18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 37.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Drømmen om Fransk Polynesien er slet ikke så uopnåelig, som mange tror. De mange øer, der byder på fantastisk vandring, verdensklasse dykning og snorkling samt masser af kultur er bestemt inden for rækkevidde. I 14 nætter befinder du dig på små, unikke resorts på øerne Raiatea, Tikehau og Fakarava. Dagene går med at snorkle, dykke, sejle kajak, cykelture, læse bøger, middagslur i hængekøjen, slentreture langs vandkanten i solnedgangen og ren afslapning og ferienydelse i de uberørte omgivelser.

Jysk Rejsebureau laver rejser til stort set alle øer i Fransk Polynesien, så drømmer du om at komme til Bora Bora, Moorea, Tahiti eller Rangiroa, kan vi også være behjælpelige med dette.

Få information og fakta om Fransk Polynesien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fransk Polynesien her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge Fransk Polynesien er fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fransk Polynesien. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst til Raiatea
Ankomst til Raiatea, hvor du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til Pension Villa Tonoi. Pension Villa Tonoi er et mindre resort med smukke udsigter over havet, en pool, hyggelig restaurant med diverse lokale retter og indkvartering i bungalows. Resortet ligger i uforstyrret idyl, dog tæt på hovedbyen, og stedet emmer af ægte polynesisk stemning – et godt sted at starte dit polynesiske eventyr.
3-5. dag: På egen hånd på Raiatea
Dagene har du på egen hånd på Raiatea, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen. (M) Raiatea betragtes som den mest hellige af øerne i Stillehavet, og er den andenstørste ø i Fransk Polynesien. For over 1000 år siden var øen midtpunkt for religion og kultur, og du vil under dit ophold stifte bekendtskab med de gamle sagn og legender, som stadig i dag bliver fortalt i stor stil af de lokale. Raiatea har et utal af smukke bjerge, der er tilgroet af jungle. Blandt disse er det hellige bjerg Mt. Temehani. Der kan arrangeres dagsture til Mt. Temehani Plateau enten på gåben, hesteryg eller med 4WD, hvis man er til det mere action-prægede. På bjerget kan du helt eksklusivt spotte og opleve den sjældne blomst; Tiare Apetahi, som ikke findes andre steder i verden. Hver morgen ved daggry folder blomsterne sine blade ud med en lille klikkende lyd. De gamle legender beskriver dette som: ”lyden af en kærlighedshistorie, hvor den klikkende lyd er en ikke-adelig kvindes hjerte, der går i stykker, idet hun ikke havde tilladelse til at gifte sig med kongesønnen af Tahiti”. Du kan udover oplevelser i bjergene også bruge en dag på at tage på kanotur og drage på opdagelse på Faaroa floden og besøge det gamle, legendariske Taputapuatea kompleks. Du kan endvidere vælge at udforske øen i lejebil eller med lokalbus, hvor du kan gøre stop i de små landsbyer og mærke den helt fortryllende og unikke stemning, der hersker overalt i mødet med den venlige lokalbefolkning. Hvis du er mere til oplevelser i vand, kan en dykkertur ned under havets overflade anbefales, hvor du kan opleve et helt nyt univers af farver og liv. Der kan både laves dags- og natdyk, og snorkelture kan også arrangeres.
6. dag: Afrejse fra Raiatea og ankomst til Tikehau
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Tikehau. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Pension Tikehau Village. Tikehau Village ligger ud til øens lagune med en smuk bounty-strand. Resortet består af blot ni bungalows, som alle har egen terrasse med udsigt til den hyggelige have og den smukke lagune. Fra stranden kan du snorkle, tage en svømmetur eller slappe af med en god bog. Dette sted vil helt sikkert ramme dig med den afslappede polynesiske stemning. (M,A)
7-10. dag: På egen hånd på Tikehau
Dagene har du på egen hånd til at opleve den unikke natur på Tikehau. (M,A) Tikehau består af flere øer med kridhvide sandstrande og er kendt for at være en af de smukkeste atoller i hele Polynesien. Selv luften har sin helt egen unikke duft, og i vandet findes en helt utrolig mangfoldighed af liv. Lagunen her på stedet er så rig på undervandsliv, at Jacques Cousteau’s forskningsgruppe erklærede netop denne lagune som indehaver af den største koncentration af fiskarter ud af hele Tuamotu atol gruppen. Så er du til dykning og snorkling, er dette sted oplagt til at tage dykkerbrillerne på og hoppe under havets overflade. Øens beboere tæller cirka 400, som primært lever af fiskeri. De lokale beboere er meget imødekommende, og du vil med garanti blive inviteret med ind i deres hjem og deres fortryllende haver.
11. dag: Afrejse fra Tikehau og ankomst til Fakarava
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver videre til Fakarava. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Havaiki Lodge. Fakarava byder på en unik og anderledes oplevelse, når det kommer til overnatning, da der ingen resorts er at finde på øen. Du indkvarteres derfor på et mindre familiedrevet resort, som lokalt kaldes pension. Her lever du det simple liv i charmerende polynesiske bungalows. (M,A)
12-15. dag: På egen hånd på Fakarava
Du har dagene på egen hånd på Fakarava. (M,A) Fakarava byder på endnu en urørt del af verden, hvor fugle- og marineliv lever i harmoni med land og vand. Dette eksotiske økosystem er hjem for flere sjældne fuglearter, et rigt planteliv og sjældne krebsdyr. Dykkerstederne på øen er uberørte og blandt de bedste i Fransk Polynesien, hvorfor der igen er god grund til at trække i svømmeudstyret. Livets gang på den landlige side er ligeledes en unik oplevelse med små hyggelige fiskerlandsbyer, smukke koraludsmykkede kirker og mødet med den imødekommende befolkning. Øen var tidligere hovedstad for Tuamotu regionen. De cirka 400 indbyggere på øen bor omkring de to landsbyer Rotoava og Tetamanu.
16-17. dag: Afrejse fra Fakarava
Der er afrejse fra paradiset i det uberørte Fransk Polynesien mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det. (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger på Raiatea på Pension Villa Tonoi
5 overnatninger på Tikehau på Pension Tikehau Village
5 overnatninger på Fakarava på Havaiki Lodge

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra pensions til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Raiatea / Raiatea - Tikehau / Tikehau - Fakarava / Fakarava - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top