Søg
Søg
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
1000 Islands, Kingston, Canada
Maid of the Mist, Niagara Falls, Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada

Det bedste af Østcanada

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 3.995,-

Varighed: 17 dage

Oplev Ontario og Quebecs enestående nationalparker, spændende byer, Niagara Falls og de tusindvis af søer, vandløb og øer.

Toronto er startdestinationen for denne 17 dages rundtur i det østlige Canada. Derefter fører vejen videre mod de fantastiske nationalparker nord for Toronto. Efter et kort ophold i hovedstaden, Ottawa, går turen videre mod Quebec's nationalparker, hvor stilheden og naturen igen står i skarp kontrast til storbyernes pulserende liv. Dernæst fører sporet videre i sydgående retning gennem Quebec City, Montreal og Kingston for til sidst at ramme de spektakulære vandfald Niagara Falls.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Start maj til slut september.

Klimamæssigt findes der store variationer i Canada. På prærien kan det være op til +35 grader om sommeren og ned til -25 grader om vinteren.

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Tager du af sted for at stå på ski, er vinterhalvåret fra især november til marts ideelt.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Toronto
Afgang fra Danmark mod Toronto med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Toronto. I receptionen ligger materiale og information for din kør-selv ferie. Resten af dagen er du fri til at opleve nogle af de mange attraktioner, som Toronto har at byde på. Tag for eksempel en tur i Eaton centret for at shoppe, besøg nogle af byens fine restauranter eller udforsk nattelivet.

2. dag: Toronto - Midland (145 km)
Dagen starter med en smuk køretur til Huron Country via den gamle og lokale landsby, Penetanguishene. Der er i området mulighed for at udforske Georgian Bay’s "30.000 øer" eller tage en tur ved Sainte-Marie Among the Hurons Mission National Historic Site of Canada.

3. dag: Midland - Huntsville (185 km)
I dag går turen nordøst til Algonquin Provincial Park i den smukke Muskoka region.

4. dag: Huntsville
Huntsville området byder på både tennis, golf, ridning og vandreture. En kort køretur derfra ligger Lion's Lookout Park og Muskoka Pioneer Village, som også er et besøg værd.

5. dag: Huntsville - Gatineau Park / Ottawa (350 km)
I dag krydses grænsen til Quebec, hvor Gatineau Park er beliggende. I Gatineau Park er der god mulighed for at nyde en cykeltur på én af de mange cykelstier. Derudover er der også flere udsigtsposter langs floden, hvor man kan få et fantastisk syn over området.

6. dag: Ottawa - Tremblant (200 km)
Udforsk hovedstadsområdet og parlamentsbygningerne eller tag en sejltur på Ottawa-floden. Cirka 80 km fra Ottawa ligger Omega Park. Her kan du bl.a. opleve elge, bjørne og bisonokser via en 10 km lang vej, som snor sig mellem dale, bjerge og skove. Herfra er der kun en kort køretur til Laurentian bjergene.

7. dag: Tremblant
Nyd en hel dag i Laurentian. En god og lokal udflugt i dette område inkluderer typisk et besøg i landsbyen St. Jovite samt et besøg i Mont Tremblant Park, som er Quebec's ældste park. Tag en tur i kajak eller kano ned ad Lake Chat og Mount de la Vache Noire. Her er mulighed for at nyde den smukke natur i eget tempo og holde hvil langs breden.

8. dag: Tremblant - Quebec City (380 km)
Start dagen med en smuk køretur på Chemin du Roy, som bringer dig forbi mange historiske fransk-canadiske landsbyer. Quebec er en de ældste byer i landet, og mange af dens gader er i dag stadig præget af det 18. århundredes stil og struktur.

9. dag: Quebec City
I dag har du en hel dag til rådighed i Canadas ældste by Quebec City. Blandt højdepunkterne er byens befæstning, den nationalhistoriske park, Place Royale og ikke mindst Quebec Citys gamle bydel, som af UNESCO er udnævnt til at være en World Heritage Site.

10. dag: Quebec City - St. Michel-Des-Saints (180 km)
I dag går turen gennem et naturskønt område med frugtbare sletter og bakkede landskaber i Mauricie / Bois-Francs og Lanaudiere regionerne. Vejen fører mod smukke skove og uspoleret natur i Lac à la Truite.

11. dag: St. Michel-Des-Saints
I Lac à la Truite vil du være omgivet af smuk natur, hvor der vil være rig mulighed for mange forskellige udendørsaktiviteter som fx kano, kajak, mountain biking og sejlads. Derudover er der også mulighed for gode vandreture langs nogle af områdets mange stier.

12. dag: St. Michel-Des-Saints - Montreal (160 km)
Kryds Lanaudiere regionen og dens mange søer. Stop i Berthierville og besøg Gilles Villeneuve museet. Forsæt derefter til den pulserende by Montreal. Her kan du bl.a. besøge Notre-Dame Basilica, det olympiske stadion, Montreal Museum of Fine Arts, Mount Royal Park, kasinoet og den underjordiske by.

13. dag: Montreal - Kingston (290 km)
Kryds grænsen til Ontario og udforsk stilheden i Thousand Islands regionen på en bådtur. Vi anbefaler også at du besøger Upper Canada Village i Morrisburg og Old Fort Henry.

14. dag: Kingston - Niagara Falls (390 km)
Kør langs Lake Ontario mod Ontarios hovedstad, Toronto, for senere at nå Niagara Falls. Besøg Niagara-on-the- Lake, som er en charmerende landsby fra det 19. århundrede. Før du træder ombord på Maid of the Mist, skal du huske at tage regnjakken på. Forude venter en uforglemmelig tur til American Falls, hvor skibet undervejs sejler forbi nogle massive klippeformationer og videre mod de fantastiske Horseshoe Falls. Alt imens Maid of the Mist sejler gennem dette fantastiske landskab, er der rig mulighed for at tage nogle helt unikke billeder.

15. dag: Niagara Falls - Toronto (130 km)
Fra Niagara Falls går turen tilbage til Toronto, hvor du kan nyde dagen på egen hånd.

16. dag: Afrejse fra Toronto
Nyd den sidste morgen i Toronto, før du kører mod Torontos internationale lufthavn. Efter to uger i det østlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

17. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet

Overnatning:
15 overnatninger på budget moteller og hoteller.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 3.995,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Toronto t/r
  • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
  • Kørselsvejledning
  • 15 overnatninger i dobbeltværelse på budgethoteller

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
  • Entré til nationalparker
  • Parkeringsafgifter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: