Søg
Søg
Hanoi
Hanoi
Homestay, Halong
Halong Bugten, Vietnam
Hoi An, Vietnam
vietnam motorcykel eventyr
På motorcykel i Vietnam
Saigon
Phu Quoc, Vietnam
Phu Quoc
Phu Quoc Mango Bay

På eventyr i Vietnam

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 18.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 21 dage

Denne tur er den bedste for dig, der gerne vil have de almindelige highlights i Vietnam med på din rejse, men samtidig vil have et indblik i det autentiske Vietnam langt fra turiststrømmen.

Du får oplevet de vigtigste highlights i Vietnam på denne tur krydret med et homestay, hvor du bor under komfortable forhold i landsby og får indblik i byens dagligdag. Turen byder også på en tur gennem det centrale Vietnam på bagsædet af en motorcykel med guide, der på betryggende vis kører dig fra kysten igennem bjergene til Dalat. Du får et indblik i livet i bjergene og din guide viser dig alle de små charmerende landsbyer og introducerer dig for lokalbefolkningen. Efter et par dage i Ho Chi Minh slutter turen på den skønne trope ø Phu Quoc.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Vietnam her

Sæson

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Vær dog forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til november - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 10-15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.

Halong Bugten, Vietnam

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Idag er der afgang mod Vietnam , hvor to ugers eventyr venter.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel, der ligger i den charmerende gamle bydel i Hanoi. Gå en tur i området omkring hotellet, nyd en kop kaffe eller et måltid på et af de utallige gadekøkkener. Hanoi er farverig, charmerende og støjende og svær ikke at forelske sig i. Rammer du byen en weekend lukkes det meste af midtbyen af for trafik og omdannes til et stort marked.
Overnatning på hotel

Dag 3: Byrundtur i Hanoi
Bemærk at museer er lukket om mandagen og Ho Chi Minhs mausoleum er derudover lukket hele oktober og november.
Din byrundtur starter ved 08.30 tiden, hvor du bliver hentet på hotellet. Turen bringer dig til Ho Chi Minh området, hvor du ser mausoleet (se info om åbningstider ovenfor) og hans hus. Du kommer ligeledes forbi forskellige pagoder og efter frokost går turen til Litteraturens tempel og det etnologiske museum. Turen slutter ved området omkring Hoan Kiem søen inden du sættes af tilbage ved hotellet.
Overnatning på hotel (F)

Dag 4: Homestay uden for Hanoi
Et af turens højdepunkter er dette homestay et par timers kørsel fra Hanoi. Du bliver hentet ved 7.30 tiden på dit hotel og kørt afsted ud på landet. Ved ankomst møder du familien til en kop te inden du skal på cykeltur i området og den lille landsby. Byen er fortsat helt uberørt af turister og de lokale er nysgerrige og interesserede i en lille snak. Du får frokost hos familien og kan om eftermiddagen prøve at pløje en rismark med en bøffel - det er væsentlig sværere end det lyder og senere tage med på tur til Stork Island. Tilbage i landsbyen kan du være med til at lave mad og ellers byder aftenen på afslapning.
Overnatning på homestay (M,F,A)

Dag 5: Halong Bay
Efter morgenmad cykler du til det lokale marked, hvor de lokale kommer ind og sælger deres produkter. Du bliver hentet og kørt til Halong Bay, hvor du skal opleve de skønne omgivelser fra dækket af båden de næste par dage. Efter check-in i din kahyt serveres der frokost ombord mens du sejler ud blandt de imponerende limstensklipper. Første stop er Surprise Cave og senere Luon Cave, hvor du kan snuppe en tur i kajak eller tage en svømmetur. Sidst på eftermiddagen tilbage på båden er det tid til et madlavnings kursus, hvor du får et lille indblik i hvordan du kan lave lækker vietnamesisk mad. Der er middag ved 19-20 tiden og resten af aftenen er fri til afslapning.
Overnatning på Fantasea Cruise (M,F,A)

Dag 6: Halong Bay
Stå tidligt op og nyd solopgangen mens du drikker en kop kaffe og nyder din morgenmad i restauranten. Du kan vælge at blive på båden idag eller tage med en mindre båd på tur i de smukke bugte og ro en tur i kajak. Vi forsøger at finde et stille sted til frokost ved Me Cung Cave som du skal besøge om eftermiddagen.
Tilbage på båden serveres middag kl. 19.00 og aftenen er på egen hånd, hvor du kan se en film, nyde din yndlingsbog eller snuppe en drink i baren.
Overnatning på Fantasea Cruise (M,F,A)

Dag 7: Halong Bay - Hanoi og nattog til Danang
Efter morgenmad besøger du Titop øen, hvor du kan du fra toppen har en enestående udsigt over Halong Bay. Båden cruiser tilbage mod havnen hvor du ankommer cirke 12.30 og skal med bussen tilbage mod Hanoi. Du er tilbage i Hanoi ved 17.00 tiden. Du bliver sat af i Hanoi på dit hotel og kan hente din bagage, hvis du har opmagasineret den her. Du kan gå ud og nyde en middag inden du igen hentes og bliver kørt til stationen, hvorfra dit nattog til Danang kører. Overnatning på toget i softsleeper kupe med aircondition (M,F)

Dag 8: Transfer til Hoi An
Du bliver hentet på stationen og kørt til dit hotel i Hoi An. Nyd dagen og gå på opdagelse i en af Vietnams mest charmerende byer.
Overnatning på hotel (M)

Dag 9: På cykeltur i Hoi An inkl. madlavningskursus
Ved 08.30 tiden bliver du hentet og kørt hen til startstedet for din cykeltur. Turen starter ud langs Thu Bon floden, hvor du besøger en lokal fiskerlandsby. Du kan undervejs nyde at betragte det lokale liv og bønderne der er igang i markerne. Du får lov at prøve en tur i de lokale runde sivbåde inden turen fortsætter på cykel til en økologisk grøntsagsfarm, hvor du er med til at tilberede din frokost.
Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen og kan slappe af resten af dagen.
Overnatning på hotel (M)

Dag 10: Med fly til Nha Trang
Efter morgenmad er der afgang til lufthavnen, hvor du skal flyve til Nha Trang en af de store og ret turistede badebyer sydpå. Du bliver indlogeret på dit hotel og kan gå en tur ned på strandpromenaden eller besøge sejlklubben og nyde en frokost.
Overnatning på hotel

Dag 11: Afgang med motorcykel mod Buon Me Thout
Dit motorcykel eventyr starter idag - det er et andet af turens helt store højdepunkter, hvor du kommer ud på landet og får et indtryk både af Vietnams smukke natur og den imødekommende befolkning. Din chauffør er fantastisk til at skabe kontakt og bygge bro mellem dig og de lokale. Turen er velegnet for de fleste, blot du er i stand til at sidde bagpå 6-7 timer med indlagte pauser. Børn skal dog være min 16 år for at deltage.
Afgang er kl. 08.30 hvor I kører mod byen Buon Me Thuot. I kører forbi forskellige plantager og minoritets landsbyer ligesom I kører over Phoenix passet, der var berørt af "agent orange" giften brugt af amerikanerne under Vietnamkrigen.
Når du ankommer til Buon Me Thout bliver du indlogeret på hotel - din chauffør er klar med anbefaling til, hvor du kan spise.
Overnatning på hotel (M)

Dag 12: Fra Buon Me Thout via vandfald til Lak Lake.
Du kører idag ad små veje, så du kan nyde de smukke omgivelser og iagttage de lokales daglige liv. Turen idag inkluderer også et lille trek og mulighed for at bade i et skønt vandfald. Din chauffør er igen behjælpelig med at finde et sted til din aftensmad, hvilket giver god mening da du er langt ude på landet og de færreste kan engelsk.
Overnatning på hotel i Lak (M)

Dag 13: Videre til Dalat med stop ved big happy buddha, en M'nong stamme og et smukt vandfald
Du kommer idag forbi forskellige etniske minoritetsgrupper, måske stopper I ved en familie der producerer risvin og en silkeorms fabrik. I stopper ved Happy Buddha, hvor du kan vise din respekt og høre lidt om buddhisme i Vietnam. Sidste på dagen ankommer I til den hyggelige by Dalat, hvor du tager afsked med din chauffør.
Overnatning på hotel (M)

Dag 14: Med bus til Ho Chi Minh
Du skal idag med bussen til Saigon. Turen tager ca. 8 timer med et par stop undervejs. Ved ankomst til Saigon finder du på egen hånd til Ms. Yang Homestay. Du kan få vejledning af Ms Yang eller hendes søster til hvad du kan lave i eftermiddag.
Overnatning Ms Yang homestay (M)

Dag 15: Godmorgen - hils på byen på bagsædet af en scooter
Du bliver hentet tidligt på dit homestay og henter morgenmad og morgenkaffe som du nyder i en fantastisk park, hvor de lokale kommer med deres fugle i bur - hænger dem op i træerne og nyder deres morgenkaffe. Det er en magisk oplevelse at sidde i storbyen omgivet af 100 vis af fugle der synger. Turen tager dig også til et af de største blomstermarkeder i byen ligesom du får set nogle af byens highlights som f.eks. Ho Chi Minhs udgave af Notre Dame og det klassiske gamle postkontor. Du besøger også et lokalt madmarked, hvor du kan smage på forskelligt streetfood. Turen slutter på en hyggelig cafe, hvor du kan slappe lidt af inden du bliver kørt tilbage til dit homestay.
Overnatning Ms Yang Homestay

Dag 16: Tropeøen Phu Quoc
Du bliver hentet og kørt i lufthavnen, hvorfra dit fly går mod den skønne ø Phu Quoc. Ved ankomst bliver du kørt til dit resort, hvor du kan nyde de næste par dage og fordøje de mange oplevelser. Vi har valgt et af øens hyggeligste resorts til at afslutte din ferie. Du skal dog booke i god tid, da her hurtigt er udsolgt. Nyd en snorkeltur fra stranden, en yoga time i solnedgangen eller hop i en kajak og udforsk strandene omkring resortet.
Overnatning Mango Bay Resort (M)

Dag 17 - 19: Mango Bay Resort, Phu Quoc
Dagen er på egen hånd og starter hver morgen med en skøn morgenmad, som du kan nyde på terrassen der ligger bygget ud over klipperne helt ud til havet. Du kan leje en scooter, en cykel eller bare slappe af i en af hængekøjerne på resortets område. Hotellet har også shuttle bus ind til byen, hvis du har lyst til at tilbringe et par timer her.
Overnatning Mango Bay (M)

Dag 20: Transfer til lufthavnen
Din rejse er slut og turen går hjemad mod Danmark.

Dag 21: Ankomst Danmark
Vel hjemme i Danmark kan du fordøje de mange indtryk du har fået i fantastiske Vietnam.
Overnatning:
2 nætter i Hanoi på budgethotel
1 nat på homestay
2 nætter på båd i Halong bugten
1 nat i nattog
2 nætter i Hoi An på budgethotel
1 nat i Nha Thrang på budget hotel
3 nætter på motorcykelturen på budget hoteller
2 nætter i Ho Chi Minh på homestay
4 nætter på lækkert resort på Phu QuocM = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk museer er lukket om mandagen og Ho Chi Minhs mausoleum er derudover lukket hele oktober og november.

Børn skal være min 16 år for at deltage i motorcykel turen

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 18.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Flybillet med udrejse til Hanoi og retur fra Saigon
  • Program iht turbeskrivelsen

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge til guiderne (ca 10 USD per dag til motorcykel chauffør)
  • Rejseforsikring
  • Visumudgifter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.250,-
Phong Nha nationalpark

Backpackereventyr i grotterne ved Phong Nha

Vietnam er et overflødighedshorn af oplevelser fra smukke landskaber, fine strande, charmerende byer og historiske steder. Få steder i landet byder dog på fantastisk jungle trekking, udforskning af imponerende grotter og hyggeligt homestay som Phong Nha.

Varighed: 5 dage

Gratis rejseforedrag

Vietnam: 03-06-2019 18:00:00 : 13494
Kolding
3. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam med kant: 18-06-2019 18:00:00 : 13573
Aalborg
18. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam med kant

Vietnam: 19-06-2019 18:00:00 : 13588
Herning
19. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: