Se nyhedsbrevet i en browser
 

Mærk verden - hvad betyder det egentlig? 🌎😍

Vores medarbejdere kommer med deres bedste bud!
Hos Jysk Rejsebureau arbejder vi under filosofien "Mærk Verden", og vi har ligeså mange bud på, hvordan man mærker verden, som vi har medarbejdere. Vores fælles rejsepassion er vores DNA, og jagten på eventyr har allerede taget os til de fjerneste afkroge af verden på flere tusinde rejser, hvor ingen rejser har været ens.

Men hvad betyder Mærk Verden?

"...der hvor man ikke ved, hvad der venter omkring hjørnet, og hvor man tør at gemme forventningerne væk, lade sanserne rejse og bare opleve dagen med store, åbne arme." - Stine, rejsekonsulent, har rejst i bl.a. New Zealand og Vietnam.

"...kast dig ud i verden med et åbent sind, når du opsøger lokale med smil, nysgerrighed og ikke mindst respekt. Smag på lokale retter og specialiteter, grib chancen, når den opstår, prøv grænser af, udforsk naturen, tag på lokale markeder, sug kulturen til dig og opsøg eventyret. Hver eneste rejse er unik, og nysgerrighed skaber eventyr og minder for livet." - Henrik, Product Manager, har rejst i bl.a. Antarktis, Papua Ny Guinea og Japan.

"...man kommer ind under huden på landet og får oplevelser, man ellers aldrig ville få. På min rejse til Fiji var min familie og jeg på fire dages homestay i en lille landsby, hvilket var vores største oplevelse i landet. Efter velkomst-kavaceremoni med landsbyens ældre var vi officielt en del af landsbyen og blev mødt med en utrolig gæstfrihed, uanset hvor vi gik." - Line, Social Media Manager, har rejst i bl.a. Fransk Polynesien og Australien.

Vil du også ud at mærke verden?

Backpacking

Nysgerrighed er din bedste rejsemakker, når du kaster dig ud i backpacking, og uanset alder er det en vild oplevelse at gribe rygsækken og så ellers bare se, hvad der sker.

Fordele ved backpacking:
💵 Billig rejseform
🙌 Høj grad af frihed
🌎 Mulighed for at kombinere flere lande
🛖 Kom om bag facaden (lokal transport og overnatning)

Læs mere her

Trekking

På et trek gennem jungle, op ad vulkaner eller til toppen af smukke bjerge overvinder du dig selv og belønnes med spektakulære udsigter og mærker en helt særlig samhørighed med naturen.

Fordele ved trekking:
🏔️ Enestående naturoplevelser
🧭 Adgang til områder, der ikke kan opleves på andre måder
💪 Bliv udfordret fysisk og mentalt
🛖 Lokal overnatning og spisning

Læs mere her

Historie- og kulturrejser

Mærk eventyret, når du rejser ud til fremmede kulturer og møder de lokale på deres præmisser. Få et helt unikt indblik i de lokales hverdag og det liv, de lever, og oplev landets historiske ophav.

Fordele ved historie- og kulturrejser:
🏕️ Rejs 'off the beaten track'
🌎 Unik forståelse for fremmede kulturer
🛖 Kom bag facaden i det land, du rejser i
🛕 Oplev historiske monumenter, f.eks. templer og kirker

Læs mere her

Frivilligt arbejde

Fordyb dig i kulturen og giv noget igen til lokalsamfundet og dets mennesker. Med frivilligt arbejde får du ikke kun glæden ved at rejse. Du mærker også verden på en helt unik måde og får mulighed for at gøre en forskel.

Eksempler på frivilligt arbejde:
🌴 Naturbevaringsprojekter
⚽ Diverse fritidsaktiviteter med børn
✏️ Undervisning i f.eks. sprog
🐘 Dyrebevaringsprojekter

Læs mere her

Kør-selv

Med kør-selv har du friheden til at planlægge din rejse, helt som du vil. Kør ad grusveje, motorveje - og måske på afveje. Stop hvor du vil og tag en overnatning, hvis du synes. Her er der god tid til at mærke verden og udforske de eventyr, der dukker op undervejs.

Fordele ved kør-selv:
🚐 Ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen
🐌 Hav dit hjem med på farten
🛣️ Lad transporttiden blive en del af eventyret
🙌 Passer til alle rejsende - familier, vennegrupper, par m.fl.

Læs mere her

Jordomrejser

Verden er fuld af eventyr, så hvorfor nøjes med et? Drømmer du om at danse samba i Brasilien, tage på safari i Kenya samt at udforske det uspolerede Thailand? På en jordomrejse kan alle tre eventyr forenes i en og samme drømmerejse.

Fordele ved jordomrejser:
🌎 Kombinér flere lande og endda flere kontinenter
🙌 Passer til alle rejsende - backpackere, familier, par, m.fl.
😍 Design drømmerejsen lige som du vil
🧩 Kombiner flere rejsetyper, f.eks. backpacking, trekking og kør-selv

Læs mere her

Mød os på Ferie For Alle-messen den 24.-26. februar 🌎

...og få vores bedste råd til, hvordan du mærker verden på din næste rejse!
Vil du have en smagsprøve på, hvordan du kan mærke verden på din rejse? Så besøg Jysk Rejsebureaus stand på Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle, der løber af stablen i Messecenter Herning denne weekend, den 24.-26. februar 2023. Vi står klar med gode råd til backpacking, trekking, roadtrip og mange andre fede rejseformer, og så kan du komme til gratis rejseforedrag om eventyrlige destinationer som Thailand, Vietnam og Fransk Polynesien.

Køb indgangsbilletten til halv pris - først til mølle!
Vi har sørget for en unik rabatkode, der gør det muligt for dig at købe din indgangsbillet til Ferie for Alle-messen til halv pris - KUN 60 kr. pr. billet. Men skynd dig, før de bliver udsolgt!

Køb din billet med rabat her