14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Forude venter bl.a. en sejltur ud til den smukke ø Nusa Lembongan.

Du kommer også på vandreture blandt sirlige risterrasser, oplever den berømte balinesiske Barongdans samt nyder godt af spændende gallerier og gode restauranter i kulturbyen Ubud.

Undervejs bliver der også god tid til at slappe af og få det bedste ud af strandlivets glæder.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Bali kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt. Øen har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.
2. dag: Ankomst Sanur
Ankomst til Bali, hvor du bliver hentet og kørt til dit hotel i Sanur, hvor du har tre overnatninger. Hotellet ligger midt i Sanur lige ved stranden og fem minutters gang fra Jysk Servicecenter. Hotellet ligger i en dejlig tropisk have, hvor du kan slappe af efter flyveturen.
3. dag: Sanur
Efter morgenmaden har du mulighed for at deltage i et lille informationsmøde på Jysk Servicecenter af danske Nikolaj, der har boet på Bali i flere år og har en stor viden om øen. Her kan du få de oplysninger, du ønsker om bl.a. den lokale kultur, seværdigheder og shopping muligheder. Resten af dagen er sat af til afslapning på stranden. Valgfrit tilkøb: Bali forkælelsespakke med massage, bodyscrub, ansigtsbehandling mv. - i alt fem timer. Pakken er velegnet til både kvinder og mænd. (M)
4. dag: Sanur - bådtur til Nusa Lembongan - Sanur
Syd for Bali ligger den smukke ø - Nusa Lembongan. Du sejler hertil med katamaran, og hele dagen bruges på denne fantastiske ø. Ved ankomst til øen er der et væld af muligheder inkluderet i prisen. Du kan bl.a. tage på en landsbytur, snorkelsafari, kajak-roning eller prøve en bananbåd. Der er også en stor buffetfrokost inkluderet i dagens program. Retur til Sanur sidst på dagen. (M,F)
5. dag: Traditionel Barongdans i Batubulan - Besøg i Celuk kunsthåndværk - Ubud
Denne dag får du mulighed for at opleve den traditionelle og meget interessante Barongdans i byen Batubulan. Herefter går turen videre til Celuk, hvor du kan se, hvordan det smukke filigran håndværk bliver lavet på lokale sølvværksteder. Der er også mulighed for at opleve, hvordan man med godt håndarbejde i form af træudskæringer kan lave smukke masker. Over middag ankommer du til den meget charmerende kulturby Ubud, hvor du indkvarteres på et hotel, som ligger i udkanten af byen. Flere gange dagligt er der gratis shuttlebus til centrum. Det tager cirka 15 minutter at gå fra hotellet til centrum af byen. (M)
6. dag: Ubud
Dagen starter med morgenmad på hotellet. Dagen er fri til på egen hånd at udforske Ubuds mange kulturtilbud, spændende specialforretninger samt den smukke omgivende natur. Du kan f.eks. leje cykler og/eller tage på River Rafting. På sidstnævnte tur sejler man ned ad den smukke Ayung flod i gummibåd og kommer endnu tættere på naturen (to timers sejlads). Denne tur er velegnet for alle. (M)
7. dag: På egen hånd i Ubud
Idag er det tid til at nyde Ubud på egen hånd. (M)
8. dag: Besøg ved Tirta Empul - Batur vulkanen - Lovina
Efter morgenmad er der afgang. Du besøger det smukke og ofte travle temple – Tirta Empul – hvor balineserne tager til for at rense sig selv og desuden bruges templet til at hente helligt vand til de mange lokale ceremonier. Herefter kører du mod et af de mange kaffeplantager, her kan du på tæt hold se og smage de mange forskellige kaffetyper, samt opleve hvordan de forskellige krydderier dyrkes. Herefter kører du videre nordpå til udkigspunktet over den berømte vulkan Batur, der hæver sig 1.717 meter over havets overflade. Her er der også mulighed for at spise frokost. Efterfølgende kører du mod nordkysten af Bali til den fredelige kystby Lovina. Her bliver du indkvarteret på hotellet, som ligger tæt på stranden og restauranter. (M)
9 -10. dag: Lovina
Dagene er på egen hånd. Har du lyst til at opleve delfinernes leg i bølgerne, kan du bestille en morgensejltur i receptionen. Delfinerne er mest aktive om morgenen, derfor sejles ud allerede ved solopgang. Du kan også vælge at få massage, gå ture i området eller tage på en snorkeltur ombord på en af de dekorative balinesiske træbåde. Der er mange muligheder for aktiviteter - men du kan naturligvis også vælge bare at slappe af på stranden. (M)
11. dag: Varme kilder i Banjar - Tanah Lot templet - Kuta området/Legian/Seminyak
Efter nogle afslappende dage på nordsiden af Bali går turen sydpå igen. Efter morgenmaden venter de varme kilder i byen Banjar, hvor der er mulighed for at bade i det varme vand. Efterfølgende køres der gennem små lokale landsbyer og et flot landskab, præget af risterrasser. Der bliver adskillige små fotostops undervejs, og du besøger desuden Tanah Lot templet, som går for at være et af de mest fotograferede templer på Bali. Selve templet er beliggende på en klippeø, og mange mennesker kommer hertil for at opleve solnedgangen, men dagslyset har også en smuk effekt. Bagefter køres direkte til hotellet i Kuta området (Legian/Seminyak), hvilket er et perfekt udgangspunkt for shopping i området. (M)
12. dag: Kuta området (Legian/Seminyak)
Rundrejsen på Bali er ved at være slut, så denne dag er afsat til shopping inden hjemrejsen. Der er også mulighed for at tage et halvdags surf-kursus eller en ridetur på stranden i solnedgangen. (M)
13. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til den smukke ø Bali efter nogle afslappende dage med store oplevelser og synsindtryk. Der er afsluttende transfer til lufthavnen, hvor turen ender. (M)
14. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på budgethotel i Sanur
3 overnatninger på budgethotel i Ubud
3 overnatninger på budgethotel i Lovina
2 overnatninger på budgethotel i Legian/Seminyak

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko
 • Gode sandaler
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer
 • Regnslag kan evt. købes lokalt

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Danmark t/r
 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Transfer fra/til lufthavnen på Bali
 • Transfer fra Sanur til Ubud med sightseeing
 • Transfer fra Ubud til Lovina med sightseeing
 • Transfer fra Lovina til Legian/Seminyak med sightseeing
 • Heldagsbådtur dag 3 til Nusa Lembongan inkl. frokost
 • Lokalchauffører på transfer-dage samt på turen til det nordlige Bali der taler begrænset engelsk
 • Traditionel Barongdans i Batubulan og besøg i Celuk kunsthåndværk
 • Oplev Tirta Empul
 • Oplev Batur-vulkanen
 • 3 overnatninger på budgethotel i Sanur
 • 3 overnatninger på budgethotel i Ubud
 • 3 overnatninger på budgethotel i Lovina
 • 2 overnatninger på budgethotel i Legian/Seminyak
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer
 • Turistskat for Bali (cirka 150.000 IDR pr. person)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top