Søg
Søg
Udsigten fra Big Beehive Viewpoint i Banff National Park
Nyd stilheden og den smukke natur i Banff National Park
Oplev de smukkeste nationalparker i provinserne British Columbia og Alberta
Moose, Cruise Canada, Canada
Grizzly bjørn, Banff, Canada
Udsigten over Lake Peyto i Banff National Park
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Jasper, Gletcher, Canada
Spirit Island, Jasper, Canada
Jasper, Gletcher, Canada
Smuk natur, Cruise Canada, Canada
Familie, Cruise Canada, Canada
Llake Oesa trail i Yoho National Park
The Empress, Victoria, Vancouver
Tag med vandfly eller båd rundt i den smukke natur omkring Tofino
Den smukke natur ved Tofino på Vancouver Island
Hval, Vancouver Island, Canada
Vancouver, Canada
Solnedgang ved Tofino på Vancouver Island

På eventyr i Vestcanada med camper og bil

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 6.395,-

Varighed: 19 dage

I dette rejseforslag kører du i autocamper fra Calgary til Banff, Yoho, Jasper og tilbage til Calgary. Herfra flyver du videre til Victoria på Vancouver Island, hvor der er booket en 10-dages kør-selv-rejse (inkl. overnatninger) til Tofino, Campbell River og Vancouver.

Rejsen starter i Calgary som er et godt udgangspunkt for at opleve nogle af de smukkeste nationalparker i Vestcanada. Du har en autocamper i 8 dage og kan frit udforske nationalparkerne Banff, Yoho og Jasper. Efter 8 dage med autocamper flyver du til Victoria. Her tager du på 10 dage kør-selv-ferie på Vancouver Island og Vancouver. Du får altså mulighed for at opleve campinglivet i nogle af Canadas smukkeste nationalparker. På Vancouver Island og i Vancouver har du egen lejebil og alle overnatninger er booket på forhånd. Overnatningerne er special udvalgt af Jysk Rejsebureau. Rejseforslaget er for dig der ønsker mindre kørsel og mere fokus på natur og dyreliv

Rejseforslaget er baseret på en autocamper (C25) med plads til 5 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr, lovpligtige forsikring og et bestemt antal kilometer (ekstra kilometer eller fri kilometer kan tilkøbes).

Savner du inspiration, eller råd til rejs-selv-ruter, overnatninger, m.m. til din rejse, så tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter med ekspertise i Canada.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Start maj til slut september.

Klimamæssigt findes der store variationer i Canada. På prærien kan det være op til +35 grader om sommeren og ned til -25 grader om vinteren.

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Tager du af sted for at stå på ski, er vinterhalvåret fra især november til marts ideelt.

I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Calgary
Afgang fra Danmark mod Calgary med ankomst samme dag. Herefter kan du tjekke ind på dit hotel og tage på opdagelse i Calgary på egen hånd.

2. dag: Afhentning af autocamper, på egen hånd
Afhentning af autocamper skal ske efter kl. 13, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen). Du kan nu selv sætte kursen som det passer dig. Jysk Rejsebureau anbefaler at du besøger nationalparkerne Banff, Yoho og Jasper, hvor du finder noget af Vestcanadas smukkeste natur, masser af dyreliv, gode vandreruter, adventure sport og hyggelige campingpladser.

3-8. dag: Autocamper, på egen hånd
Savner du inspiration til 8 dage på vejen i Canada med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

9. dag: Aflevering af autocamper i Calgary og fly til Victoria
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 9-11, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen). Herefter tager du i lufthavnen og flyver til Victoria. I Victoria lufthavn afhenter du din lejebil og tager til dit hotel.

10. dag: På egen hånd i Victoria
Du har dagen til at udforske British Columbias elegante hovedstad. Vi anbefaler et besøg i Beacon Hill Park og ”The Art Gallery of greater Victoria”. Nyd en kop te på Fairmont Empress Hotel og besøg de berømte Butchart haver. Du kan også bare slappe af i byen og se de små vandflyvere lande og lette lige uden for den lille centrale havn. Fra Victoria er det også muligt at komme på hvalsafari i Juan de Fuca-strædet eller tage en vandflyver for at se Vancouver Island fra luften.

11. dag: Victoria - Tofino (316 km)
I dag går turen til vestkysten på Vancouver Island via Horne Lake Caves og Cathedral Grove. Du kan tage dig en svømmetur i én af de mange søer eller tage en vandretur i de store skovområder.

12-13. dag: På egen hånd i Tofino
Du har to hele dage på egen hånd. Lej et surfbræt og kast dig i bølgerne eller snør vandrestøvlerne og tag på opdagelse i Pacific Rim National Park. I Tofino finder du masser af hyggelige cafeer, gallerier og gode resturanter.

14. dag: Tofino - Campbell River (270 km)
I dag går turen til Campbell River. Du kan kan lave en afstikker på vejen via Strathcona Provincial Park, hvor der er masser af gode vandreruter.

15. dag: På egen hånd i Campbell River
Campbell River er en hyggelig by omgivet af bjerge, skove og en smuk kyststrækning. Her kan du tage på vandretur ved Elk Falls. Du kan også tage på bjørne- og hvalsafari eller snorkle med vilde laks.

16. dag: Campbell River - Vancouver (230 km)
I dag går turen til Vancouver. Turen går via Nanaimo, hvor du tager færgen til Horseshoe Bay (inkluderet i prisen).

17. dag: På egen hånd i Vancouver
Du har hele dagen på egen hånd i Vancouver. Vancouver by er bygget op af flere byer eller bydele med hver deres unikke charme, der tilsammen gør Vancouver helt speciel. Her er et par forslag til seværdigheder i byen: Stanley Park, MacMillan Planetarium, Chinatown, Gastown, Granville Island, Capilano Suspension Bro, Grouse Mountain.

18. dag: Afrejse fra Vancouver
Nyd den sidste morgen i Vancouver, før du kører mod Vancouvers internationale lufthavn. Efter næsten 3 uger i det vestlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

19. dag: Ankomst Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
1 overnatning på standard hotel i Calgary
7 nætter i autocamper
2 overnatninger på standard hotel i Victoria
3 overnatninger på standard hotel i Tofino
2 overnatninger på standard hotel i Campbell River
2 overnatning på standard hotel i Vancouver

Det er muligt at tilkøbe overnatninger på både lodge, moteller, hoteller eller ranches. Tag kontakt til en rejsekonsulent for hjælp og rådgivning om overnatninger.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Hotelovernatninger, autocamper, bil og færgebillet ifølge program er reserveret på forhånd.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 6.395,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Calgary / Calgary - Victoria // Vancouver - Danmark
 • 1 overnatning i Calgary på standard hotel
 • 8 dages leje af autocamper C25 inklusiv 1000 kilometer, autocamper udstyrspakke og personlig udstyrspakker
 • 10 dages billeje fra Victoria til Vancouver med alle forsikringer og fri kilometer
 • 2 overnatninger på standard hotel i Victoria
 • 3 overnatninger på standard hotel i Tofino
 • 2 overnatninger på standard hotel i Campbell River
 • Færgebillet fra Nanaimo til Horseshoe Bay
 • 2 overnatning på standard hotel i Vancouver

Prisen er eksklusiv

 • Envejsgebyr på billeje: USD 100,-
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Environmental Fee på Motorhome på USD 5,-
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: