Se nyhedsbrevet i en browser
 

Tag med til skønne Asien

- Oplev Japan, Thailand, Bali, Vietnam eller Sydkorea
Det er nemt at forelske sig i Asiens majæstetiske bjerge og paradisiske sandstrande, som du kan se frem til at opleve på din rejse til Asien. Asien kan dog meget mere end det. Når du går rundt på de livlige markeder, trekker i junglen eller tænder en røgelsespind i et tempel, så er det lige der, du for alvor mærker, hvad Asien er, og kan. Glæd dig til at komme tættere på kulturen og hverdagslivet i Japan, Vietnam, Thailand, Bali og Sydkorea i dette nyhedsbrev.

Kontakt os allerede i dag på 70 20 19 15 eller book et møde med en rejsekonsulent og lad os hjælpe dig med at sammensætte din rejse.

Book et møde med en rejsekonsulent

Vietnam: Minoritetslandsbyer, trekking og Halong Bay

- 15 dage fra kr. 10.995 pr. person v. 2 personer
Du får et unikt indblik i vietnamesisk kultur, når du vandrer forbi risterrasser, vandbøfler og traditionelle minoritetslandsbyer i bjergene. Nyd den smukke Halong-bugt og kalkstensformationerne fra en kajak og vær med til at pløje en rismark - the vietnamese way.

Se mere og få tilbud her

Familierejse i Japan

- 15 dage fra kr. 21.495 pr. person v. 2 personer. Børnepris fra 20.995,-
Tag hele familien med til Japan og oplev den moderne og farverige storby Tokyo, cykel rundt til de fantastiske templer i Kyoto, udforsk Universal Studios i Kobe, nyd onsen-ophold i Kinosaki, bo på ryokan på øen Miyajima, oplev historiske Hiroshima, m.m.

Se mere og få tilbud her

Juleferie i Thailand

- 16 dage fra kr. 18.995 pr. person v. 2 personer
Drop juleræset og tag ud under åben himmel. Vi har sikret os 30 pladser henover julen med afgang 19. december 2020. Du starter i pulserende Bangkok, fortsætter og holder jul på Koh Chang og hopper ind i det nye år på vidunderlige Koh Kood.

Se mere og få tilbud her

Rundt på Bali

- 15 dage fra kr. 14.995 pr. person v. 2 personer
På den lille indonesiske ø Bali, kan du glæde dig til en individuel rundrejse med et varieret udbud af lokal kultur, tropisk natur og flere hyggelige strande.

Se mere og få tilbud her

Det bedste af Sydkorea

- 18 dage fra kr. 18.495 pr. person v. 2 personer
Oplev det bedste af Sydkorea: Seoul, DMZ, Sokcho, Seoraksan National Park, Hahoe Village, Gyeongju, Busan og slut rejsen på Jeju. Undervejs overnatter du på Hanok (traditionelle træhuse), minbak (lokale B&B) og hyggelige guesthouses.

Se mere og få tilbud her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen. Her kan du se en video om, hvordan foredragene foregår.

Se en oversigt over alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.


SE ALLE FOREDRAG OG TILMELD DIG HER!