Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 26.995,-
FRA 9.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rejser tager dig med rundt på tre af Hawaiis smukkeste og mest interessante øer. Du vil have egen bil på øerne Big Island og Kauai, så du frit kan køre rundt til de forskellige attraktioner, nationalparker, strande og byer. På Oahu finder du et godt netværk af lokalbusser, som nemt og billigt kan tage dig rundt til øens mange seværdigheder.
Du starter din rejse på Big Island, hvor du kan snorkle eller dykke med manta rays (djævlerokker), vandre i Hawaii Volcanoes National Park og se havskildpadder på det mørke sand ved Punalauu Beach. Næste ø er Oahu, hvor du kan nyde stranden ved Waikiki beach, tage på hvalsafari, opleve historiske Pearl Habour, og snorkle med havskildpadder eller surfe på den nordlige del af øen. Sidste stop er tropeparadiset Kauai. Her venter dig smukke strande på den sydlige kyst, gode vandreture i Waimea Canyon og kajakture omkring Hanalei Bay.

Det er muligt at forlænge rejsen, tilføje andre øer som f.eks. Maui og Molokai, eller lave stop i fastlands-USA i Los Angeles, San Francisco, New York, m.fl.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

Klimaet på Hawaii er tropisk, så temperaturerne er generelt gode året rundt. Hawaii har to sæsoner, nemlig vinter og sommer. Vinteren varer fra midten af oktober til april og byder på behagelige temperaturer, men der kan forekomme regn. Sommeren fra maj til september byder på mere stabilt vejr og masser af varme.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Big Island
Afgang fra Danmark mod Kona på Big Island med ankomst samme dag. Velkommen til Big Island, den yngste ø i Hawaiikæden, men også den største. Naturen og dyrelivet her er helt unikt og varieret med alt fra farvestrålende fisk og koraller, manta rays og havskildpadder til brusende vandfald omgivet af regnskov og vulkanske månelandskaber. Efter ankomst i lufthavnen afhenter du din lejebil og kører til dit hotelresort. Her bor du tre nætter på et dejligt resort ud til stranden i den historiske by Kailua-Kona.
2-3. dag: På eventyr på Big Island
Du har dagene på egen hånd og med Kailua-Kona som base, kan du udforske den vestlige og sydlige del af Big Island, eller bare dase ved poolen eller stranden. Ved Punaluu Beach kan du opleve enorme havskildpadder og sole dig på sorte lavastrande. Er du til adventure, så kan du zipline mellem trækronerne ved Akaka Falls, eller tage på en helikoptertur over øens enorme lavamarker og frodige bjerge. Tag på et natdyk eller en snorkeltur og kom helt tæt på de enorme manta rays, som kan have et vingefang på op til 4-5 meter. I Pu'uhonua o Honaunau National Historical Park kan du få et unikt indblik i den polynesiske kultur. Du kan også tage på en bådtur langs Kona-kysten og svømme med vilde delfiner, udforske undervandsgrotter eller snorkle blandt farverige fisk i Kealakekua-bugten. Én ting er sikker - du kommer ikke til at kede dig på Big Island!
4. dag: Kailua-Kona via Waimea og kaffefarm til Hawaii Volcanoes N.P.
Big Island er cirka dobbelt så stor som alle de andre øer i Hawaii tilsammen. Derfor kører du i dag nord om øen til din hyggelige lodge ved Hawaii Volcanoes National Park, hvor du har to overnatninger. Det er muligt at gøre stop undervejs ved Big Islands bedste kaffefarm, Mountain Thunder, eller tage en ridetur i Waipi’o Valley ved Waimea.
5. dag: På opdagelse i Hawaii Volcanoes N.P.
Du har hele dagen til at trekke i Hawaii Volcanoes National Park, hvor du kan opleve enorme lavamarker og grotter, den aktive vulkan Kilauea (1.247 meter) og verdens mest massive vulkan Mauna Loa (4.169 meter). Tag en aftentur til Mauna Kea Observatory, hvor du kan observere stjernehimlen og fjerntliggende planeter fra et teleskop. Tilbage på din lodge kan du slappe af i spabad i det fri efter en fantastisk dag i Hawaii Volcanoes National Park.
6. dag: Med fly fra Big Island til Oahu
Efter morgenmaden tjekker du ud af lodgen og kører til lufthavnen i Hilo. Herfra afgår dit fly til Oahu. Efter ankomst til Oahu tager du på egen hånd til dit hotel på Waikiki Beach. De næste fem dage er på egen hånd på Oahu.
7-9. dag: På eventyr på Oahu
Oahu er den mest udviklede af Hawaiis øer, og du finder masser af gode restauranter og god shopping her. Nyd dagene på egen hånd på Oahu, hvor du bl.a. kan slappe af på Waikiki beach og genopleve den grufulde historie ved Pearl Harbor Historic Site. Fra december til april kan du opleve springende pukkelhvaler på en hvalsafari eller tage på en snorkeltur til Turtle Canyons, hvor du kan snorkle med havskildpadder. Oahu byder også på fantastiske surf spots, og det er muligt at få surfundervisning eller bare leje et surfbræt og selv prøve kræfter med surfing. Det er muligt at komme omkring på øen via lokale busser eller leje en bil. For de eventyrlystne anbefaler vi en dagstur eller et flerdagesophold på Molokai, som går for at være Hawaiis venligste ø uden masseturisme, og med fantastiske natur- og kulturoplevelser.
10. dag: Med fly fra Oahu til Kauai
Du sørger selv for at tage en taxi til Honolulu lufthavn, hvor rejsen fortsætter med til den frodige ø Kauai. Efter ankomst til Kauai afhenter du din lejebil i lufthavnen og kører til dit hotel, som ligger godt og centralt placeret for øens seværdigheder i byen Kapaʻa. Nyd dagen ved poolen eller tag på opdagelse på Hawaii’s ældste ø, som også kaldes Hawaii’s grønne have. Det frodige og dramatiske landskab byder på brusende vandfald, frodig regnskov og fantastiske badestrande. (M).
11-13. dag: På eventyr på Kauai
De næste fem dage er på egen hånd i den frodige og smukke natur på Kauai. Tag på opdagelse i din lejebil rundt til øens mange seværdigheder som f.eks. Waimea Canyon, som byder på fantastiske trekkingruter, eller slap af ved de smukke bountystrande på den sydlige kyst. Snyd ikke dig selv for én af verdens smukkeste helikopterture langs Na Pali Coast eller prøv kræfter med en kajaktur i Hanalei Bay. Dykkere kan udforske de mere end 30 divesites, og børnefamilier kan udforske øen på hesteryg, cykelture, hvalsafari eller zip-line gennem det frodige landskab.
14. dag: Afrejse fra Kauai
Efter to ugers rejse på Hawaii går turen hjemad. Du kører i din lejebil til lufthavnen, hvor du afleverer bilen og påbegynder din hjemrejse til Danmark. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Har du ikke fået nok af ø-staten Hawaii, så kan du udvide rejsen til f.eks. Maui eller Lanai.
15. dag: Afrejse fra Kauai
Det er muligt at gøre stop i en af de spændende storbyer på USA's fastland, som f.eks. Los Angeles, San Francisco eller New York.
16. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af det flyselskab, du flyver med.

Overnatninger

3 overnatninger på Royal Kona Resort på Big Island
2 overnatninger på Lokahi Lodge på Big Island
4 overnatninger på Coconut Waikiki Hotel på Oahu
4 overnatninger på Plantation Hale Suites på Kauai

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutiquehoteller og luksusresorts.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kona / Kona - Honolulu / Honolulu - Lihue / Lihue - Danmark (inkl. bagage).
 • 6 dages billeje (fullsize sedan) på Big Island inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Overnatninger ifølge program inkl. resort fees (dog ikke på Coconut Waikiki Hotel)
 • Måltider ifølge program
 • 5 dages billeje på Kauai (fullsize sedan) inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Lokalt opkrævede hotelgebyrer (resort fees / facility fees) på Coconut Waikiki Hotel.
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Envejsleje på billeje på Big Island på cirka 100 USD + lokal skat
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top