Søg
Søg
På Tikehau finder du verdensklasse snorkling og lækre bountystrande
Udforsk naturen junglen på Raiatea
I Fransk Polynesien finder du fantastiske strande, kultur, verdensklasse dykning og snorkling samt god vandring
Fakarava er et mekka for dykkere. Ved Garuae Pass og Tumakohua kan du dykke blandt rokker og gråhajer
På Fakarava finder du uspoleret natur og smukke bounty-strande
Fakarava er et mekka for dykkere. Ved Garuae Pass og Tumakohua kan du dykke blandt rokker og gråhajer
På Tikehau finder du verdensklasse snorkling og lækre bountystrande
Flyturene mellem øerne er en oplevelse i sig selv - der er ikke andet end at læne sig tilbage i sit flysæde og nyde udsigten
Lej en cykel og udforsk Fakaravas små hyggelige fiskerlandsbyer, smukke, koraludsmykkede kirker og mød den imødekommende befolkning
Tikehau Village ligger ud til øens lagune, med en smuk bounty-strand. Resortet består af blot ni bungalows, som alle har egen terrasse med udsigt til den hyggelige have og den smukke lagune
Pension Villa Tonoi er et mindre resort med smukke udsigter over havet, en pool, hyggelig restaurant med diverse lokale retter og indkvarteringen i bungalows
Raiatea har et utal af smukke bjerge, der er tilgroet af jungle. Blandt disse er det hellige bjerg Mt. Temehani
Udforsk øerne i Fransk Polynesien i lejebil, på cykel, få et lift af en lokal eller gå rundt

Ø-hop i Fransk Polynesien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 25.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 18 dage

Tag på unikt ø-hop i det uberørte paradis, Fransk Polynesien (Tahiti). Alle overnatninger er på små polynesiske resorts på de mindre turistede øer Raiatea, Tikehau og Fakarava.

Drømmen om Fransk Polynesien er slet ikke så uopnåelig, som mange tror. De mange øer, der byder på fantastisk vandring, verdensklasse dykning og snorkling samt masser af kultur er bestemt inden for rækkevidde. I 14 nætter befinder du dig på små, unikke resorts på øerne Raiatea, Tikehau og Fakarava. Dagene går med at snorkle, dykke, sejle kajak, cykelture, læse bøger, middagslur i hængekøjen, slentreture langs vandkanten i solnedgangen og ren afslapning og ferienydelse i de uberørte omgivelser.

Jysk Rejsebureau laver rejser til stort set alle øer i Fransk Polynesien, så drømmer du om at komme til Bora Bora, Moorea, Tahiti eller Rangiroa, kan vi også være behjælpelige med dette.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Fransk Polynesien her.

Sæson

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Generelt vil vores sommer dog være at foretrække, da denne periode ligger udenfor regntiden.

Fataua Valley, Tahiti

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fransk Polynesien. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.

2. dag: Ankomst til Raiatea
Ankomst til Raiatea, hvor du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til Pension Villa Tonoi. Pension Villa Tonoi er et mindre resort med smukke udsigter over havet, en pool, hyggelig restaurant med diverse lokale retter og indkvartering i bungalows. Resortet ligger i uforstyrret idyl, dog tæt på hovedbyen, og stedet emmer af ægte polynesisk stemning – et godt sted at starte dit polynesiske eventyr.

3-5. dag: På egen hånd på Raiatea
Dagene har du på egen hånd på Raiatea, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen. (M)

Raiatea betragtes som den mest hellige af øerne i Stillehavet, og er den andenstørste ø i Fransk Polynesien. For over 1000 år siden var øen midtpunkt for religion og kultur, og du vil under dit ophold stifte bekendtskab med de gamle sagn og legender, som stadig i dag bliver fortalt i stor stil af de lokale.
Raiatea har et utal af smukke bjerge, der er tilgroet af jungle. Blandt disse er det hellige bjerg Mt. Temehani. Der kan arrangeres dagsture til Mt. Temehani Plateau enten på gåben, hesteryg eller med 4WD, hvis man er til det mere action-prægede. På bjerget kan du helt eksklusivt spotte og opleve den sjældne blomst; Tiare Apetahi, som ikke findes andre steder i verden. Hver morgen ved daggry folder blomsterne sine blade ud med en lille klikkende lyd. De gamle legender beskriver dette som: ”lyden af en kærlighedshistorie, hvor den klikkende lyd er en ikke-adelig kvindes hjerte, der går i stykker, idet hun ikke havde tilladelse til at gifte sig med kongesønnen af Tahiti”.

Du kan udover oplevelser i bjergene også bruge en dag på at tage på kanotur og drage på opdagelse på Faaroa floden og besøge det gamle, legendariske Taputapuatea kompleks. Du kan endvidere vælge at udforske øen i lejebil eller med lokalbus, hvor du kan gøre stop i de små landsbyer og mærke den helt fortryllende og unikke stemning, der hersker overalt i mødet med den venlige lokalbefolkning.
Hvis du er mere til oplevelser i vand, kan en dykkertur ned under havets overflade anbefales, hvor du kan opleve et helt nyt univers af farver og liv. Der kan både laves dags- og natdyk, og snorkelture kan også arrangeres.

6. dag: Afrejse fra Raiatea og ankomst til Tikehau
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Tikehau. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Pension Tikehau Village. Tikehau Village ligger ud til øens lagune med en smuk bounty-strand. Resortet består af blot ni bungalows, som alle har egen terrasse med udsigt til den hyggelige have og den smukke lagune. Fra stranden kan du snorkle, tage en svømmetur eller slappe af med en god bog. Dette sted vil helt sikkert ramme dig med den afslappede polynesiske stemning. (M,A)

7-10. dag: På egen hånd på Tikehau
Dagene har du på egen hånd til at opleve den unikke natur på Tikehau. (M,A)

Tikehau består af flere øer med kridhvide sandstrande og er kendt for at være en af de smukkeste atoller i hele Polynesien. Selv luften har sin helt egen unikke duft, og i vandet findes en helt utrolig mangfoldighed af liv. Lagunen her på stedet er så rig på undervandsliv, at Jacques Cousteau’s forskningsgruppe erklærede netop denne lagune som indehaver af den største koncentration af fiskarter ud af hele Tuamotu atol gruppen. Så er du til dykning og snorkling, er dette sted oplagt til at tage dykkerbrillerne på og hoppe under havets overflade.
Øens beboere tæller cirka 400, som primært lever af fiskeri. De lokale beboere er meget imødekommende, og du vil med garanti blive inviteret med ind i deres hjem og deres fortryllende haver.

11. dag: Afrejse fra Tikehau og ankomst til Fakarava
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver videre til Fakarava. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Havaiki Lodge. Fakarava byder på en unik og anderledes oplevelse, når det kommer til overnatning, da der ingen resorts er at finde på øen. Du indkvarteres derfor på et mindre familiedrevet resort, som lokalt kaldes pension. Her lever du det simple liv i charmerende polynesiske bungalows. (M,A)

12-15. dag: På egen hånd på Fakarava
Du har dagene på egen hånd på Fakarava. (M,A)

Fakarava byder på endnu en urørt del af verden, hvor fugle- og marineliv lever i harmoni med land og vand. Dette eksotiske økosystem er hjem for flere sjældne fuglearter, et rigt planteliv og sjældne krebsdyr. Dykkerstederne på øen er uberørte og blandt de bedste i Fransk Polynesien, hvorfor der igen er god grund til at trække i svømmeudstyret. Livets gang på den landlige side er ligeledes en unik oplevelse med små hyggelige fiskerlandsbyer, smukke koraludsmykkede kirker og mødet med den imødekommende befolkning.
Øen var tidligere hovedstad for Tuamotu regionen. De cirka 400 indbyggere på øen bor omkring de to landsbyer Rotoava og Tetamanu.

16-17. dag: Afrejse fra Fakarava
Der er afrejse fra paradiset i det uberørte Fransk Polynesien mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det. (M)

18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatning:
14 nætter i bungalows

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Det er muligt at opgradere til bedre eller lavere standard på overnatningerne samt tilkøbe ture.


Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 25.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybilletter Danmark - Raiatea / Raiatea - Tikehau / Tikehau - Fakarava / Fakarava - Danmark
  • Modtagelse i Papeete lufthavnen
  • Alle transfers fra lufthavn til resort t/r på Raiatea, Tikehau og Fakarava
  • 4 overnatninger på Pension Villa Tonoi i bungalow inkl. morgenmad
  • 5 overnatninger på Pension Tikehau Village i Beach bungalow inkl. morgenmad og aftensmad
  • 5 overnatninger på Havaiki Lodge i garden bungalow (kan opgraderes til beach bungalow) inkl. morgenmad og aftensmad

Prisen er eksklusiv

  • Måltider ikke nævnt i programmet
  • Drikkevarer
  • Lommepenge
  • Ture og udflugter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: