19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.295,-
FRA 7.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Calgary som er et godt udgangspunkt for at opleve nogle af de smukkeste nationalparker i Vestcanada. Du har en autocamper i 8 dage og kan frit udforske nationalparkerne Banff, Yoho og Jasper. Efter 8 dage med autocamper flyver du til Victoria. Her tager du på 10 dage kør-selv-ferie på Vancouver Island og Vancouver. Du får altså mulighed for at opleve campinglivet i nogle af Canadas smukkeste nationalparker. På Vancouver Island og i Vancouver har du egen lejebil og alle overnatninger er booket på forhånd. Overnatningerne er special udvalgt af Jysk Rejsebureau. Rejseforslaget er for dig der ønsker mindre kørsel og mere fokus på natur og dyreliv

Rejseforslaget er baseret på en autocamper (C25) med plads til 5 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr, lovpligtige forsikring og et bestemt antal kilometer (ekstra kilometer eller fri kilometer kan tilkøbes).

Savner du inspiration, eller råd til rejs-selv-ruter, overnatninger, m.m. til din rejse, så tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter med ekspertise i Canada.

Jysk Rejsebureau kan hjælpe med rådgivning og tilkøb af ture og oplevelser i Canada. Vi anbefaler bl.a. bjørne- og hvalsafari, rideture, rafting, vinsmagning, cykelture, heli hiking, guidede trekkingture, riverrafting og meget mere.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det vestlige Canada er fra maj til midt oktober. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Calgary
Afgang fra Danmark mod Calgary med ankomst samme dag. Herefter kan du tjekke ind på dit hotel og tage på opdagelse i Calgary på egen hånd.
2. dag: Afhentning af autocamper
Afhentning af autocamper skal ske efter kl. 13, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen). Du kan nu selv sætte kursen som det passer dig. Jysk Rejsebureau anbefaler at du besøger nationalparkerne Banff, Yoho og Jasper, hvor du finder noget af Vestcanadas smukkeste natur, masser af dyreliv, gode vandreruter, adventure sport og hyggelige campingpladser.
3-8. dag: På eventyr i autocamper
Savner du inspiration til 8 dage på vejen i Canada med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent.
9. dag: Aflevering af autocamper i Calgary og fly til Victoria
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 9-11, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen). Herefter tager du i lufthavnen og flyver til Victoria. I Victoria lufthavn afhenter du din lejebil og tager til dit hotel.
10. dag: På opdagelse i Victoria
Du har dagen til at udforske British Columbias elegante hovedstad. Vi anbefaler et besøg i Beacon Hill Park og ”The Art Gallery of greater Victoria”. Nyd en kop te på Fairmont Empress Hotel og besøg de berømte Butchart haver. Du kan også bare slappe af i byen og se de små vandflyvere lande og lette lige uden for den lille centrale havn. Fra Victoria er det også muligt at komme på hvalsafari i Juan de Fuca-strædet eller tage en vandflyver for at se Vancouver Island fra luften.
11. dag: Victoria til Tofino (316 km)
I dag går turen til vestkysten på Vancouver Island via Horne Lake Caves og Cathedral Grove. Du kan tage dig en svømmetur i én af de mange søer eller tage en vandretur i de store skovområder.
12-13. dag: Afslapning og eventyr i Tofino
Du har to hele dage på egen hånd. Lej et surfbræt og kast dig i bølgerne eller snør vandrestøvlerne og tag på opdagelse i Pacific Rim National Park. I Tofino finder du masser af hyggelige cafeer, gallerier og gode resturanter.
14. dag: Tofino til Campbell River (270 km)
I dag går turen til Campbell River. Du kan kan lave en afstikker på vejen via Strathcona Provincial Park, hvor der er masser af gode vandreruter.
15. dag: På eventyr i og omkring Campbell River
Campbell River er en hyggelig by omgivet af bjerge, skove og en smuk kyststrækning. Her kan du tage på vandretur ved Elk Falls. Du kan også tage på bjørne- og hvalsafari eller snorkle med vilde laks.
16. dag: Campbell River til Vancouver (230 km)
I dag går turen til Vancouver. Turen går via Nanaimo, hvor du tager færgen til Horseshoe Bay (inkluderet i prisen).
17. dag: På egen hånd i Vancouver
Du har hele dagen på egen hånd i Vancouver. Vancouver by er bygget op af flere byer eller bydele med hver deres unikke charme, der tilsammen gør Vancouver helt speciel. Her er et par forslag til seværdigheder i byen: Stanley Park, MacMillan Planetarium, Chinatown, Gastown, Granville Island, Capilano Suspension Bro, Grouse Mountain.
18. dag: Afrejse fra Vancouver
Nyd den sidste morgen i Vancouver, før du kører mod Vancouvers internationale lufthavn. Efter næsten 3 uger i det vestlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.
19. dag: Ankomst Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

1 overnatning på Sandman Hotel Calgary Airport i Calgary
7 overnatninger i autocamper (C25 - se instruktionsvideo).
2 overnatninger på Chateau Victoria Hotels & Suites i Victoria
3 overnatninger på Tofino Resort & Marina i Tofino
2 overnatninger på Coast Discovery Inn i Campbell River
2 overnatning på Holiday Inn Vancouver Centre i Vancouver

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra moteller til boutiquehoteller og ranchophold.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - September

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Calgary / Calgary - Victoria // Vancouver - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 8 dages leje af autocamper C25 inklusiv 1000 kilometer, autocamper udstyrspakke og personlig udstyrspakker samt kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Billeje mellem Victoria og Vancouver inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 500 CAD - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Færgebillet fra Nanaimo til Horseshoe Bay
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Envejsleje på udlejningsbil: 100 CAD + skat
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Visum
 • Udgifter til campingpladser
 • Environmental Fee på Motorhome på CAD 10,-

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top