Søg
Søg
Halong Bugten, Vietnam
Ho Chi Minh statue, Saigon, Vietnam
Ho Chi Minh, Vietnam
Ho Chi Minh, Vietnam
Mekong, Vietnam
Mekong, Vietnam
Mekong, Vietnam

Klassisk Vietnam fra nord til syd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

På denne individuelle rundrejse fra Hanoi i nord til Mekong i syd oplever du det bedste af Vietnam, og mange af de store højdepunkter.

To ting kendetegner Vietnam. Det første er landskabets skønhed med sirlige rismarker, bjerge og floder. Det andet er historiens nærvær, som der er tydelige tegn på overalt. Her er kinesiske templer, fransk arkitektur, bombetomter, vietcong tunneller og socialistiske flag. Her er silke, jade, vietnamesiske tehuse og amerikanske kaffebarer. Vietnam er kontrasternes land med både søvnige landsbyer og organiseret kaos i storbyerne, hvor motorcykler og cafeer præger gadebilledet.
På denne tur oplever du højdepunkterne af dette storslåede land. Du oplever blandt andet den charmerende hovedstad Hanoi, smukke kalkstensklipper i den berømte Halong Bugt, historiske Hué og Hoi An, templer i Ho Chi Minh City samt flydende markeder og smuk natur i Mekong-deltaet.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Vietnam her


Sæson

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Vær dog forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til november - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.

Mekong, Vietnam

Detaljeret beskrivelse

1.dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Vietnam, hvor du ankommer næste dag.

2.dag: Ankomst Hanoi
Ankomst til Hanoi, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til et godt turistklassehotel med indkvartering i to nætter. Hanoi er en af Asiens mest charmerende og romantiske byer. Den er hyggelig og grøn, her er store skyggefulde træer, mange små og store parker samt smukke franske palæer. Især den gamle bydel er charmerende med Hoan Kiem Søen, de smalle stræder og duften af friskbagte baguettes.

3.dag: Byrundtur i Hanoi
Efter morgenmaden på hotellet bliver du hentet af en engelsktalende guide. Du besøger Ho Chi Minhs Mausoleum, Ho Chi Minhs hus - hvor han boede fra 1958 til 1969 og ”Et Søjle Pagoden”. Herefter går turen til West Lake for at besøge Tran Quoc Pagoda og nyde lidt frokost. Byrundturen fortsætter mod Litteraturtemplet, Etnografisk Museum og den berømte Hoan Kiem sø. Du slutter af med en kort gåtur i hovedstadens livlige gamle kvarter og ender ved hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition. (M,F)

Vær opmærksom på at alle museer i Hanoi er lukkede om mandagen, og Ho Chi Minh mausoleum er lukket alle mandage og fredage samt hele oktober og november måned.

4.dag: Hanoi - Halong Bugten
Du bliver hentet mellem 08.30 og 09.00 på dit hotel i Hanoi og kørt mod Halong Bay. Nyd den smukke udsigt undervejs med rismarker og lokal liv. Du ankommer til Tuan Chau havnen ved 12.30 tiden, hvor du går ombord på Fantasea Cruise. Nyd din velkomst drink, check ind i din kahyt og glæd dig til at få serveret en lækker frokost, mens båden cruiser ud mod Halong Bay. Første stop er Surprise Cave og senere Luon Cave, hvor du kan snuppe en tur i kajak eller tage en svømmetur. Sidst på eftermiddagen tilbage på båden er det tid til et madlavnings kursus, hvor du får et lille indblik i hvordan du kan lave lækker vietnamesisk mad. Der er middag ved 19-20 tiden og resten af aftenen er fri til afslapning.
Overnatning på Fantasea Cruise ( F,A)

5.dag: Sejltur på Halong bugten – Hanoi - Hué
Stå tidligt op og nyd solopgangen før morgenmaden serveres. Inden de store mængder af turister ankommer, når du at nyde Sung Cot grotten, som er en af de største og mest spektakulære i Halong bugten. Efter besøget sejler båden langsomt tilbage til havnen og du kan nyde udsigten undervejs. Herfra køres du tilbage til hotellet i Hanoi, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. Senere samme aften bliver du afhentet og kørt til togstationen. Hvorfra der er afgang med nattog fra Hanoi til Hué. Du overnatter på ”soft sleeper” standard, hvilket er med aircondition og fire personer i kupeen. (M,F)

6.dag: Ankomst Hué
Toget ankommer til Hué om formiddagen, hvor du afhentes ved togstationen og køres til dit hotel. Efter frokost har du resten af dagen på egen hånd. Så der er rig lejlighed til at udforske byen, slappe af efter togturen og eventuelt shoppe lidt. (F)

7.dag: Byrundtur Hué
Efter morgenmaden på hotellet består dagens oplevelser af en byrundtur med lokal engelsktalende guide. Der venter dig en spændende dag i Hué - Vietnams kejserby. Du skal sejle på Duftenes flod til Thien Mu Pagoden. Den ottekantede og syvetager høje pagode ligger smukt på en bakketop over floden, og er kendt som byens varetegn. Herfra fortsætter turen i bil og du besøger bl.a. det kejserlige citadel, flotte pagoder og kongelige grave – deriblandt kejser Tu Ducs berømte grav. På vej tilbage til byen gøres stop i nogle små landsbyer på vejen, hvor de producerer røgelse og hatte. (M,F)

8.dag: Hué - Hoi An, byrundtur
Efter morgenmaden på hotellet kører du til den hyggelige by Hoi An. Turen tager cirka fire timer, hvilket passer med, at du kan spise frokost på en lokal restaurant i Hoi An efter indkvarteringen på hotellet.(M,F)

Fiskerbyen Hoi An betegnes som den bedst bevarede historiske by i Vietnam med smukke gamle huse og templer. Nogle af de ældste bygninger stammer helt tilbage fra før det 19. århundrede. Den gamle bydel er fredet af UNESCO som verdens kulturarv, hvilket bl.a. betyder, at biler er forbudt i flere af de smalle stræder. Hoi An er berømt for sine dygtige skræddere, og du kan få en helt ny garderobe for få penge.
Om eftermiddagen tages på rundtur med engelsktalende guide i Hoi An's gamle bydel. Byrundturen foregår til fods og seværdighederne inkluderer blandt andet det livlige Hoi An marked, den smukke japanske bro og det velbevarede Phung Hung Hus.

9.dag: Tur til My Son ruinerne og sejltur til traditionelle landsbyer omkring Hoi An
Efter morgenmaden på hotellet tager du på en tur med engelsktalende guide til My Son ruinerne uden for Hoi An, der stammer fra den forhistoriske Cham periode og er fredet af UNESCO som verdens kulturarv. Der hviler en helt speciel stemning over stedet. I får en guidet rundvisning ved ruinerne, der ligger omgivet af jungle, og der vil blive opført en traditionel Cham dans for jer.
Tilbage i Hoi An spises frokost, inden du om eftermiddagen tager på bådtur til de traditionelle landsbyer i området omkring Hoi An. Du besøger Thanh Ha Pottery Village, der ligger tre km vest for Hoi An samt Kim Bong Carpentry Village, der er kendt for at fremstille flotte træudskæringer. UNESCO finansierer et træskærerværksted i byen, der uddanner de unge generationer i det traditionelle håndværk, som ellers ville uddø. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.(M,F)

10. Dag: Fri disposition Hoi An
Dagen er fri til at du på egen hånd kan udforske byen eller tage til den nærliggende vidtstrakte sandstrand Cua Dai, der ligger fem kilometer øst for Hoi An. Her kan du svømme i de høje bølger og solbade. Lej eventuelt en cykel til turen derud - ruten er flad. Få meter fra havkanten er der liggestole til udlejning, og servicetilbuddene er opfindsomme - her tilbydes alt lige fra manicure og massage på stranden til kolde sodavand og håndlavede smykker.
Du kan også stå tidligt op og opleve det daglige morgenmarked ved havnefronten i Hoi An, der er en livlig og farverig begivenhed, hvor du kan slentre rundt i ro og mag mellem friskfangede fisk, levende høns i bambusbure, duftende blomster og frisk frugt stablet i sirlige pyramider. Kom helst tidligt om morgenen, hvor der er mest aktivitet. (M)

11. Dag: Hoi An – Da Nang - Ho Chi Minh City
Formiddagen er på egen hånd indtil du køres til Danang lufthavn og flyver til Ho Chi Minh City (Saigon). Resten af dagen er på egen hånd i Ho Chi Minh City. Byen opleves bedst til fods, men når du bliver træt, kan du leje en cyklo (cykeltaxa). Kør for eksempel forbi Reunification paladset, China Town (med imponerende kinesiske pagoder), Ben Thanh marked, Notre Dame kirken, Ho Chi Minh museet, krigsmuseet og botanisk have. (M)

12. Dag: Ho Chi Minh City - Cao Dai templet – Cu Chi tunnellerne
Du bliver afhentet på hotellet efter morgenmaden, hvor du skal på gruppetur med engelsktalende guide til Cao Dai templet i landsbyenTay Ninh, der er et kendt pilgrimsmål for mange vietnamesere. Du spiser frokost og på vejen tilbage til Ho Chi Minh City, besøges Ben Dinh tunnellerne i Cu Chi provinsen. Tunnellerne blev brugt af guerillaen under Vietnamkrigen, og i dag er et velkendt turistmål. Du er tilbage i Ho Chi Minh City sidst på eftermiddagen. (M,F)

13. Dag: Tur til Mekong Deltaet
I dag skal du på tur i Mekongdeltaet. Turen foregår med bus på en gruppetur med engelsktalende guide. Vi starter med en køretur på omkring tre timer til Cai Be landsbyen i Mekong deltaet – verdens andet største floddelta. Herfra forsætter vi med båd til det livlige Cai Be flydende marked, hvor lokale vietnamesere sælger, køber og bytter varer fra deres traditionelle både. Der er også sat tid af på egen hånd, hvor du kan opleve den lille, lokal produktion af rispapir og kokosnøde slik. Herefter fortsættes sejlturen på Mekong floden forbi smukke grønne øer og gennem et netværk af bugtede floder der gennemkrydses af bifloder. Der vil i løbet af dagen blive mulighed for en cykletur. Og om eftermiddagen tager vi et pitstop i en fredelig landsby til en gratis omgang vietnamesisk frokost hos en lokal familie. Om eftermiddagen ankommer vi til Vinh Long, hvor vi kan opleve den lokale levevis omkring Mekong Deltaet.
Overnatning i Can Tho(M,F,A)

14. Dag: Mekong Delta - Markedsbesøg – Ho Chi Minh City
Efter morgenmaden tages på en (ca. 3 tre timers) sejltur for at udforske det smukke Cai Rang flydende marked og dets omgivelser. Cai Rang Floting Market er meget farverigt, og det største flydende marked i Sydøstasien. Her er hundredevis af både læsset med frugt, grøntsager og fisk. Du spises frokost på turen tilbage til Ho Chi Minh City. (M,F)

15. Dag: Ho Chi Minh City
Hvis du har tid før dit oversøiske fly afgår, kan du slappe af, gå en tur i byen eller måske ordne det sidste shopping. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår. (M)

16. Dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.


Overnatning:
2 nætter på flyet til og fra Vietnam
1 nat i 4-køjes førsteklasses kupe
1 nat på deluxe båd i Halong Bugten
11 nætter på 3-stjernede hoteller i Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City og Can Tho
Overnatninger på gode standardhoteller. Alle hoteller er udstyrede med aircondition og europæisk badeværelse, dog ikke på hotellet i Can Tho, Mekong Deltaet. På grund af begrænset hoteludvalg i Mekong Deltaet, er hotelstandarden i Can Tho væsentligt lavere end standarden på turens øvrige hoteller.


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

Priserne er baseret på min. 2 personer, der overnatter i dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg forudsætter stadig min. 2 personer på turen. Ring for børnerabat.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Fly fra København - Hanoi // Ho Chi Minh City - København t/r.
 • Rundrejsen som beskrevet inkl. ture og udflugter.
 • Overnatninger som beskrevet
 • Lokal engelsktalende guide på de nævnte ture.
 • Måltider ifølge program.
 • Transport med tog, bus og indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City.
 • Entreer på ture.

Prisen er eksklusiv

 • Drikkepenge.
 • Rejseforsikring (udregnes på individuel basis).
 • Sygdomsafbestillingsforsikring, fra 6% af rejsens pris.
 • Ekspeditionsgebyr.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Vietnam: 03-06-2019 18:00:00 : 13494
Kolding
3. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam med kant: 18-06-2019 18:00:00 : 13573
Aalborg
18. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam med kant

Vietnam: 19-06-2019 18:00:00 : 13588
Herning
19. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: