Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vil du opleve USA i 2022?

- Så læs videre her👇
Drømmer du om at tage på roadtrip i USA med autocamper eller i bil?

I USA kan du opleve alt fra surfing og palmestrande til storbyer, prærier og enorme nationalparker med fantastisk dyreliv. Uanset hvad du gerne vil opleve, så passer den danske sommer perfekt til en USA rejse. Vores erfarne USA eksperter kender landet indgående og kan give dig alle de gode små fif, som giver dig oplevelser ud over det sædvanlige og minder for livet.

Vi har hele 30 forskellige rejseforslag som inspiration til din USA-rejse, men vi sammensætter altid rejsen helt efter dine ønsker.

Her i nyhedsbrevet viser vi dig et udpluk af vores forslag til en fantastisk USA-rejse.

Se alle vores lækre USA-rejseforslag her!

Ø-hop på magiske Hawaii

- 16 dage fra kr. 21.795 pr. person v. 2 pers. Børnepris fra kr. 7.995
Aloha og velkommen til paradiset Hawaii! I Stillehavet finder du paradisøerne Hawaii med smukke bountystrande, vulkaner, fantastisk natur, koralrev og farverige fisk, hvaler, havskildpadder og masser af kultur. Rundrejsen tager dig rundt på Big Island, Oahu og Kauai.

Se mere om rejsen og få et tilbud her

Det klassiske roadtrip i Vest USA

- 16 dage fra kr. 15.495 pr. person. Børnepris fra kr. 5.695
Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Utah & Nevada. Selvom ruten tager dig til de klassiske must-sees, så har vi krydret den med fede d-tours og unikke stops. Oplev Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, m.fl.

Se mere om rejsen og få et tilbud her

Den store USA-rundrejse

- 22 dage fra kr. 25.495,- pr. person v. 2 pers.
USA er fuld af kontraster, og derfor er en rundrejse til flere stater en spændende oplevelse både kulturelt og naturmæssigt. Du kommer til at opleve vulkaner, strande, bjørne, storbyer, hvaler, route 66, vinmarker og meget mere på denne store USA-rundrejse.

Se mere og få tilbud her

Det bedste af Texas og New Mexico

- 18 dage fra kr. 19.995 pr. person v. 2 pers.
Det ægte amerikanske vilde vest venter dig på denne spændende kør-selv-rejse gennem Texas og New Mexico. Du får bl.a. masser af fantastiske mad- og musikoplevelser i Austin, historiske San Antonio, trekking og vild natur i Big Bend N.P., hippiebyen Marfa, de smukke grotter ved Carlsbad Caverns N.P. og cowboy-oplevelser på Wildcatter Ranch.

Se mere om rejsen og få et tilbud her

Oplev USA i autocamper og bil

- 23 dage fra kr. 17.595 pr. person. Børnepris fra kr. 6.295
Oplev de smukkeste nationalparker i det vestlige USA i autocamper. Efter 8 dages rundrejse i autocamper fortsætter du på kør-selv-ferie (billeje og overnatninger inkluderet) fra Las Vegas via Yosemite, San Francisco og Highway 1 til Los Angeles.

Se mere og få tilbud her

Gratis inspiration til din drømmerejse i USA!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

Lige nu tilbyder vi masser af USA foredrag:

AALBORG: 22. januar kl. 18 -

HERNING: 24. januar kl. 18 -

WEBINAR: 4. februar kl. 17:30 -

AARHUS: 11. februar kl. 18 -

KØBENHAVN: 19. februar kl. 18 -

KOLDING: 21. marts kl. 18 -

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer og tilmeld dig her