Søg
Søg
Kysten ved Sanur
Nusa Lembongan
Barongdans i Batubulan
Abetemplet Ubud
Marked Ubud
Risbonde i Ubud
Gunung Kawi kongegrave
Batur vulkanen
Lovina
Munduk vandfaldet
Tanah Lot templet
Solnedgang Legian

Rundt på Bali

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 14 dage

Bali er præcis lige så eksotisk, som navnet antyder. På denne lille indonesiske ø kan du glæde dig til en individuel rundrejse med et varieret udbud af lokal kultur, tropisk natur og flere dejlige strande inden for blot få kilometer.

Forude venter bl.a. en sejltur ud til den smukke ø Nusa Lembongan.

Du kommer også på vandreture blandt sirlige risterrasser, oplever den berømte balinesiske Barongdans samt nyder godt af spændende gallerier og gode restauranter i kulturbyen Ubud.

Undervejs bliver der også god tid til at slappe af og få det bedste ud af strandlivets glæder.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Sæson

Bali kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt. Øen har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien

2. dag: Ankomst Sanur
Ankomst til Bali, hvor du bliver hentet og kørt til dit hotel i Sanur, hvor du har tre overnatninger. Hotellet ligger midt i Sanur lige ved stranden og fem minutters gang fra Jysk Servicecenter. Hotellet ligger i en dejlig tropisk have, hvor du kan slappe af efter flyveturen.

3. dag: Sanur
Efter morgenmaden har du mulighed for at deltage i et lille informationsmøde på Jysk Servicecenter af danske Nikolaj, der har boet på Bali i flere år og har en stor viden om øen. Her kan du få de oplysninger, du ønsker om bl.a. den lokale kultur, seværdigheder og shopping muligheder. Resten af dagen er sat af til afslapning på stranden.
Valgfrit tilkøb: Bali forkælelsespakke med massage, bodyscrub, ansigtsbehandling mv. - i alt fem timer. Pakken er velegnet til både kvinder og mænd. (M)

4. dag: Sanur - Sejltur til Nusa Lembongan - Sanur
Syd for Bali ligger den smukke ø - Nusa Lembongan. Du sejler hertil med katamaran, og hele dagen bruges på denne fantastiske ø. Ved ankomst til øen er der et væld af muligheder inkluderet i prisen. Du kan bl.a. tage på en landsbytur, snorkelsafari, kajak-roning eller prøve en bananbåd. Der er også en stor buffetfrokost inkluderet i dagens program. Retur til Sanur sidst på dagen. (M,F)

5. dag: Traditionel Barongdans i Batubulan - Besøg i Celuk kunsthåndværk - Ubud
Denne dag får du mulighed for at opleve den traditionelle og meget interessante Barongdans i byen Batubulan. Herefter går turen videre til Celuk, hvor du kan se, hvordan det smukke filigran håndværk bliver lavet på lokale sølvværksteder. Der er også mulighed for at opleve, hvordan man med godt håndarbejde i form af træudskæringer kan lave smukke masker. Over middag ankommer du til den meget charmerende kulturby Ubud, hvor du indkvarteres på et hotel, som ligger i udkanten af byen. Flere gange dagligt er der gratis shuttlebus til centrum. Det tager cirka 15 minutter at gå fra hotellet til centrum af byen. (M)

6. dag: Ubud
Dagen starter med morgenmad på hotellet. Dagen er fri til på egen hånd at udforske Ubuds mange kulturtilbud, spændende specialforretninger samt den smukke omgivende natur. Du kan f.eks. leje cykler og/eller tage på River Rafting. På sidstnævnte tur sejler man ned ad den smukke Ayung flod i gummibåd og kommer endnu tættere på naturen (to timers sejlads). Denne tur er velegnet for alle. (M)

7. dag: På egen hånd i Ubud
Idag er det tid til at nyde Ubud på egen hånd
(M)

8. dag: Besøg ved Tirta Empul - Batur vulkanen - Lovina
Efter morgenmad er der afgang. Du besøger det smukke og ofte travle temple – Tirta Empul – hvor balineserne tager til for at rense sig selv og desuden bruges templet til at hente helligt vand til de mange lokale ceremonier. Herefter kører du mod et af de mange kaffeplantager, her kan du på tæt hold se og smage de mange forskellige kaffetyper, samt opleve hvordan de forskellige krydderier dyrkes. Herefter kører du videre nordpå til udkigspunktet over den berømte vulkan Batur, der hæver sig 1.717 meter over havets overflade. Her er der også mulighed for at spise frokost. Efterfølgende kører du mod nordkysten af Bali til den fredelige kystby Lovina. Her bliver du indkvarteret på hotellet, som ligger tæt på stranden og restauranter. (M)

9 -10. dag: Lovina
Dagene er på egen hånd. Har du lyst til at opleve delfinernes leg i bølgerne, kan du bestille en morgensejltur i receptionen. Delfinerne er mest aktive om morgenen, derfor sejles ud allerede ved solopgang. Du kan også vælge at få massage, gå ture i området eller tage på en snorkeltur ombord på en af de dekorative balinesiske træbåde. Der er mange muligheder for aktiviteter - men du kan naturligvis også vælge bare at slappe af på stranden.(M)

11. dag: Buddhistiske templer - Munduk vandfaldet - Lovina
Efter morgenmaden kører du mod syd og på vejen gøres der stop ved Banjar for at besøge de varme kilder. De er flot beliggende i en have. Der er flere forskellige pools at bade i. De er alle underjordisk opvarmet. Der er mange lokale der kommer dertil for at bade i vandet som de mener er helbredende grundet det svovl der er i, samt at det er opvarmet.
Herefter går turen til det smukke vandfald Munduk, hvor du, efter en vandretur gennem tropisk skov, kommer til vandfaldet, hvor der er mulighed for at bade (vandet er dejlig køligt). Der køres videre gennem de små landsbyer, og og undervejs venter en flot udsigt over “Twin Lakes”. Vandgudindens Tempel ligger ved søbredden af Bratan søen. Her går du gennem den flotte tempelpark, hvor du måske kan være så heldige at opleve en igangværende ceremoni. Desuden besøger du krydderimarkedet i Bedugul, hvor der også er mulighed for at købe frisk frugt og smukke blomster. Herefter går turen tilbage til Lovina. (M)

11. dag: Varme kilder i Banjar - Tanah Lot templet - Kuta området/Legian/S

Efter nogle afslappende dage på nordsiden af Bali går turen sydpå igen. Efter morgenmaden venter de varme kilder i byen Banjar, hvor der er mulighed for at bade i det varme vand. Efterfølgende køres der gennem små lokale landsbyer og et flot landskab, præget af risterrasser. Der bliver adskillige små fotostops undervejs, og du besøger desuden Tanah Lot templet, som går for at være et af de mest fotograferede templer på Bali. Selve templet er beliggende på en klippeø, og mange mennesker kommer hertil for at opleve solnedgangen, men dagslyset har også en smuk effekt. Bagefter køres direkte til hotellet i Kuta området (Legian/Seminyak), hvilket er et perfekt udgangspunkt for shopping i området. (M)

12. dag: Kuta området (Legian/Seminyak)
Rundrejsen på Bali er ved at være slut, så denne dag er afsat til shopping inden hjemrejsen. Der er også mulighed for at tage et halvdags surf-kursus eller en ridetur på stranden i solnedgangen. (M)

13. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til den smukke ø Bali efter nogle afslappende dage med store oplevelser og synsindtryk. Der er afsluttende transfer til lufthavnen, hvor turen ender. (M)

14. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark.

Overnatning:
3 overnatninger på hotel i Sanur
3 overnatninger på hotel i Ubud
3 overnatninger i Lovina
2 overnatninger på hotel i Legian/Seminyak

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

- Kan laves fra 15 - 31 december imod et ekstra tillæg. ( Ring og hør nærmere)
- Kan laves fra 01 juli - 15 august imod et ekstra tillæg. ( Ring og hør nærmere)

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Indonesien og hør nærmere.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Danmark t/r
 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Transfer fra/til lufthavnen på Bali
 • Transfer fra Sanur til Ubud med sightseeing
 • Transfer fra Ubud til Lovina med sightseeing
 • Transfer fra Lovina til Legian/Seminyak med sightseeing
 • Heldagstur dag 3 til Nusa Lembongan inkl. frokost
 • Engelsktalende guide på transfer-dage samt på turen til det nordlige Bali

Prisen er eksklusiv

 • Entreer undervejs på de forskellige ture/transfers
 • Andre måltider end de nævnte
 • Indonesisk visa
 • Lufthavnsskat ved udrejse
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 6.295,-

Java Overland

Denne tur byder på smukke templer, heriblandt det interessante Borobudur tempel, en tur til Mt. Bromo vulkanen på hesteryg og smuk natur.

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodovaran, Komodo, Indonesien

Komodo for backpackeren

Er du backpacker med god tid og mod på eventyr? Så er denne 5 dages sejltur fra Lombok til Komodo og retur lige noget for dig!

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodo

Komodo/Rinca Ekspeditionen

Mødet med de verdensberømte Komodo-varaner er højdepunktet på denne tur. Men også livet ombord på båden, øens skønne natur og det vilde dyreliv er med til at gøre turen mindeværdig.

Varighed: 3 dage
fra: 6.595,-

Sumatra Overland

Oplev smuk og frodig natur, et rigt dyreliv i Gunung Leuser Nationalpark, og besøg rehabiliteringscentret for orangutangerne.

Varighed: 8 dage

Gratis rejseforedrag

Indonesien og Bali: 31-01-2019 18:00:00 : 12197
Herning
31. januar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 04-02-2019 18:00:00 : 12039
Aarhus
4. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 05-02-2019 18:00:00 : 12172
København
5. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: