Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Fransk Polynesien. Du kan få skræddersyet din rejse til Fransk Polynesien helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Fransk Polynesien.

Viser 8 oplevelser

På Tikehau finder du verdensklasse snorkling og lækre bountystrande

Ø-hop i Fransk Polynesien

Tag på unikt ø-hop i det uberørte paradis, Fransk Polynesien (Tahiti). Alle overnatninger er på små polynesiske resorts på de mindre turistede øer Raiatea, Tikehau og Fakarava.
Læs mere
18 dage
MAJ - OKTOBER
fra 37.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Fransk Polynesien og Hawaii

Fransk Polynesien og Hawaii

Velkommen til Stillehavets paradisøer. Med en kombination af San Francisco, Fransk Polynesien og Hawaii er rejsen pakket med indtryk. Pulserende storbyer, vulkanske øer, turkisblå laguner og små lokalsamfund er med til at gøre turen helt unik.
Læs mere
22 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 43.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på sejler eventyr i Fransk Polynesien

Sejlereventyr i Fransk Polynesien

Udlev drømmen om at sejle rundt i Fransk Polynesien og sæt kursen mod fjerne kyster: Moorea, Taha’a, Bora Bora, Huahine og Raiatea. Du bor 11 dage på en katamaran med plads til 12 gæster, hvor der er fokus på eventyr og afslapning.
Læs mere
14 dage
MAJ - OKTOBER
fra 56.995,-
I Fransk Polynesien finder du fantastiske strande, kultur, verdensklasse dykning og snorkling samt god vandring

New Zealand og Fransk Polynesien

Tag på kør-selv ferie i verdens smukkeste land, New Zealand i egen autocamper og slut af med afslapning i paradiset Fransk Polynesien.
Læs mere
28 dage
HELE ÅRET
fra 36.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop og eventyr I Fransk Polynesien

Adventure cruise til Marquesa, Fakarava, Bora Bora & Rangiroa

Oplev de fortryllende Marquesas-øer, den fantastiske snorkling på Fakarava, bounty-øen Bora Bora og en af verdens største atoller ved Rangiroa på fragt- og krydstogtskibet Aranui 5.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 47.995,-
Fakarava er et mekka for dykkere. Ved Garuae Pass og Tumakohua kan du dykke blandt rokker og gråhajer

Rejs på egen hånd i Fransk Polynesien

Kom godt fra start på rejsen til Fransk Polynesien. Vi sørger for flybillet, afhenting i lufthavn ved ankomst og de to første overnatninger på Tahiti, inden du selv drager ud på dit eventyr.
Læs mere
Op til 30 dage
MAJ - OKTOBER
fra 16.995,-
De imponerende og gådefulde Moaier på Påskeøen

Hvor asfalten ender

Mongoliet, Kina, Filippinerne, Papua Ny Guinea, New Zealand, Fransk Polynesien (Tahiti), Påskeøen, Chile, Argentina, Brasilien: Denne jordomrejse tager dig helt ud, hvor asfalten ender. Her er der fokus på det simple liv, ekstrem natur og spændende kulturer.
Læs mere
4-12 måneder
Priser på vej
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top