Søg
Søg
Kurvefletter kvinde, Vietnam
Klassisk lokal fiskebåd
Stemningsfulde Hanoi
Charmerende Hanoi
Saigon
Halong Bugten, Vietnam
Vanddukketeater, Vietnam
Hoi An, Vietnam
Hoi An, Vietnam
Hue, Vietnam
Koh Kho Khao
Koh Kho Khao Thailand
Koh Kho Khao
cyklist, Vietnam

Vietnams højdepunkter og badeferie i Thailand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.685,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 20 dage

Vi har lavet en tur til dig, der gerne vil opleve de kulturelle og naturmæssige højdepunker i Vietnam og Thailands skønne badestrande.

Tag med til Vietnams hovedstad Hanoi inden du besøger et lokalt farmstay på vej til smukke Halong Bay, der består af over 2000 kalkstensformationer. Du fortsætter via Hue til charmerende Hoi An, hvor du kan gå på opdagelse i den gamle bydel, få syet lidt tøj og tage en dukkert i havet. I Ho Chi Minh City, også kendt under sit gamle navn Saigon, skal du opleve byens højdepunkter og kulinariske fristelser fra bagsædet af en scooter inden du hopper på et fly direkte til Phuket. Herfra bliver du transporteret til en af Thailands endnu uspolerede små paradis-tropeøer, Koh Kho Khao, der byder på smuk natur og lækre sandstrande.

Sæson

Vær forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne i Vietnam. I syd er regntiden fra maj til november - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.
Koh Kho Khao er lukket fra Maj til September.


Koh Phi Phi i Thailand

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Vietnam, hvor du ankommer næste dag.

2. dag: Ankomst til Hanoi
Ved ankomst til Hanoi bliver du hentet og kørt til centrum af byen. Hanoi er en af Asiens mest charmerende og romantiske byer. Den er hyggelig og grøn, her er store skyggefulde træer, mange små og store parker samt smukke franske palæer. Især den gamle bydel er charmerende med Hoan Kiem Søen, de smalle stræder og duften af friskbagte baguettes.
Overnatning på budgethotel

3. dag: Hanoi på egen hånd
Du kan idag besøge Ho Chi Minhs mausoleum, Ho Chi Minhs hus - hvor han boede fra 1958 til 1969, ”En-søjle Pagoden” og West Lake hvor du kan besøge Tran Quoc Pagoda og nyde lidt frokost. Du kan også besøge Litteraturtemplet, Etnografisk Museum og den berømte Hoan Kiem sø.
Vær opmærksom på at alle museer i Hanoi er lukkede om mandagen, og Ho Chi Minhs mausoleum er lukket alle mandage og fredage samt hele oktober og november måned.
Overnatning på budgethotel

4. dag: Hanoi til Ngoc Hoa Village. Kom tæt på livet i en lokal landsby
Du vil blive hentet af en bus på dit hotel ved 8–8.30 tiden, som kører dig mod Ngoc Hoa Village. På vejen passerer du travle markarbejdere der på traditionel vis dyrker deres rismarker. Efter et par timer ankommer du til landsbyen og bliver indkvarteret på dit homestay. Der er planlagt en cykeltur rundt i landsbyen, hvor du kan se nogle af de gamle huse og få indblik i de lokales dagligdag. Tilbage hos familien bliver der serveret frokost. Efter frokost er det tid at iføre dig traditionel bondeklædedragt inden du skal ud og forsøge at plante ris og pløje markerne med hjælp fra en vandbøffel. En virkelig sjov og udfordrende oplevelse. Om eftermiddagen er der tid til at besøge et lokalt tempel og en bådtur ud og se Storke-øen, hvor der lever tusindvis af storke og hejrer. Vel tilbage på dit homestay er det tid til at være med til at lave din egen middag og slappe af i de hyggelige omgivelser.
Overnatning i homestay (F,A)

5. dag: Videre til Halong Bay. Stig ombord på skibet, ro kajak og nyd naturen
Morgenmad serveres kl. 07.30. Inden turen går mod Halong bugten skal du opleve et marked, hvor de lokale kommer og sælger deres afgrøder og produkter. En fin og autentisk oplevelse som ikke mange turister oplever. Du ankommer til din båd lidt over middag og bliver tjekket ind i din kahyt. Din frokost serveres, mens båden cruiser ud forbi de smukke kalkstensklipper, som området er kendt for. I løbet af eftermiddagen er der tid til at ro i kajak og udforske de små øer tæt på. Middagen serveres ombord ca. kl. 19.00 og du kan senere slappe af på dækket og nyde stjernehimlen eller spille et spil kort.
Overnatning på båden (M,F,A)

6. dag: Halong Bay. Sejl i kajak, udforsk grotter og nyd omgivelserne
Efter morgenmaden fortsætter båden ud til de mindre besøgte områder af bugten. Du kan udforske de små øer i kajak og nyde den smukke natur. Efter frokost besøges en af de mindre kendte grotter. Senere kan du igen udforske området i kajak eller slappe af på bådens soldæk inden der serveres en lækker grillmiddag.
Overnatning på båden (M,F,A)

7. dag: Halong Bay til Hanoi og videre med nattog til Hue
Hvis du står tidligt op kan du nyde en smuk solopgang inden morgenmaden serveres. Du besøger en af områdets mest kendte grotter Sung Sot som en af de første inden de store menneskemængder kommer og sejler så tilbage mod havnen. Efter frokost afmønstrer du og kører tilbage mod Hanoi, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. Har du stillet din bagage på hotellet, kan du hente den inden du ved 20.45 tiden bliver hentet og skal med nattog mod Hue. Du får udleveret din billet lokalt og der er afgang kl 22.20.
Overnatning i 4 køjers soft sleeper kupe. (M,F)

8. dag: Ankomst Hue og tid på egen hånd
Oplev solopgangen og nyd at se lokallivet vågne fra din kupe. Du ankommer først på formiddagen til Hue, hvor du bliver hentet på stationen og kørt til dit hotel. Du har resten af dagen på egen hånd og kan udforske den historiske by med smukke tempelruiner, gamle paladser og nyde en slentretur langs Perfume River.
Overnatning på budgethotel (M)

9. dag: Hue på egen hånd
Du kan planlægge dagen som det passer dig og f.eks leje en cykel, udforske byen og nyde synet af de lokale fiskere når de lander dagens fangst.
Overnatning på budgethotel (M)

10. dag: Hue – Hoi An
Efter morgenmaden bliver du hentet ved 09.00 tiden og kørt sydpå gennem Hai Van passet, hvor du kan tage lidt flotte billeder. Du kører i ca. 4 timer inden du kommer til Hoi An, hvor du tjekker ind på hotellet og har resten af dagen på egen hånd. Nyd at gå i de små gader og indsnus byens hyggelige atmosfære og kolonicharme.
Overnatning på budgethotel (M)

11. dag: Cykeltur, bådtur og madlavningskursus omkring Hoi An.
Du bliver hentet kl. 08.30 og kørt til startstedet for dagens cykeltur. Du starter langs Thu Bon floden, hvor du undervejs besøger en lokal fiskerlandsby. Cykelturen fortsætter langs rismarker, hvor du kan se de lokale dyrke markerne – du kan måske genkende måden de dyrker markerne på fra dit farmstay tidligere på turen. Efter en kort pause i Cam Thanh landsbyen er det tid til at prøve kræfter med en tur i en af de klassiske runde sivbåde. Du fortsætter cykelturen til en økologisk grøntsagsfarm, hvor du skal prøve kræfter med lidt madlavning og nyde en dejlig frokost.
Du cykler tilbage til hotellet, hvor turen slutter sidst på eftermiddagen.
Overnatning på budgethotel (M,F)

12. dag: Videre til Ho Chi Minh
Turen går idag videre til Ho Chi MInh. Du bliver kørt til Danang lufthavn og flyver til Ho Chi Minh, hvorfra der er transport til hotellet. Du kan gå en tur i området og opleve den lidt mere moderne stemning i Ho Chi Minh.
Overnatning på budgethotel (M)

13.dag: Ho Chi Minh fra bagsædet af en scooter
Morgenturen begynder ved solopgangstid kl. 07.00 hvor du bliver hentet på dit hotel. Mens I kører fra hotellet begynder byen at vågne, gadefejerne gør byen klar til dagen og madboderne er i gang med at servere morgenmad for de tidligste kunder. Hvis du ikke har nået at spise morgenmad stopper du ved en bod og kan tage mad med hen i en park, hvor de lokale kommer medbringende deres fuglebure. Det er en helt særlig oplevelse at sidde og nyde sin morgenkaffe mens fuglene synger.
Du kører til det største blomstermarked i byen, hvor gaderne er fyldt med skønne blomster i alle farver. Turen fortsætter ad baggyderne forbi de kendte kvarterer i byen (gaden med malerier og gaden med de gamle bøger) ligesom du kan opleve de lokales liv i gaderne. Du besøger også et marked, hvor du kan smage på delikatesser. Sidste stop er på en hyggelig stemningsfyldt café. Du er tilbage på hotellet ved 11.00 tiden.
Du bliver hentet igen kl. 17.30 hvor du skal på aftenens scootertur – her kommer du på rundtur i det vietnametiske køkken med smagsprøver af de forskellige kulinariske specialiteter fra de forskellige madmarkeder der er i byen.
Du er tilbage på dit hotel ved 21.30 tiden
Overnatning på hotel (M,A)

14. dag: Med fly til Thailand
Turen går idag til Thailands skønne strande. Du bliver kørt til lufthavnen og flyver mod Phuket. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til den uspolerede tropeø Koh Kho Khao, der ligger et par timers kørsel nord for Phuket. De næste dage byder på total afslapning, så du kan fordøje de mange spændende oplevelser du har haft i Vietnam.
Overnatning på strandhotel (M)

15 - 17.dag: Koh Kho Khao på egen hånd
Nyd de skønne strande på den lille uspolerede ø. Du kan slentre langs havet, nyde de smukke solnedgange og bare lade dagene flyde sammen i skøn feriestemning.
Overnatning på strandhotel (M)

18. dag: Afgang til Phuket
Turen nærmer sig sin afslutning. Du har den sidste nat på Phuket på den hyggelige Nai Yang strand, hvor du kan nyde den sidste middag på en dejlig strandrestaurant og få shoppet de sidste souvenirs.
Overnatning på turistklassehotel (M)

19. dag: Hjemrejse fra Phuket
Hotellet ligger kun 10 minutter fra lufthavnen, så du booker blot selv din taxa dertil.

20. dag: Ankomst Danmark

Overnatning:
2 nætter i Hanoi
1 nat på homestay
2 nætter ombord på båd i Halong
1 nat i nattog, softsleeper
2 nætter i Hue
2 nætter i Hoi An
2 nætter i Ho Chi Minh
4 nætter på Koh Kho Khao
1 nat i Phuket

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.685,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet med udrejse til Hanoi og retur fra Phuket
  • Ture, hoteller og måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Visum
  • Transfer Phuket hotel - lufthavn på afrejsedagen.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Thailand: 23-10-2018 18:00:00 : 11775
Aalborg
23. oktober 2018 kl. 18:00

Thailand

Backpacking i New Zealand, Australien, Indonesien og Thailand: 29-10-2018 18:00:00 : 11833
Aarhus
29. oktober 2018 kl. 18:00

Backpacking i New Zealand, Australien, Indonesien og Thailand

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 30-10-2018 18:00:00 : 11819
Aarhus
30. oktober 2018 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: