21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 24.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du får oplevet de vigtigste highlights i Vietnam på denne tur krydret med et homestay, hvor du bor under komfortable forhold i landsby og får indblik i byens dagligdag. Turen byder også på en tur gennem det centrale Vietnam på bagsædet af en motorcykel med guide, der på betryggende vis kører dig fra kysten igennem bjergene til Dalat. Du får et indblik i livet i bjergene og din guide viser dig alle de små charmerende landsbyer og introducerer dig for lokalbefolkningen. Efter et par dage i Ho Chi Minh slutter turen på den skønne trope ø Phu Quoc.

Få information og fakta om Vietnam her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vietnam her

Bedste rejseperiode

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Vær dog forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til oktober - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.
Central Vietnam - her er vejret bedst fra februar - juli, regntiden falder fra september til og med november

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Idag er der afgang mod Vietnam, hvor to ugers eventyr venter.
2. dag: Ankomst Hanoi
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel, der ligger i den charmerende gamle bydel i Hanoi. Gå en tur i området omkring hotellet, nyd en kop kaffe eller et måltid på et af de utallige gadekøkkener. Hanoi er farverig, charmerende og støjende og svær ikke at forelske sig i. Rammer du byen en weekend lukkes det meste af midtbyen af for trafik og omdannes til et stort marked.
3. dag: Byrundtur i Hanoi
Bemærk at museer er lukket om mandagen og Ho Chi Minhs mausoleum er derudover lukket hele oktober og november. Din byrundtur starter ved 08.30 tiden, hvor du bliver hentet på hotellet. Turen bringer dig til Ho Chi Minh området, hvor du ser mausoleet (se info om åbningstider ovenfor) og hans hus. Du kommer ligeledes forbi forskellige pagoder og efter frokost går turen til Litteraturens tempel og det etnologiske museum. Turen slutter ved området omkring Hoan Kiem søen inden du sættes af tilbage ved hotellet. (F)
4. dag: Homestay udenfor Hanoi
Et af turens højdepunkter er dette homestay et par timers kørsel fra Hanoi. Du bliver hentet ved 7.30 tiden på dit hotel og kørt afsted ud på landet. Ved ankomst møder du familien til en kop te inden du skal på cykeltur i området og den lille landsby. Byen er fortsat helt uberørt af turister og de lokale er nysgerrige og interesserede i en lille snak. Du får frokost hos familien og kan om eftermiddagen prøve at pløje en rismark med en bøffel - det er væsentlig sværere end det lyder og senere tage med på tur til Stork Island. Tilbage i landsbyen kan du være med til at lave mad og ellers byder aftenen på afslapning. (M,F,A)
5. dag: Halong Bay
Efter morgenmad cykler du til det lokale marked, hvor de lokale kommer ind og sælger deres produkter. Du bliver hentet og kørt til Halong Bay, hvor du skal opleve de skønne omgivelser fra dækket af båden de næste par dage. Efter check-in i din kahyt serveres der frokost ombord mens du sejler ud blandt de imponerende limstensklipper. Du gør stop ved nogle af områdets smukke grotter. Der er middag ved 19-20 tiden og resten af aftenen er fri til afslapning. (M,F,A)
6. dag: Halong Bay
Stå tidligt op og nyd solopgangen mens du drikker en kop kaffe og nyder din morgenmad i restauranten. Du kan vælge at blive på båden idag eller tage med en mindre båd på tur i de smukke bugte og ro en tur i kajak. Frokost serveres på den mindre båd. Tilbage på båden serveres middag kl. 19.00 og aftenen er på egen hånd, hvor du kan se en film, nyde din yndlingsbog eller snuppe en drink i baren. (M,F,A)
7. dag: Halong Bay - Hanoi og nattog til Danang
Efter morgenmad kan du slappe af og nyde den fantastiske udsigt mens båden cruiser tilbage mod havnen hvor du ankommer cirke 12.30 og skal med bussen tilbage mod Hanoi. Du er tilbage i Hanoi ved 17.00 tiden. Du bliver sat af i Hanoi på dit hotel og kan hente din bagage, hvis du har opmagasineret den her. Du kan gå ud og nyde en middag inden du igen hentes og bliver kørt til stationen, hvorfra dit nattog til Danang kører. (M,F)
8. dag: Transfer til Hoi An
Du bliver hentet på stationen og kørt til dit hotel i Hoi An. Nyd dagen og gå på opdagelse i en af Vietnams mest charmerende byer. (M)
9. dag: På cykeltur i Hoi An inkl. madlavningskursus
Ved 08.30 tiden bliver du hentet og kørt hen til startstedet for din cykeltur. Turen starter ud langs Thu Bon floden, hvor du besøger en lokal fiskerlandsby. Du kan undervejs nyde at betragte det lokale liv og bønderne der er igang i markerne. Du får lov at prøve en tur i de lokale runde sivbåde inden turen fortsætter på cykel til en økologisk grøntsagsfarm, hvor du er med til at tilberede din frokost. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen og kan slappe af resten af dagen. (M,F)
10. dag: Med fly til Nha Trang
Efter morgenmad er der afgang til lufthavnen, hvor du skal flyve til Nha Trang en af de store og ret turistede badebyer sydpå. Du bliver indlogeret på dit hotel og kan gå en tur ned på strandpromenaden eller besøge sejlklubben og nyde en frokost.
11. dag: Afgang med motorcykel mod Buon Me Thout
Dit motorcykel eventyr starter idag - det er et andet af turens helt store højdepunkter, hvor du kommer ud på landet og får et indtryk både af Vietnams smukke natur og den imødekommende befolkning. Din chauffør er fantastisk til at skabe kontakt og bygge bro mellem dig og de lokale. Turen er velegnet for de fleste, blot du er i stand til at sidde bagpå 6-7 timer med indlagte pauser. Børn skal dog være min 16 år for at deltage. Afgang er kl. 08.30 hvor I kører mod byen Buon Me Thuot. I kører forbi forskellige plantager og minoritets landsbyer ligesom I kører over Phoenix passet, der var berørt af "agent orange" - giften brugt af amerikanerne under Vietnamkrigen. Når du ankommer til Buon Me Thout bliver du indlogeret på hotel - din chauffør er klar med anbefaling til, hvor du kan spise. (M)
12. dag: Fra Buon Me Thout via vandfald til Lak Lake
Du kører idag ad små veje, så du kan nyde de smukke omgivelser og iagttage de lokales daglige liv. Turen idag inkluderer også et lille trek og mulighed for at bade i et skønt vandfald. Din chauffør er igen behjælpelig med at finde et sted til din aftensmad, hvilket giver god mening da du er langt ude på landet og de færreste kan engelsk. (M)
13. dag: Videre til Dalat med stop ved big happy buddha, en M'nong stamme og et smukt vandfald
Du kommer idag forbi forskellige etniske minoritetsgrupper, måske stopper I ved en familie der producerer risvin og en silkeorms fabrik. I stopper ved Happy Buddha, hvor du kan vise din respekt og høre lidt om buddhisme i Vietnam. Sidste på dagen ankommer I til den hyggelige by Dalat, hvor du tager afsked med din chauffør. (M)
14. dag: Med bus til Ho Chi Minh
Du skal idag med bussen til Ho Chi Minh. Turen tager ca. 8 timer med et par stop undervejs. Ved ankomst til Ho Chi Minh finder du på egen hånd til dit hotel. Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Snyd ikke dig selv for et besøg på The Cafe Apartements som er en lejligheds bygning, der er inddelt i små forskellige restauranter eller Vinh khanh foodstreet hvor du kan smage lokal streetfood og nyde den hyggelige stemning.(M)
15. dag: Godmorgen Vietnam- hils på byen på bagsædet af en scooter
Du bliver hentet tidligt på dit homestay og henter morgenmad og morgenkaffe som du nyder i en fantastisk park, hvor de lokale kommer med deres fugle i bur - hænger dem op i træerne og nyder deres morgenkaffe. Det er en magisk oplevelse at sidde i storbyen omgivet af 100 vis af fugle der synger. Turen tager dig også til et af de største blomstermarkeder i byen ligesom du får set nogle af byens highlights som f.eks. Ho Chi Minhs udgave af Notre Dame og det klassiske gamle postkontor. Du besøger også et lokalt madmarked, hvor du kan smage på forskelligt streetfood. Turen slutter på en hyggelig cafe, hvor du kan slappe lidt af inden du bliver kørt tilbage til dit homestay.(M)
16. dag: Tropeøen Phu Quoc
Du bliver hentet og kørt i lufthavnen, hvorfra dit fly går mod den skønne ø Phu Quoc. Ved ankomst bliver du kørt til dit resort, hvor du kan nyde de næste par dage og fordøje de mange oplevelser. Vi har valgt et af øens hyggeligste resorts til at afslutte din ferie. Du skal dog booke i god tid, da her hurtigt er udsolgt. Nyd en snorkeltur fra stranden, en yoga time i solnedgangen eller hop i en kajak og udforsk strandene omkring resortet. (M)
17-19. dag: Mango Bay Resort, Phu Quoc
Dagen er på egen hånd og starter hver morgen med en skøn morgenmad, som du kan nyde på terrassen der ligger bygget ud over klipperne helt ud til havet. Du kan leje en scooter, en cykel eller bare slappe af i en af hængekøjerne på resortets område. Hotellet har også shuttle bus ind til byen, hvis du har lyst til at tilbringe et par timer her. (M)
20. dag: Afrejse fra Phu Quoc
Din rejse er slut og turen går hjemad mod Danmark.
21. dag: Ankomst Danmark
Vel hjemme i Danmark kan du fordøje de mange indtryk du har fået i fantastiske Vietnam.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Hanoi
1 overnatning på homestay udenfor Hanoi
2 overnatninger på Fantasea Cruise i Halong bugten
1 overnatning i softsleeper kupe med 4 køjer og aircondition på nattog
2 overnatninger på budgethotel i Hoi An
1 overnatning på budgethotel i Nha Thrang
1 overnatning på budgethotel i Buon Me Thout
1 overnatning på budgethotel i Lak Lake
1 overnatning på budgethotel i Dalat
2 overnatninger på budgethotel i Ho Chi Minh
4 overnatninger på Mango Bay Resort på Phu Quoc

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Børn skal være min 16 år for at deltage i motorcykelturen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Hanoi // Ho Chi Minh - Phu Quoc / Phu Quoc - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatning ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Vietnam

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Hanoi

Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top