Søg
Søg
Hanoi, Vietnam
Hanoi, Vietnam
Hanoi, Vietnam
Sapa, Vietnam
Sapa, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Hue, Vietnam
Hue, Vietnam
Hue, Vietnam
Sivbåd ved Nha Trang, Vietnam
Tur med Easy Riders, Vietnam, Asien
vietnam motorcykel eventyr
Tur med Easy Riders, Vietnam, Asien
Tur med Easy Riders, Vietnam, Asien
Ho Chi Minh statue, Saigon, Vietnam
Ho Chi Minh Mausoleum, Vietnam

Vietnam eventyr fra nord til syd - med kant

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 24 dage

Denne tur byder på lidt af det hele i Vietnam. Turen kombinerer smukke naturoplevelser og mødet med mange forskellige minoritetsgrupper - det hele krydret med en spændende og oplevelsesrig motorcykel tur.

På denne tur vil du opleve det bedste af Vietnam – plus lidt mere!
Rejsen byder på lidt af det hele. Vi har kombineret trekking, smukke naturoplevelser, spændende byer, kultur og mødet med et væld af forskellige minoritetsgrupper – og krydret det med en spændende og oplevelsesrig motorcykel tur. På motorcykel vil du opleve steder, hvor andre turister sjældent kommer. Du får dermed mulighed for at opleve Vietnam fra en ny og helt anderledes vinkel.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Vietnam her


Sæson

Rejsen kan gennemføres hele året. Vær dog forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til november - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Vietnam, hvor du ankommer næste dag.

2. dag: Ankomst til Hanoi
Ved ankomst til Hanoi bliver du hentet og kørt til centrum af byen. Hanoi er en af Asiens mest charmerende og romantiske byer. Den er hyggelig og grøn, her er store skyggefulde træer, mange små og store parker samt smukke franske palæer. Især den gamle bydel er charmerende med Hoan Kiem Søen, de smalle stræder og duften af friskbagte baguettes.

3. dag: Hanoi
Efter morgenmaden på hotellet bliver du hentet af en engelsktalende guide og kommer med på en gruppetur. Du besøger Ho Chi Minhs Mausoleum, Ho Chi Minhs hus - hvor han boede fra 1958 til 1969 og ”Et Søjle Pagoden”. Herefter går turen til West Lake for at besøge Tran Quoc Pagoda og nyde lidt frokost. Byrundturen fortsætter mod Litteraturtemplet, Etnografisk Museum og den berømte Hoan Kiem sø. Du slutter af med en kort gåtur i hovedstadens livlige gamle kvarter og ender ved hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Vær opmærksom på at alle museer i Hanoi er lukkede om mandagen, og Ho Chi Minh mausoleum er lukket alle mandage og fredage samt hele oktober og november måned.

4. dag: Hanoi - nattog til Sapa
Dagen er til fri disposition, indtil du om aftenen skal afsted til togstationen i Hanoi og videre med nattoget. Benyt dagen til at gå på opdagelse i Hanoi by på egen hånd. Byen oser af liv og er en fascinerende blanding af øst og vest, med kinesisk indflydelse fra århundredes dominans og fransk design fra den koloniale fortid. Du bliver afhentet på dit hotel ca. en time før togafgang og kørt til stationen. Herfra kører du med nattog (4 personers kupé) til Lao Cai.

5. dag: Sapa minoritetstrek
Du ankommer til Lao Cao togstation tidligt om morgenen, hvorfra du bliver hentet og kørt til Sapa i en fælles bus transfer. Køreturen tager cirka en time.
Ved 9 tiden går turen ned mod den smukke Cat Cat landsby (ca. 6 kilometer), som er hjemsted for Black H’mong stammefolket. Black H’mong er en af de største og fattigste minoritetsgrupper i Sapa området, men de er stolte af deres kultur og holder fast ved deres traditioner og levevis. De har deres helt eget sprog og går i traditionelt indigoblåt tøj.
Overnatning på hotel.

6. dag: Sapa minoritetstrek
Efter morgenmaden venter en trekkingtur til Lao Chai landsbyen, hvor der undervejs er god mulighed for at nyde frokosten i smukke omgivelser. Om eftermiddagen fortsætter trekket til Ta Van landsbyen for at besøge minoritetsgruppen Zay. Zay er forholdsvis lille minoritetsgruppe med omkring 38.000 mennesker, som hovedsageligt bor i bjergene i det nordvestlige Vietnam. Den kontinuerlige udvikling i Vietnam har medført, at nogle af Zay folkets gamle skikke er gået tabt. Dog bærer mange af kvinderne stadig i dag de traditionelle trøjer i de karakteristiske lilla, blå eller grønne farver. Middagen serveres hos en lokal familie, og du overnatter lokalt i homestay

7. dag: Sapa - nattog til Hanoi
I dag skal du trekke til Giang Ta Chai landsbyen, hvor du vil opleve det røde Dao folks skikke og levemåde. Kvinderne har meget farverige broderier på deres tøj, og på hovedet bærer de et knaldrødt tørklæde. Nogle af kvinderne har barberet deres øjenbryn af, fordi et ansigt uden hår betragtes som meget smukt af det røde Dao folk. Frokosten serveres i Giang Ta Chai. Herefter går turen med jeep fra Giang Ta Chai til Sapa, hvor du kan tjekke ind på hotellet og nyde et bad. Du køres med bus til togstationen, hvorfra du skal med nattoget tilbage til Hanoi. Overnatning i nattog
( 4 personers kupé)

8. dag: Hanoi – Halong Bay
Du ankommer til Hanoi meget tidligt om morgenen, og tager selv en taxi (for egen regning) til hotellet i Hanoi. Du har tid til at gå ud og få lidt morgenmad, hvorefter du ved 8 tiden bliver hentet, for at tage på en gruppetur til Halong bugten. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. Du ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens du spiser en dejlig frokost ombord på båden, kan du nyde en formidabel udsigt over Halong bugten. Efter frokost lægger båden til, og du får en guidet tur i Sung Sot grotten en af de største grotter i Vietnam. Efter dette besøg fortsætter du til Luon grotte området fyldt med stalakitter og på det dybeste punkt i grotten ”Royal Garden” – en helt klar lille sø hvor du kan opleve fugle og aber samt måske tage en lille svømmetur. Du er tilbage på båden først på aftenen, hvor din vietnamesiske hot pot middag venter og du kan nyde lidt brætspil, se en film eller fordybe dig i stjernehimlen.

9. dag: Halong Bay
Dagen idag byder på oplevelser i et område af Halong Bay som kun få turister udforsker. Efter morgenmad ombord på båden besøger du en grotte med mulighed for en kort tur på rafts.Båden cruiser videre nordpå og du kan nyde den smukke udsigt undervejs. I en af de mindre både udforsker du områdets smukke strande og skjulte skatte. Sidst på eftermiddagen cruiser I tilbage og middagen serveres på dækket af båden. Nyd aftenen ombord inden du kryber til køjs.

10. dag: Ha Long Bay - Hanoi - nattog til Hué
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Check ud er omkring kl. 09:30. På den sidste del af turen kan du nyde Halong Bays flotte klippeformationer mens du nyder din frokost. Tilbage på land går turen tilbage med Hanoi, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen til dit hotel. Senere samme aften bliver du afhentet og kørt til togstationen. Hvorfra der er afgang med nattog fra Hanoi til Hué. Du overnatter på ”soft sleeper” standard, hvilket er med aircondition og fire personer i kupeen.

11. dag: Hué
Toget ankommer til Hué – Vietnams kejserby - om formiddagen, hvor du afhentes ved togstationen og køres til dit hotel. Efter frokost har du resten af dagen på egen hånd. Så der er lejlighed til at udforske byen, slappe af efter togturen og eventuelt shoppe lidt. Der er mange muligheder i Hué, du kan f.eks. sejle på Duftenes flod til Thien Mu Pagoden. Den ottekantede og syvetager høje pagode ligger smukt på en bakketop over floden, og er kendt som byens varetegn. Besøge det kejserlige citadel, flotte pagoder og kongelige grave – deriblandt kejser Tu Ducs berømte grav.

12. dag: Hué – DMZ* - Hué
Du bliver hentet på dit hotel om morgenen og kørt til Quang Tri. På vejen gøres et stop ved Hien Luong bro (Ben Hai River), som tidligere var et vigtigt vartegn på opdelingen af Nord- og Sydvietnam. Herfra er der ca. 30 minutters kørsel til Vinh Moc Tunnelerne, som var tilflugts- og beskyttelsessted for 60 familier under Vietnam krigen. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til dit hotel i Hué.

*DMZ Vietnam (den demilitariserede zone) blev etableret som en skillelinje mellem Nord- og Sydvietnam som et resultat af en den første indokinesiske krig (også kendt som den fransk-vietnamesiske krig) mellem Frankrig og Vietnam i perioden 1946-1954. De fleste af kampene fandt sted i Nordvietnam, selvom konflikten foregik i hele Vietnam og også spredte sig til nabolandene Laos og Cambodja.

13. dag: Hué - Hoi An
Efter morgenmaden forlader du Hué og kører til Hoi An. Undervejs gøres stop ved Marmor bjerget. Omkring middagstid ankommer du til Hoi An, hvor frokosten serveres på en lokal restaurant. Fiskerbyen Hoi An betegnes som den bedst bevarede historiske by i Vietnam med smukke gamle huse og templer. Nogle af de ældste bygninger stammer helt tilbage fra før det 19. århundrede. Om eftermiddagen skal du på en privat tur til fods gennem Hoi Ans gamle bydel. Den gamle bydel er fredet af UNESCO som verdens kulturarv, hvilket bl.a. betyder, at biler er forbudt i flere af de smalle gader og stræder. Turen inkluderer også en tur til den smukke japanske bro, de velbevarede Phung Hung Huse, Phuc Kien Assembly Hall og det lokale marked i Hoi An.

14.dag: På cykeltur omkring Hoi An
Du bliver hentet fra morgenstunden på dit hotel og kørt til stedet hvor dagens cykeltur starter. Dagen starter smukt langs Thu Bon floden, hvor du kommer forbi en lille fiskerby. Du fortsætter langs naturstier igennem rismarker, palmelunde og forbi vandbøfler. Frokosten laver og spiser du sammen med en lokale familie, der en en del af en landsby, hvor de producerer økologiske grøntsager.
Turen slutter tilbage på hotellet sidste på eftermiddagen.

15. - 17. dag: Hoi An
Fra og med dag 15 til og med dag 17 har du mulighed for at opleve Hoi An på egen hånd. Mulighederne er mange, og du kan både være aktiv, slentre rundt i byen eller slappe af med en god bog på hotellet. Tag en dagstur til My Son ruinerne uden for Hoi An. Ruinerne stammer fra den forhistoriske Cham periode og er fredet af UNESCO som verdens kulturarv. Besøg eventuelt også en af byens mange dygtige skræddere og få en helt ny garderobe for få penge. Alternativt kan du også tage til den nærliggende vidstrakte sandstrand Cua Dai, der ligger fem kilometer øst for Hoi An. Her kan du svømme i de høje bølger og solbade. Lej eventuelt en cykel til turen derud. Få meter fra havkanten er der liggestole til udlejning, og servicetilbuddene er opfindsomme - her tilbydes alt lige fra manicure og massage på stranden til kolde sodavand og håndlavede smykker.

18. dag: Hoi An – Danang – Nha Trang
Om morgenen bliver du hentet ved dit hotel og kørt til lufthavnen i Danang, hvorfra du skal med fly til Nha Trang. Ved ankomst bliver du kørt til dit hotel i centrum af Nha Trang.

19. dag: Nha Trang
I dag har du hele dagen til at opleve Nha Trang på egen hånd. Byen har 350.000 indbyggere og ligger lige ned til vandet med badestrand. Det har medført, at Nha Trang er blevet et af Vietnams mest populære turistmål. Det er et fint sted at dase og blive opladet med ny energi inden du skal videre.

20. dag: Nha Trang – Lak Lake i Daklak (Motorcykel)
To dage fyldt med eventyr venter forude. På ryggen af en motorcykel skal du med "Easy Rider" rundt i landet til steder, hvor de sædvanlige turistselskaber normalt ikke kommer. Du får mulighed for at opleve Vietnam fra en ny og anderledes vinkel, mens du også vil lære om dette magiske og forskelligartede lands kultur og historie. Chaufførerne kører stille og roligt og stopper mange små lokale steder, hvor de kan vise dig lokalt håndværk og skabe kontakt til lokal befolkningen. Turen går i dag til Lak Lake et enestående smukt område i Vietnams højland.
Overnatning på budget hotel i Lak Lake

21. dag: Lake Lake - Dalat (Motorcykel)
Turen går i dag til Dalat, som er beliggende i hjertet af Vietnams centrale højland, hvor bjerglandskabet er smukt med et utal af søer, vandfald og frodige skove. Her bor et stort antal etniske minoriteter, og der er derfor god mulighed for at få et lille indblik i deres hverdag. De fleste rejsende kommer her for at trekke i de omgivende bjerge eller for at booke en tur med Easy Rider.
Overnatning på hotel

22. dag: Med bus til Ho Chi Minh
Du skal idag med lokal bus til Ho Chi Minh.

23. dag: Ho Chi Minh City – afrejse
Hvis du har tid før dit oversøiske fly afgår, kan du slappe af, gå en tur i byen eller måske ordne det sidste shopping. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår. (M)

24. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.


Overnatning:
15 nætter på hotel budget/standard
3 nætter i tog
1 nat i homestay
2 nætter på båd i Halong

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

 • Alle museer er lukkede på mandage.
 • Ho Chi Minh mausoleum er lukket mandage og fredage samt hele oktober og november, hvor Ho Chi Minh fragtes til Moska for at blive frisket op.
 • Ved besøg i templer, pagoder og mausoleet skal du huske respektabel påklædning – dvs. tildækkede skuldre, lange bukser og lukkede sko (kan også være en sandal med hælekap).
 • Der kræves ikke mortorcykel kørekort for at deltage på turen. Du sidder bagpå som passager. Bemærk venligst, at kuffert ikke kan medbringes på motorcyklerne, kun rygsæk!


Hvis du har lidt ekstra tid kan vi forlænge din tur med en rejse via Mekong Deltaet til Phnom Penh - forhør dig hos din rejsekonsulent

Afrejsedatoer

Turen starter onsdag, fredag og søndag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

Priserne er baseret på min. 2 personer, der overnatter i dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg forudsætter stadig min. 2 personer på turen. Ring for børnerabat.
Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved min. 2 personer - normal gruppestørrelse er 2-8 rejsende. Du kan mod tillæg sikre dig turen som privat tur - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet til/fra Vietnam
 • Overnatninger
 • Måltider ifølge program
 • Alle entreer
 • Transport (tog, bil, minibus, indenrigsfly, bådture)
 • Easy Rider ture
 • Engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Drikkepenge til guide og chauffør (i Vietnam er det god skik at give drikkepenge efter endt tur)
 • Visum
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Andre personlige fornødenheder
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 30-10-2018 18:00:00 : 11819
Aarhus
30. oktober 2018 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Vietnam: 13-11-2018 18:00:00 : 11821
Aarhus
13. november 2018 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam: 15-11-2018 18:00:00 : 11818
Aarhus
15. november 2018 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: