KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Togrejser i Canada er en både lokal og bekvem måde at opleve landet på. Det er en kombination af afslapning, oplevelser og uforglemmelige møder med mennesker.

På togrejser i Canada kan man mærke historiens vingesus i takt med togets buldren og udsigternes evige skiften. Turen i toget er en selvstændig del af rejsen og ikke blot en rejse fra A til B. Her opstår forunderlige møder med lokale. Her får sjælen tid til at omstille sig og gjort sig parat til næste del af rejsen. Her er roen og tiden en behagelig rejseledsager.

Viser 1 oplevelser

En rejse med Rocky Mountaineer er en fantastisk togrejse som udover smuk natur også byder på forkælelse med gastronomi, design og eminent service – du skal blot læne dig tilbage og ser Canadas smukkes

Luksusrejse til Canada & Alaska

Denne luksusrejse tager dig på kør-selv ferie af Icefields Parkway og Bow Valley Parkway, med luksustoget Rocky Mountaineer til Vancouver og på krydstogt igennem Alaskas Inside Passage.
Læs mere
16 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 39.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om togrejser i Canada

Få info og fakta om togrejser i Canada!

Med tog i Canada

En fantastisk måde at mærke Canada på er med tog. Canada byder på en lang række unikke togrejser, hvor du i ro og mag kan nyde landets smukke natur, betagende landskaber og fantastiske byer.

Uanset om du besøger den øst- eller vestlige del af Canada, har du mulighed for et helt fantastiske togeventyr.

Se et rejseforslag til Canada og Alaska, hvor en del af rejsen er med tog i Canada på ét af de mest spektakulære togstrækninger i Canada, The Rocky Mountaineer.
Med tog gennem Canadas smukke natur

Skræddersyede togruter i Canada

Jysk Rejsebureau tilbyder mange togoplevelser i Canada. Går du med tankerne omkring langt mere frihed på rejsen, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med individuelle togbilletter mellem de større byer på både øst- og vestkysten.

Det canadiske togselskab Via Rail tilbyder et rigtig godt net af togruter i hele Canada. Dette gør, at du har mulighed for at planlægge din rejse med mange eller få stop undervejs og kombinere flere forskellige transportmuligheder.

kontakt en rejseekspert i Canada og lad os hjælpe dig med at planlægge den togrute du har i tankerne.
De smukke togstrækninger gennem vildmarken

Capital Experience: Toronto - Toronto via Ottowa, Quebec og Montreal

Denne spændende 10-dages togrejse udgår fra Toronto og tager dig via Ottowa, Quebec og Montreal, inden du returnerer til Toronto. Der overnattes undervejs 2 nætter på hotel i hver by, og der er inkluderet spændende sightseeingture samt heldags tur til Niagara Falls.

Oplev højdepunkterne i øst Canada og få et indblik i de forskellige livsstile og kulturer i de to provinser Ontario og Quebec. Fra Toronto følger toget den nordlige bred af Lake Ontario og fortsætter nordøst til den charmerende by Ottawa. Turen fortsætter til Quebec, der er hjertet af fransk-canadisk kultur. Herfra går turen vest på igen via Trois Riviéres og til Montréal, hvor du vil opleve en inspirerende blanding af engelsk og fransk kultur. Via St. Lawrence River og den nordlige bred af Lake Ontario går turen retur til Toronto.

Kontakt en rejsekonsulent og hør mere, hvis du ønker at din rejse til Canada skal inkludere togrejsen Capital Experience.
Quebec, Canada

Trans Canada: Toronto - Vancouver

Tag med på en 15 dages ”pioner” rejse fra Toronto i øst, tværs over prærien og via the Canadian Rockies til Vancouver i vest (eller omvendt). Selve togturen byder på et fantastisk varieret landskab fra de store søer i Manitoba, store vidder i Saskatchewan, over prærien til de betagende bjergtinder i Alberta og British Columbia til Vancouver.

Udover den fantastiske togrejse er der også inkluderet en masse oplevelsesture til bl.a. Niagara Falls, Icefield Parkway, Lake Louise, sightseeing i Banff og meget mere.

Kontakt en rejsekonsulent og hør mere, hvis du ønker at din rejse til Canada skal inkludere togrejsen Trans Canada.
Med tog gennem Canadas smukke natur
Til top