KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 56.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på en eventyrlig sejltur rundt i Fransk Polynesien til øerne Moorea, Taha’a, Bora Bora, Huahine og Raiatea. Rejsen går fra Danmark til det fjerne Stillehav, hvor du lander i hovedstaden Papeete. Her har du en overnatning inden du påmønstrer den moderne 62 fods katamaran, som skal være dit hjem de næste 11 dage. Der er plads til 12 gæster på båden fordelt på 6 kahytter med aircondition og eget bad. Der er masser af tid til forkælelse, afslapning, snorkling blandt farverige koraller og fisk, sejlture i kajak, m.m. Du kommer helt tæt på den polynesiske kultur og der er rig mulighed for at udforske øernes smukke natur. Togtet slutter i Raiatea, hvorfra du flyver tilbage til Papeete og videre hjem til Danmark.

Jysk Rejsebureau laver rejser til stort set alle øer i Fransk Polynesien, så drømmer du om at forlænge rejsen for at opleve flere øer, så er dette også muligt.

Få information og fakta om Fransk Polynesien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fransk Polynesien her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge Fransk Polynesien er fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fransk Polynesien. Undervejs vil der være mellemlandinger, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst til Tahiti
Ankomst til Tahiti, hvor du selv sørger for at tage en taxa til dit hotel i hovedstaden, Papeete. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen.
3. dag: Tahiti - Moorea
I dag påmønstrer du den 62 fods katamaran på marinaen i Papeete. Den bliver dit hjem de næste 11 dage, men du sejler rundt blandt Selskabsøernes atoller, koralrev og smukke klippeøer omringet af turkisblå laguner. Du har din egen kahyt med aircondition og bad/toilet. Der er total 6 kahytter på skibet og flere fællesområder. Fra Papeete sættes kursen mod Moorea, hvor du ankommer samme dag, og hvor båden skal ligge for anker om natten ud for en af øens smukkeste sandstrande. (F,A)
4. dag: Moorea - Raiatea
Du vågner op til lyden af bølgeskvulp ud for Moorea’s kyst. Båden navigerer sig langs kysten til Opunohu-bugten. Her er det muligt at tilkøbe en halvdagsrundtur på Moorea med guide (ikke inkluderet i prisen), hvor du bl.a. kommer til det smukke udsigtspunkt Belvedere, og kører den sceniske og frodige rute kaldet ”Route des Ananas”. Tilbage på båden nyder du en frokost inden der er mulighed for at snorkle med rokker ved Tiki Spot. Efter solnedgang og en lækker aftensmad sættes kursen mod Raiatea, en sejlads på cirka 11 timer. (M,F,A)
5. dag: På eventyr på Raiatea
Ankomst til det sydlige Raiatea tidlig morgen, hvor du kan nyde formiddagen med snorkling og sejlture i havkajak. Om eftermiddagen sejler skibet ind i lagunen til Faaroa Bay, hvor du med gruppen udforsker Faaroa-floden i en mindre gummibåd. Her vil din lokale guide fortælle om områdets flora, fauna og historie. (M,F,A)
6. dag: Raiatea - Taha’a
Dagen starter med en smuk sejltur til hovedbyen Uturoa på Raiatea. Her får du mulighed for at udforske byen eller vandre til det smukke udsigtpunkt på toppen af Tapioi-bjerget. Over middag fortsætter sejlturen inde i lagunen til Motu Tautau, som ligger nordvest Taha’a, hvor der er mulighed for snorkle, tage en tur i kajak eller dase ved stranden. (M,F,A)
6. dag: Taha’a - Bora Bora
Næste stop på rejsen er Bora Bora, hvor du ankommer med skibet til middagstid. Her nydes frokosten ved Motu Tapu, og der vil efterfølgende være tid til at snorkle med revhajer i en af verdens smukkeste laguner. Om aftenen sejler skibet til den nordøstlige del af Bora Bora. (M,F,A)
7. dag: På eventyr på Bora Bora
Nyd en morgensvømmetur i Bora Bora’s lagune med de imponerende djævlerokker. Efter morgenmaden sættes kursen mod Motu Taurere, hvor det er muligt at slappe af ved stranden eller tage en tur i kajak. Du kan tilkøbe en tur til en ø i lagunen inkl. lokal barbecue (ikke inkluderet i prisen). Om eftermiddagen letter katamaranen anker og navigerer rundt i lagunen inden båden atter sænker ankeret ved Matira Point. (M,F,A)
8. dag: Bora Bora - Raiatea
Du tager afsked med fantastiske Bora Bora og sejler tilbage mod Raiatea, en sejltur på cirka 4 timer. Her kan du slappe af på båden, svømme, snorkle eller sejle havkajak. Det er også muligt at tilkøbe en tur til en lokal perlefarm (ikke inkluderet i prisen). (M,F,A)
9. dag: Raiatea - Tahaa
Det er blevet tid til at proviantere igen, og det gøres bedst i Uturoa på det lokale marked. Du kan tilkøbe en rundtur på Raiatea til øens templer, vandfald og historiske sites. Herefter sættes kursen mod Motu Cerant, hvor der er tid til at snorkle, svømme, sejle kajak eller nyde en god bog på stranden. (M,F,A)
10. dag: Tahaa - Huahine
Dagen starter med en cirka 4 timers sejlads til Huahine, hvor skibet ankommer til Boyrayne Bay ved middagstid. Eftermiddagen bruges ved stranden Ana Iti. Det er muligt at tilkøbe en tur til øens kulturshow, som også inkluderer aftensmad. (M,F,A)
11. dag: På eventyr på Huahine
Efter morgenmad er det muligt at tage på besøg i landsbyen Fare eller slappe af med en svømme- eller snorkeltur. Du kan også tilkøbe en rundtur på Huahine med lokal guide, som tager dig til øens arkæologiske sites, vaniljeplantager og meget mere (ikke inkluderet i prisen). Om eftermiddagen sættes kursen tilbage til Raiatea, hvor alle på båden nyder den sidste aften på skibet med en god middag. (M,F,A)
12. dag: Huahine - Raiatea og afrejse
Om morgenen går du fra borde og flyver tilbage til Papeete, og derfra videre med fly til Danmark. Fransk Polynesien er et paradis på jorden, og ønsker du er bliver her længere, kan Jysk Rejsebureau sagtens udvide din rejse. Der er også muligt at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det. (M)
13-14. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Tidspunktet afhænger af hvilket flyselskab, du rejser med.

Overnatninger

1 overnatning på Hotel Kontiki i Papeete
10 overnatninger i egen kahyt

Det er også muligt at forkorte sejlturen til 8 dage samt tilkøbe ekstra overnatninger på andre øer før eller efter togtet.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter på udvalgte afrejsedatoer, tag kontakt til en rejsekonsulent.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Regnjakke
 • Søsygetabletter

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Tahiti // Raiatea - Danmark (inkl. bagage)
 • 1 overnatning på Hotel Kontiki i Papeete
 • 11 dages sejlads fra Tahiti til Raiatea inkl. måltider, egen kahyt, snorkeludstyr og kajakker
 • Havneafgifter og skatter (EUR 280,- pr. person)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser udover det der er beskrevet i programmet (en tur-pakke tilbydes lokalt til EUR 265,-)
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top