Her kan du finde oplevelser, som du kan tilkøbe til din rejse med Jysk Rejsebureau. Oplevelserne er specielt udvalgt af vores rejseeksperter og det er her, du måske kan finde den helt særlige oplevelse, der gør din rejse helt uforglemmelig.

De enkelte oplevelser kan ikke købes særskilt, men forudsætter, at du også booker dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau. Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 4 oplevelser

Mød og arbejd med mennesker fra hele verden

Working Holiday i Canada

Du kan nu kombinere ferie og arbejde i Canada. Du får arbejde i skisæsonen inkl. liftkort, overnatninger, løn samt hjælp til visumansøgning. Efterfølgende kan du rejse på egen hånd eller måske finde d
Læs mere
Op til 12 måneder
NOVEMBER - SEPTEMBER
fra 6.060,-

Autocamper i Canada

Med en autocamper (motorhome) har du friheden til at være spontan og gribe de muligheder, der byder sig undervejs, samtidig med at du altid har dit hjem med dig. Jysk Rejsebureau tilbyder leje af auto
Læs mere
7-36 dage
HELE ÅRET
Pris på forespørgsel
Billeje, Canada

Billeje i Canada

Det giver en dejlig følelse af frihed at have sin egen bil. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe, hvor du har lyst.
Læs mere
1-62 dage
HELE ÅRET
Pris på forespørgsel
Med tog gennem Canadas smukke natur

Med tog i Canada

En fantastisk måde at mærke Canada på er med tog. Canada byder på en lang række unikke togrejser, hvor du kan nyde landets smukke natur og fantastiske byer.
Læs mere
1-15 dage
HELE ÅRET
Pris på forespørgsel

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top