21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
To ting kendetegner Vietnam. Det første er landskabets skønhed med sirlige rismarker, bjerge og floder. Det andet er historiens nærvær, som der er tydelige tegn på overalt. Her er kinesiske templer, fransk arkitektur, bombetomter, vietcong tunneller og socialistiske flag. Her er silke, jade, vietnamesiske tehuse og amerikanske kaffebarer. Vietnam er kontrasternes land med både søvnige landsbyer og organiseret kaos i storbyerne, hvor motorcykler og cafeer præger gadebilledet.
På denne tur oplever du højdepunkterne af dette storslåede land. Du oplever blandt andet den charmerende hovedstad Hanoi, smukke kalkstensklipper i den berømte Halong Bugt, et ophold hos en lokal bonde, hyggelige Hoi An, det centrale Vietnam fra bagsædet af en jeep, templer i Ho Chi Minh samt Phu Quocs skønne strande.

Få information og fakta om Vietnam her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vietnam her

Bedste rejseperiode

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Vær dog forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til oktober - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.
Central Vietnam - her er vejret bedst fra februar - juli, regntiden falder fra september til og med november

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Vietnam, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Hanoi
Ankomst til Hanoi, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til et godt turistklassehotel med indkvartering i to nætter. Hanoi er en af Asiens mest charmerende og romantiske byer. Den er hyggelig og grøn, her er store skyggefulde træer, mange små og store parker samt smukke franske palæer. Især den gamle bydel er charmerende med Hoan Kiem Søen, de smalle stræder og duften af friskbagte baguettes. (M)
3. dag: Hanoi på egen hånd
Efter morgenmaden kan du udforske Ho Chi Minhs Mausoleum, Ho Chi Minhs hus - hvor han boede fra 1958 til 1969, eller gå en tur ved den smukke sø midt i byen og måske fortsætte til Litteratur templet. Du kan også nyde stemningen i den gamle bydel og spise frokost ved et af de utallige gadekøkkener. Vær opmærksom på at alle museer i Hanoi er lukkede om mandagen, og Ho Chi Minh mausoleum er lukket alle mandage og fredage samt hele oktober og november måned. (M)
4. dag: Hanoi til Ngoc Hoa Village. Kom tæt på livet i en lokal landsby
Du vil blive hentet af en bus på dit hotel ved 8–8.30 tiden, som kører dig mod Ngoc Hoa Village. På vejen passerer du travle markarbejdere der på traditionel vis dyrker deres rismarker. Efter et par timer ankommer du til landsbyen og bliver indkvarteret på dit homestay. Der er planlagt en cykeltur rundt I landsbyen, hvor du kan se nogle af de gamle huse og få indblik i de lokales dagligdag. Tilbage hos familien bliver der serveret frokost. Efter frokost er det tid at iføre dig traditionel bonde klædedragt inden du skal ud og forsøge at plante ris og pløje markerne med hjælp fra en vandbøffel. En virkelig sjov og udfordrende oplevelse. Om eftermiddagen er der tid til at besøge et lokalt tempel og en bådtur ud og se Storke-øen, hvor der lever tusindvis af storke og hejre. Vel tilbage på dit homestay er det tid til at være med til at lave din egen middag og slappe af i de hyggelige omgivelser. (F,A)
5. dag: Videre til Halong Bay. Stig ombord på skibet, ro kajak og nyd naturen
Morgenmad serveres kl. 07.30. Inden turen går mod Halong bugten skal du opleve et marked, hvor de lokale kommer og sælger deres afgrøder og produkter. En fin og autentisk oplevelse som ikke mange turister oplever. Du ankommer til din båd lidt over middag og bliver tjekket ind i din kahyt. Din frokost serveres, mens båden cruiser ud forbi de smukke kalkstensklipper, som området er kendt for. Første stop er Surprise Cave og senere Luon Cave, hvor du kan snuppe en tur i kajak eller tage en svømmetur. Sidst på eftermiddagen tilbage på båden er det tid til et madlavnings kursus, hvor du får et lille indblik i hvordan du kan lave lækker vietnamesisk mad. Der er middag ved 19-20 tiden og resten af aftenen er fri til afslapning. (F,A)
6. dag: Halong Bay. Sejl kajak, udforsk grotter og nyd omgivelserne
Stå tidligt op og nyd solopgangen mens du drikker en kop kaffe og nyder din morgenmad i restauranten. Du kan vælge at blive på båden idag eller tage med en mindre båd på tur i de smukke bugte og ro en tur i kajak. Vi forsøger at finde et stille sted til frokost ved Me Cung Cave som du skal besøge om eftermiddagen. Tilbage på båden serveres middag kl. 19.00 og aftenen er på egen hånd, hvor du kan se en film, nyde din yndlingsbog eller snuppe en drink i baren. (M,F,A)
7. dag: Halong Bay til Hanoi
Efter morgenmad besøger du Titop øen, hvor du kan du fra toppen har en enestående udsigt over Halong Bay. Båden cruiser tilbage mod havnen hvor du ankommer cirke 12.30 og skal med bussen tilbage mod Hanoi. Du er tilbage i Hanoi ved 17.00 tiden. (M,F)
8. dag: Med fly til Hoi An
Du bliver hentet og kørt i lufthavnen hvorfra dit fly til Da Nang afgår. Ved ankomst er der arrangeret transfer til den hyggelige by Hoi An. Fiskerbyen Hoi An betegnes som den bedst bevarede historiske by i Vietnam med smukke gamle huse og templer. Nogle af de ældste bygninger stammer helt tilbage fra før det 19. århundrede. Den gamle bydel er fredet af UNESCO som verdens kulturarv, hvilket bl.a. betyder, at biler er forbudt i flere af de smalle stræder. Hoi An er berømt for sine dygtige skræddere, og du kan få en helt ny garderobe for få penge. (M)
9. dag: Hoi An på egen hånd
Dagen er fri til at du på egen hånd kan udforske byen eller tage til den nærliggende vidtstrakte sandstrand Cua Dai, der ligger fem kilometer øst for Hoi An. Her kan du svømme i de høje bølger og solbade. Lej eventuelt en cykel til turen derud - ruten er flad. Få meter fra havkanten er der liggestole til udlejning, og servicetilbuddene er opfindsomme - her tilbydes alt lige fra manicure og massage på stranden til kolde sodavand og håndlavede smykker. Du kan også stå tidligt op og opleve det daglige morgenmarked ved havnefronten i Hoi An, der er en livlig og farverig begivenhed, hvor du kan slentre rundt i ro og mag mellem friskfangede fisk, levende høns i bambusbure, duftende blomster og frisk frugt stablet i sirlige pyramider. Kom helst tidligt om morgenen, hvor der er mest aktivitet. (M)
10. dag: Fly til Dalat
Du bliver hentet på dit hotel så det passer med flyafgang til Dalat - den smuktbeliggende by med evigt forår i centralvietnam. Ved ankomst til Dalat tager du selv en taxa fra lufthavnen til dit hotel. Dalat er beliggende i hjertet af Vietnams centrale højland, hvor bjerglandskabet er smukt med et utal af søer, vandfald og frodige skove. Her bor et stort antal etniske minoriteter, og der er derfor god mulighed for at få et lille indblik i deres hverdag. (M)
11. dag: Dalat på egen hånd
Nyd stemningen i den hyggelige by eller arranger en lokal tur ud til et af de store vandfald i nærheden. Her er også mulighed for at komme ud og ro kajak, cykle på mountainbikes eller klatre i de omkringliggende bjerge. (M)
12. dag: Fra Dalat til Di Linh
Din tur med jeep off the beaten track starter idag. Din guide og jeepen er klar til afgang ved 08.30 tiden. Turen starter langs smukke skovveje og gennem det varierede landskab fyldt med peber plantager, champignon og blomsterfarme. Afhængig af vejr og sæson gør du stop undervejs og får indblik i det lokale farmerliv. Du kommer forbi det smukke Pongua vandfald, Elefantvandfaldet ligesom du besøger den traditionelle Linh An Pagode og en kaffefarm der producerer den berømte ”Weasel” kaffe.
13. dag: Fra Di Linh til Bao Loc - bjergtrek og minoritetsbyer.
Endnu en dag med eventyr venter dig. Afhængig af sæsonen stopper du ved et par frugtplantager og ser også en af det sydlige Vietnams største te plantager. I løbet af dagen besøger du K’ho minoritetsstamme, er på et trek i bjergene og får et indblik i hvordan de lokale bor på landet.
14. dag: Fra Bao Loc til Dong Xoai via Ho Chi Minh ruten
Efter en god nats søvn venter endnu en spændende dag. Du får et indblik i en del af ”Ho Chi Minh Trail” som både byder på smukt landskab men også er en del af forsyningsruten benyttet under Vietnam krigen fra det nordlige Vietnam til Syd gennem Laos og Cambodja. I løbet af dagen kommer du forbi en kassava farm (bruges b.la til mel og gryn), en cashew nød plantage og en stor pagode i Dong Xoai.
15. dag: Fra Dong Xoai til Ho Chi Minh. Oplev Cu Chi tunnellerne undervejs
På vej til Saigon stopper du ved de berygtede Cu Chi tunneller. Tunnellerne strækker sig over 200 km og var en vigtig del af Vietnam krigen for Vietcongerne. Du har et par timer til rådighed i området, hvor du selvfølgelig også kan komme ned under jorden og udforske tunnellerne. Husk ekstra vand da der er varmt i området. Sidst på dagen ankommer du til Ho Chi Minh, hvor du bliver sat af på dit hotel. (M)
16. dag: Ho Chi Minh på egen hånd
Byen opleves bedst til fods, men når du bliver træt, kan du leje en cyklo (cykeltaxa). Kør for eksempel forbi Reunification paladset, China Town (med imponerende kinesiske pagoder), Ben Thanh marked, Notre Dame kirken, Ho Chi Minh museet, krigsmuseet og botanisk have. Vi kan anbefale du besøger The Cafe Apartements som er en lejligheds bygning, der er inddelt i små forskellige restauranter eller Vinh khanh foodstreet hvor du kan smage lokal streetfood og nyde den hyggelige stemning (M)
17. dag: Med fly til tropeøen Phu Quoc
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen.Næste stop er den skønne tropeø Phu Quoc. (M)
18-19. dag: Phu Quoc
Nyd de næste par dage og fordøj de mange oplevelser. Vi har valgt et af øens hyggeligste resorts til at afslutte din ferie. Du skal dog booke i god tid, da her hurtigt er udsolgt. Nyd en snorkeltur fra stranden, en yoga time i solnedgangen eller hop i en kajak og udforsk strandene omkring resortet. (M)
20. dag: Afrejse fra Phu Quoc
Idag starter din hjemrejse med fly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh, hvorfra dit fly hjem afgår. Du kan selvfølgelig vælge at blive længere på øen end vi har lagt op til her - forhør dig hos din rejsekonsulent.
21. dag: Ankomst Danmark
Efter et par uger fyldt med kultur, historie, natur og afslapning ankommer du tilbage til Danmark

Overnatninger

2 overnatninger på turistklassehotel i Hanoi
1 overnatning på homestay i Ngoc Hoa Village
2 overnatninger i privat kahyt på Fantasea Cruise i Halong Bugten
1 overnatning på turistklassehotel i Hanoi
2 overnatninger på turistklassehotel i Hoi An
2 overnatninger på turistklassehotel i Dalat
1 overnatning på turistklassehotel i Di Linh
1 overnatning på turistklassehotel i Bao Loc
1 overnatning på turistklassehotel i Dong Xoai
2 overnatninger på turistklassehotel i Ho Chi Minh
3 overnatninger på Mango Bay Resort i familiebungalow på Phu Quoc

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Vi anbefaler ikke turen til børn under 6 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Hanoi / Hanoi - Da Nang / Da Nang - Dalat // Ho Chi Minh - Phu Quoc / Phu Quoc - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatning ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Vietnam

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Hanoi

Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top