dag går turen gennem et naturskønt område med frugtbare sletter og bakkede landskaber i Mauricie / Bois-Francs og Lanaudiere regionerne. Vejen fører mod smukke skove og uspoleret natur i Lac à la Truite.
11. dag: På eventyr i og omkring St. Michel-Des-Saints
I Lac à la Truite vil du være omgivet af smuk natur, hvor der vil være rig mulighed for mange forskellige udendørsaktiviteter som fx kano, kajak, mountain biking og sejlads. Derudover er der også mulighed for gode vandreture langs nogle af områdets mange stier.
12. dag: St. Michel-Des-Saints til Montreal (160 km)
Kryds Lanaudiere regionen og dens mange søer. Stop i Berthierville og besøg Gilles Villeneuve museet. Forsæt derefter til den pulserende by Montreal. Her kan du bl.a. besøge Notre-Dame Basilica, det olympiske stadion, Montreal Museum of Fine Arts, Mount Royal Park, kasinoet og den underjordiske by.
13. dag: Montreal til Kingston (290 km)
Kryds grænsen til Ontario og udforsk stilheden i Thousand Islands regionen på en bådtur. Vi anbefaler også at du besøger Upper Canada Village i Morrisburg og Old Fort Henry.
14. dag: Kingston til Niagara Falls (390 km)
Kør langs Lake Ontario mod Ontarios hovedstad, Toronto, for senere at nå Niagara Falls. Besøg Niagara-on-the- Lake, som er en charmerende landsby fra det 19. århundrede. Før du træder ombord på Maid of the Mist, skal du huske at tage regnjakken på. Forude venter en uforglemmelig tur til American Falls, hvor skibet undervejs sejler forbi nogle massive klippeformationer og videre mod de fantastiske Horseshoe Falls. Alt imens Hornblower sejler gennem dette fantastiske landskab, er der rig mulighed for at tage nogle helt unikke billeder.
15. dag: Niagara Falls til Toronto (130 km)
Fra Niagara Falls går turen tilbage til Toronto, hvor du kan nyde dagen på egen hånd.
16. dag: Afrejse fra Toronto
Nyd den sidste morgen i Toronto, før du kører mod Torontos internationale lufthavn. Efter to uger i det østlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.
17. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet

Overnatninger

1 overnatning på turistklassehotel i Toronto
1 overnatning på budget- eller turistklassehotel i Midland
2 overnatninger på budget- eller turistklassehotel i Huntsville
1 overnatning på budget- eller turistklassehotel i Ottawa
2 overnatninger på turistklassehotel i Tremblant
2 overnatninger på budget- eller turistklassehotel i Quebec
1 overnatning på turistklassehotel i St. Michel-Des-Saints
1 overnatning på turistklassehotel i Montreal
1 overnatning på budget- eller turistklassehotel i Kingston
1 overnatning på budget- eller turistklassehotel i Niagara Falls
1 overnatning på turistklassehotel i Toronto

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra motel til boutiquehoteller og b&b.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - September

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Toronto t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 500 CAD. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Kørselsvejledning
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Visum

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top