15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.995,-
FRA 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i den farverige hovedstad, Tokyo, hvor I får masser af tid til at udforske byen på egen hånd, hvilket er nemt med det velfungerende metrosystem. I kan vælge at tage på dagsudflugter til f.eks. Mt. Fuji eller Disneyland. Hotellet ligger i et stille område af Tokyo med gode metroforbindelser. Trænger I til et pusterum fra byen, så nyd en svømmetur i hotellets swimmingpool og nyd udsigten over Tokyo fra jacuzzi på tagterrassen.
Fra Tokyo fortsætter I rejsen i tog til Kyoto, som går for at være Japans levende kulturelle skatkammer. Den bedste måde at opleve byen på er ved at leje cykler. Derved kommer I nemt rundt til templer, shinto-helligdomme og de mange UNESCO-fredede bygninger. I kan også tage på dagstur til byen Osaka, som ud over sine fantastiske gadekøkkener og restauranter også rummer Universal Studios Japan.
Næste stop på rejsen er den fredfyldte kurby Kinosaki. Området er kendt for sine varme kilder også kaldet ”onsen”. Her har I et to-dages onsen-ophold med adgang til varme kilder samt fuld forplejning. De varme kilder er et hit for både børn og voksne.
Tilbage på toget fortsætter I til Hiroshima, hvor I selv tager færgen videre ud til det hyggelige lokalsamfund på den hellige ø, Miyajima. Her bor I i en traditionel ryokan, og kan frit udforske øens smukke natur, pagoder, templer og vilde dyr (aber, vaskebjørne og hjorte) på egen hånd.
Rejsen slutter i Hiroshima, et must-see i Japan, og derfor skal I ikke snydes for at opleve byen, der stort set blev udslettet af en atombombe d. 6. august i 1945.

Overnatningerne er specielt udvalgte til familier og I bor under hele opholdet i samme værelse. I kommer til at bo på moderne hoteller samt traditionelle onsen og ryokans.

Rejseforslaget inkluderer en skræddersyet rejsehåndbog med forslag til oplevelser og must sees, anbefalede tog- og busrejseplaner, tips til at rejse i Japan og meget mere.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Tokyo
I dag ankommer I til Tokyo og sørger selv for at komme til jeres hotel. De næste fire dage har I mulighed for at udforske den energiske metropol. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shoppingdistrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælges elektronik i 12-etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo.
3-5. dag: På opdagelse i Tokyo
Er I morgenfriske og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market. I kan også vælge at tage på dagsture til f.eks. Disneyland eller Mt. Fuji, hvis I trænger til at komme væk fra storbylivet i Tokyo. Hotellet I bor på ligger i et stille område af Tokyo med gode metroforbindelser. Trænger I til et pusterum fra byen, så nyd en svømmetur i hotellets swimmingpool og nyd udsigten over Tokyo fra jacuzzi på tagterrassen.
6. dag: Tokyo til Kyoto med tog
I dag påbegynder I jeres togrejse rundt i Japan. Fra togstationen i Tokyo rejser I til Kyoto. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af ethvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.
7-9. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
De næste dage i Kyoto har I på egen hånd. Med cykler som lejes lokalt kan I i eget tempo udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en te-ceremoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage dagstur til byen Kobe, som ud over sine fantastiske gadekøkkener og restauranter også rummer Universal Studios.
10. dag: Kyoto til Kinosaki med tog
Jeres rejse fortsætter i tog til Kinosaki. Kinosaki’s dampende varme kilder har i 1300 år været stedet, hvor japanere har plejet krop og sjæl. Det skal I også opleve på et to dages onsen-ophold. (A)
11. dag: På eventyr i Kinosaki
Nyd livet i den charmerende kurby, Kinosaki. Udforsk områdets mange varme kilder og fantastiske gastronomiske scene. Onsen er en vigtig del af den japanske kultur og der er vise regler som skal overholdes: tatoveringer skal skjules med plaster (du kan blive nægtet adgang, hvis du har store tatoveringer), man bader nøgen, ble-børn har ikke adgang og så kan nogle onsens have opdelte tider for mænd og kvinder. Ønsker I et onsen-ophold i et område med god trekking og andre aktiviteter, så vil KIso Valley være et bedre og billigere alternativ end Kinosaki. (M,A)
12. dag: Kinosaki til Hiroshima med tog, og ophold på Miyajima
I dag går turen videre med tog mod Hiroshima. Et par hundrede meter fra togstationen ligger færgeterminalen til Miyajima (sejltid 10 minuter). Her skal I bo i en traditionel ryokan, og kan frit udforske øens smukke natur, pagoder, templer og vilde dyr (aber, vaskebjørne og hjorte) på egen hånd. Miyajima betyder egentlig ”den hellige ø” (øens rigtige navn er Itsukushima). I gamle dage kom munke hertil på pilgrimsfærd, og øen var så hellig, at den ikke måtte betrædes. Derfor byggede man i år 1168 Itsukushima-templet på pæle og opførte en enorm Torii port ude i vandet. I dag må Miyajima gerne betrædes og rummer både cafeer og lokale restauranter. (M,A)
13. dag: På Eventyr på Miyajima
Nyd den lokale stemning og de mange seværdigheder på egen hånd på Miyajima, en ø der ikke blev berørt af atombomben der ramte Hiroshima i 1945. Centralt på øen findes det 530 meter høje bjerg Mt. Misen. I kan trekke til toppen eller tage en lift dertil. Hele øen rummer utrolig smuk natur og traditionelle japanske landsbyer. (M,A)
14. dag: Miyajima til Hiroshima
I tager færgen til Hiroshima når det passer jer og kan frit udforske byen på egen hånd. Hiroshima er præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. I kan tage en gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen (det tilbageblevne skelet fra en industri-hal) samt et besøg på fredsmuseet. Altsammen stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den. (M)
15. dag: Afrejse fra Hiroshima og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. I tager selv i lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger på Mimaru Tokyo Ueno North i Tokyo
4 overnatninger på Mimaru Kyoto Nishinotoin Takatsuji i Kyoto
2 overnatninger på Tajimaya (ryokan med onsen) i Kinosaki
2 overnatninger på Hotel Miyarikyu (ryokan) på øen Miyajima
1 overnatning på RIHGA Royal Hotel i Hiroshima

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels, luksushoteller, ryokan, onsen og til tempelophold.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Hiroshima - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 7 dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • Skræddersyet rejsehåndbog
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top