Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Vietnam. Du kan få skræddersyet din rejse til Vietnam helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Vietnam.

Viser 16 oplevelser

Klassisk Vietnam fra nord til syd

Klassisk Vietnam fra nord til syd

På denne individuelle rundrejse fra Hanoi i nord til Mekong i syd oplever du det bedste af Vietnam, og mange af de store højdepunkter.
Læs mere
16 dage
HELE ÅRET
fra 19.995,-
På eventyr i Vietnam

På eventyr i Vietnam

Denne tur er den bedste for dig, der gerne vil have de almindelige highlights i Vietnam med på din rejse, men samtidig vil have et indblik i det autentiske Vietnam langt fra turiststrømmen.
Læs mere
21 dage
HELE ÅRET
fra 24.995,-
Kultur og forkælelse i Sydvietnam

Kultur og badeferie i Sydvietnam

På denne rejse får du mulighed for at opleve den spændende kultur i og omkring Ho Chi Minh City og Mekong Deltaet. Afslut rejsen med afslapning på tropeøen Phu Quoc.
Læs mere
10 dage
HELE ÅRET
fra 16.995,-
På cykel i det centrale Vietnam

Med familien i Vietnam

Denne tur er især god til jer med lidt større børn. På denne individuelle rundrejse fra Hanoi til den skønne trope ø Phu Quoc oplever du det bedste af Vietnam med både mange af de store højdepunkter og de små hemmelige steder undervejs.
Læs mere
21 dage
HELE ÅRET
fra 21.995,-
Minoritetslandsbyer, trekking og Halong Bay

Minoritetslandsbyer, trekking og Halong Bay

Du får et unikt indblik i vietnamesisk kultur, når du vandrer forbi risterrasser, vandbøfler og traditionelle minoritets-landsbyer i bjergene. Nyd den smukke Halong-bugt og kalkstensformationerne fra en kajak og vær med til at dyrke økologisk landbrug - the vietnamese way.
Læs mere
15 dage
HELE ÅRET
fra 12.695,-
Kurvefletter kvinde, Vietnam

Vietnams højdepunkter og badeferie i Thailand

Nyd atmosfæren i charmerende Hanoi, den smukke natur i Halong Bay, oplev stemningsfyldte Hoi An og tag med på scootertur i Ho Chi Minh. Slut din ferie med ø-ferie på uspolerede Koh Kho Khao i Thailand.
Læs mere
20 dage
HELE ÅRET
fra 20.625,-
Nyd at cykle i de smukke omgivelser

På cykel i Vietnam

Nyd lydene, vinden og at rejse i eget tempo, når du sætter dig i sadlen på denne tur i Vietnam. Du skal cykle i den nordlige del af landet i Bac Ha samt i den centrale del af landet ind til smukke Dalat. Du får også et par dage uden cykel i Hanoi og Ho Chi Minh.
Læs mere
18 dage
DECEMBER - APRIL
fra 21.495,-
Blomstermarked i Hanoi, Vietnam

Oplevelsesrejse i Vietnam fra nord til syd

Rejs med gennem fantastiske Vietnam fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd. På rejsen kommer du til at opleve de unikke kalkstenklipper ved Ha Long Bay, en unik grottevandring i det centrale Vietnam, snorkling ud for Hoi Ans dejlige kyst og det autentiske liv i Mekong deltaet.
Læs mere
17 dage
06-02-2025
fra 18.995,-
fra 15.495,-
Trekking fra Laos til Vietnam

Trekkingtur fra Laos til Vietnam

Tag med på trek fra Luang Prabang til Hanoi. Oplev lokal kultur, når du bor i homestays, få indblik i krigshistorien, når du besøger Vieng Xay-grotterne og trek i den nordlige del af Laos, hvor du overnatter i camps. Der er garanti for uberørte og unikke oplevelser på denne tur.
Læs mere
15 dage
OKTOBER-JUNI
fra 30.995,-
Vietnam eventyr fra nord til syd - med kant!

Vietnam eventyr fra nord til syd - med kant

Denne tur byder på lidt af det hele i Vietnam. Turen kombinerer smukke naturoplevelser og mødet med mange forskellige minoritetsgrupper - det hele krydret med en spændende og oplevelsesrig motorcykeltur.
Læs mere
24 dage
HELE ÅRET
fra 21.995,-
Det nordlige Vietnam - mountainbike & minoriteter

Det nordlige Vietnam - mountainbike & minoriteter

På denne rejse får du mulighed for - på to hjul - at opleve hyggelige og charmerende landsbysamfund, hvor minoritetsgrupper lever, som de har gjort det i mange år. Derudover er der god tid på egen hånd i Hanoi.
Læs mere
10 dage
OKTOBER - APRIL
fra 11.995,-
På egen hånd Vietnam

Rejs på egen hånd i Vietnam

Vietnam sprudler af liv, farver og dufte. De mange smukke bjerge, de grønne rismarker, det imødekommende folkefærd og et utal af scootere udgør fundamentet for en oplevelsesrig rejse i Vietnams spændende kultur, natur og historie.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 7.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig billet jorden rundt

Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii og USA: Oplev kontrasterne i Sydøstasien, dyk blandt farverige fisk på Great Barrier Reef, surf "like a pro" på Hawaii og oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 12.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Backpacking med børn

New Zealand, Australien, Singapore, Malaysia og Vietnam: Tag familien med rundt i naturskønne New Zealand, oplev de vilde dyr i Australien, nyd livet sammen på en af Malaysias troppeøer og slut eventyret i fantastiske Vietnam.
Læs mere
2-6 måneder
fra 16.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau på backpacking i Vietnam og Filippinerne

Backpacking i Vietnam og Filippinerne

Oplev det autentiske Vietnam bag på en motorcykel, tag på sea safari til øde paradisøer i Filippinerne og nyd den ægte backpacker-stemning på Boracay i selskab med andre unge.
Læs mere
Op til 60 dage
DECEMBER - MAJ
fra 23.395,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Vietnam

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Hanoi

Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Vietnam

Få info og fakta om Vietnam lige her!
weather

Vejret i Vietnam

Der er stor forskel på vejret i de forskellige dele af Vietnam. I den sydlige del af Vietnam er der regntid fra maj til oktober – resten af året kan du forvente mere tørt vejr med temperaturer omkring de 30 grader. I den nordlige del af Vietnam er der koldt fra december til marts – ned til 12-15 grader i Hanoi og længere nordpå i Sapa kan du opleve sne – her er der sommer fra maj til oktober med temperaturer på over 30 grader og korte kraftige regnskyl. Det centrale Vietnam har bedst vejr fra februar - juli. Fra september til og med november kan du forvente en del regn.

travel

Bedste rejsetidspunkt

Det bedste tidspunkt at besøge Vietnam afhænger af hvilken del af landet du gerne vil opleve. Selvom det er køligt nordpå i vores vinterperiode, anbefaler vi alligevel du rejser i vores vinterhalvår, da vejret generelt er bedst i hele landet. Du vil også opleve, at luften er klarere i denne periode, og du får dermed de bedste views på din tur, f.eks i Halong Bay eller oppe i området omkring Ha Giang, hvor du kan opleve noget af det smukkeste natur i Vietnam. Badeferien kan du gemme til den sydlige del af landet, f.eks på øen Phu Quoc eller Mui Ne på fastlandet.

Rejser til Vietnam for eventyrlystne i alle aldre

Vietnam er et af de helt store rejsemål i Sydøstasien for backpackere og eventyrlystne rejsende. Med Jysk Rejsebureaus skræddersyede rejser til Vietnam kan du opleve det autentiske Vietnam, som du foretrækker det. Om du rejser på egen hånd eller sammen med familie, venner eller andre nysgerrige eventyrere, er Vietnam en ægte skattekiste af mindeværdige højdepunkter, som blot venter på dig.

Vil du kombinere en afslappende ferie med et dyk ned i landets spændende kultur og historie? Eller hvad med trekking gennem de maleriske vietnamesiske landskaber? Her på siden har vi mange spændende forslag til rejser til Vietnam, som sikkert er lige dig. Og hvis det ikke er tilfældet, skræddersyer vi en hellere end gerne en rejse til Vietnam, der matcher netop dine rejsedrømme og behov samt dit budget.
Mekong, Vietnam

Vietnam byder på fantastisk natur fra nord til syd

Uanset ad hvilke veje, din rejse til Vietnam fører dig, indeholder naturen et uudtømmeligt overflødighedshorn af billedskønne oplevelser. Halong Bay er et af de helt store højdepunkter, hvor de mere end 1500 kalkstensklipper og øer gennemskærer det smaragdgrønne vand.

Det sydlige Vietnam er beklædt med vidunderlige strande, hvor det kridhvide sand og det krystalklare vand inviterer til vaskeægte badeferie. Det frodige Mekong-delta og dets uendelige net af mindre kanaler forsyner rismarker i lange baner. I det nordlige Vietnam er naturbilledet malet med store grønne risterasser, idylliske dale, frodige bjerglandskaber og små afsides landsbyer med traditionelle bondesamfund.

Halong Bugten, Vietnam

En rejse til det historiske Vietnam

Når du rejser til Vietnam, vil du hurtigt finde ud af, at der er en hel del at se, hvis du er interesseret i kultur og historie. Landet har en lang og begivenhedsrig historie, der involverer både kejserdømmer, kolonitid og krigstid, hvilket tydeligt afspejler sig i omgivelserne og de unikke seværdigheder.

Cao Dai templet i landsbyen Tay Ninh er en spektakulær seværdighed, der med sin unikke og farverige arkitektoniske stil efterlader et mindeværdigt indtryk. I Ho Chi Minh City kan du besøge et væld af historiske monumenter og museer, og i udkanten af byen kan du udforske Ben Dinh tunnellerne, som vidner om guerilla-krigernes udspekulerede taktikker under Vietnamkrigen.

Hue, Vietnam

Det vietnamesiske køkken er en oplevelse i sig selv

Det vietnamesiske køkken bærer i høj grad præg af de lokalt tilgængelige og dyrkede råvarer. I det nordlige Vietnam er mange af retterne lette med velbalancerede smage. Det centrale Vietnam er særligt kendt for sine stærke og farverige retter. Det varme klima og den gunstige jord i det sydlige Vietnam forsyner det lokale køkken med et hav af spændende råvarer, som forvandles til magiske og smagfulde retter.

De sprudlende lokale markeder er også altid værd at udforske, hvor eksotiske frugter og lokale delikatesser - nogle stadig levende - optræder side om side. Ben Thanh Market i Ho Chi Minh City er både det mest berømte og ældste marked i Vietnam. Overalt i landet har du mulighed for at mærke energien fra den autentiske vietnamesiske handelskultur, mens du snor dig gennem de pulserende bodgader og fristes af den betagende aroma fra gadekøkkenerne.


Marked, Vietnam
faq

Hvor ligger Vietnam?

Vietnam er placeret i den østlige udkant af halvøen Indokina. Landet grænser op til Kina mod nord og Laos og Cambodja mod vest. Mod øst og syd er Vietnam afgrænset af Det Sydkinesiske Hav.

Hvad er hovedstaden i Vietnam?

I den nordlige del af Vietnam ligger hovedstaden, Hanoi. Her bor mere end 8 millioner mennesker. Byen forener det moderne, pulserende storbyliv med en hyggelig, ældre bydel, der emmer af stemning, historie, kultur og handel.

Hvad er kl. i Vietnam?

Tidszonen i Vietnam er Indochina Time (UTC+7). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 5 timer.

Hvad skal man opleve i Vietnam?

Vietnam er et stort land med et væld af unikke oplevelser, spændende kultur, fantastisk natur og en venlig lokalbefolkning. I de pulserende storbyer, Ho Chi Minh City og hovedstaden Hanoi, er der masser af farver og mennesker. Her kan du møde byens handlende på markederne og smage de lokale råvarer i de mange autentiske gadekøkkener.

Er du til enestående naturoplevelser, er Vietnams mange flotte nationalparker et besøg værd. Er du i nærheden af Hanoi, kan du tage ud til kysten og besøge Halong Bay, der er et af Vietnams mest kendte naturområder med fantastisk landskab og det smukke smaragdgrønne vand.

Er du fascineret af Vietnams spændende kultur og historie, kan du besøge de berømte Cu-Chi tunneller, der stammer helt tilbage fra Vietnamkrigen i 1940’erne og fortæller den dragende beretning om vietnamesernes barske liv under jorden.


Indret din rejse til Vietnam, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Vietnam-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Vietnam for dig.


Til top