Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Antarktis. Du kan få skræddersyet din rejse til Antarktis helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Antarktis.

Viser 6 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Antarktis

Den store Antarktis Adventurerejse

Drømmer du om at opleve Antarktis og har du hang til adventure, så er dette rejseforslag lige for dig. Der er inkluderet kajaktur blandt isbjerge og sæler, overnatning på land i teltlejr under den klare Antarktis-stjernehimmel, bjergbestigning, m.m.
Læs mere
18 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 74.695,-
Ekspeditionsskibet MS Ushuaia

Den ultimative Antarktis & Argentina rejse

En rejse til Antarktis er en helt unik og enestående oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget som helst andet på vores jord. Udover Antarktis venter der dig også et vandre-eventyr i Patagonien og storbyferie i Buenos Aires.
Læs mere
22 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 58.995,-
Antarktis, Falklandsøerne & South Georgia

Antarktis, Falklandsøerne & South Georgia

Tag med på den vildeste ekspeditionsrejse til Falklandsøerne, South Georgia og Antarktis. Du sejler med M/V Hondius eller M/S Ortelius, og sammen med skibets ekspeditionsteam vil du udforske fjorde og isbjerge samt opleve det mangfoldige dyreliv.
Læs mere
26 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 104.995,-
Flyv til Antarktis

Med fly til Antarktis & ekspeditionskrydstogt

Oplev den antarktiske halvø uden at krydse Drake Passagen! Du flyver fra Punta Arenas til King George Island, hvor der venter dig seks dages ekspeditionskrydstogt blandt pingviner, sæler, hvaler, isbjerge og smukke fjorde.
Læs mere
12 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 128.995,-
Backpacking på Antarktis

Backpacking på Antarktis

Antarktis er på ingen måder en billig destination, men det er alligevel drømmen for mange backpackere. Derfor har vi forsøgt at vise hvordan man kan opleve det 7. kontinent på backpackerbudget.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 51.995,-
Eventyrlige Antarktis

Eventyrlige Antarktis

Er du klar til dit livs eventyr? Klodens mindst besøgte kontinent er storslået, nådesløst og ubeskrivelig smukt. Is og sne så langt øjet rækker og et mylder af usædvanlige dyr og fugle gør Antarktis til en uforglemmelig naturoplevelse.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 77.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Antarktis

Få info og fakta om Antarktis lige her!
weather

Vejret på Antarktis

Vejret på Antarktis spænder bredt. Om sommeren fra november til februar/marts ligger temperaturen ved kysterne omkring frysepunktet, mens der om vinteren kan forekomme temperature helt ned til 89 minusgrader. Antarktis er både det koldeste, tørreste og mest forblæste sted på Jorden. Faktisk kaldes Antarktis en polarørken, fordi der kun falder cirka 50 millimeter regn om året. Se vejr og klima på Antarktis.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Det er ikke muligt at besøge Antarktis hele året. Det bedste rejsetidspunkt på Antarktis er i sommerperioden, som er fra november til februar/marts. Det er også i denne periode ekspeditionstogterne afgår fra Argentina og Chile. Vær opmærksom på at der er stor forskel på det natur- og dyrelivet i de forskellige sommermåneder, hvor starten af sommeren byder på sne og rugende pingviner og sensommeren byder på hvaler som er hjemvendt fra nord.

Tag på en eventyrlig rejse til Antarktis

En rejse til Antarktis er uden tvivl lig med en enestående oplevelse, du ikke finder ved nogle andre rejsemål i verden. Det kolde kontinent, der befinder sig på den sydligste del af Jordens sydlige halvkugle, er nærmest som en helt anden planet. Naturen er uberørt og barsk, men også fascinerende og står i stærk kontrast til mange af de naturoplevelser, de fleste af os normalt kender til. Antarktis er dækket af is så langt øjet rækker, men kontinentet gemmer på flere unikke eventyr, som kun de færreste er så heldige at opleve.

Den imponerende og storslåede natur på Antarktis

Opdag Antarktis’ vilde natur

Intet kan sammenlignes med Antarktis’ eventyrlige ekstremer. Det antarktiske kontinent er indbegrebet af unik og barsk natur med forunderlige isformationer, snedækkede bjergtinder, sceniske passager, storslåede gletsjere og et nærmest ikke-eksisterende planteliv. Det er et kontinent, hvor tiden synes at have stået stille. Her er der ingen eksplosive og kulørte farver eller den helt store civilisation. Men alligevel er her masser af liv og et væld af maleriske nuancer, fra de azurblå iskapper til den bløde hvide sne, der står i skarp kontrast til det dybe sorte ocean.Cirka 1/10 del af isbjerget er over vandoverfladen, mens de resterende del er under vandetsoverflade på grund af isens massefylde

Oplev pingviner og andre dyrearter på Antarktis

På din rejse til Antarktis har du også mulighed for at opleve et helt særligt og spektakulært dyreliv, der lever mere eller mindre helt ugeneret her, og som har tilpasset sig en af verdens mest udfordrende miljøer. Fra især marts til juli kan du opleve enorme pingvinkolonier med alle tænkelige pingvinarter, der stortrives i deres naturlige levesteder. På Antarktis kan du også møde sæler og søløver, der ofte soler sig på isflagerne eller tager sig en dukkert i det iskolde hav, hvor massive og majestætiske arter som pukkelhvaler, blåhvaler, kaskelothvaler og spækhuggere også hører hjemme. Derudover er Antarktis et paradis for mange arter af besøgende havfugle, herunder kæmpealbatrossen og stormfuglene, der flokkes hertil.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia

En storslået ekspeditionsrejse til Antarktis

Et uforglemmeligt eventyr venter dig på en ekspeditionsrejse til Antarktis. Som en ægte eventyrer har du mulighed for at rejse til Antarktis ombord på et ekspeditionsskib og blandt andet krydse Drake Passagen, der er opkaldt efter den berømte opdagelsesrejsende Sir Francis Drake. I løbet af din ekspeditionsrejse har du mulighed for at besøge forskellige områder og øer i det antarktiske område og opleve forskellige nuancer af det enestående dyreliv og den dramatiske natur. Den arktiske natur er levende og uforudsigelig, og derfor vil sjældent to ekspeditionsrejser være ens.Ekspeditionsskibet MS Ushuaia

Udforsk den antarktiske halvø og de sydlige Shetlandsøer

På din rejse til Antarktis er det oplagt at besøge forskellige dele af det arktiske område, heriblandt den antarktiske halvø og de sydlige Shetlandsøer. Oplev eksempelvis Deception Island, der udgøres af resterne af et gammelt vulkankrater og gemmer på gamle forladte baser. På King George Island, der er den største ø af de sydlige Shetlandsøer, er dyrelivet rigt med en stor koncentration af blandt andet adelie- og rempingviner, søelefanter og andre fantastiske dyr. Du kan også gøre ophold ved Port Lockroy-bugten, hvor du kan besøge en gammel britisk base fra 1944, der i dag er omdannet til museum. Port Lockroy har desuden det sydligste operationelle postkontor i verden.

Chinstrap pingvinen er kendetegnet ved sin markante sorte stribe som forbinder det sorte mærke på hovedet med en streg under hagen

Kombinér din rejse til Antarktis med andre rejsemål

De fleste rejser til Antarktis inkluderer også ophold i andre lande. Typisk starter din rejse til Antarktis i Argentina eller Chile, og her kan du med fordel udnytte muligheden for at opleve lidt af disse lande eller andre lande i Sydamerika. Derudover anbefaler vi at gøre et stop på Falklandsøerne, der især er kendt for deres storslåede naturskønhed, unikke dyreliv og særlige historie. Ønsker du at rejse videre til andre destinationer eller starte ud et andet sted, kan vi altid skræddersy din rejse, så den passer til netop dine rejsedrømme.Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia
faq

Hvor ligger Antarktis?

Antarktis er beliggende på Sydpolen. De tættest beliggende lande, på Antarktis, er Argentina og Chile. Du kan sejle eller flyve fra Argentina eller Chile til Antarktis ved at krydse Drake Strædet.

Hvor stor er Antarktis?

Antarktis er med sine 14 millioner kvadratkilometer næsten dobbelt så stort som Australien og det femte største kontinent.


Hvilke dyr kan man opleve på Antarktis?

Antarktis byder på et yderst fascinerende dyreliv. Det er muligt at opleve både fugle, pingviner, søløver og sæler samt pukkelhvaler, vågehvaler, finhvaler, spækhuggere og blåhvaler.

Bor der mennesker på Antarktis?

Der bor ingen mennesker på Antarktis, da der kan blive helt ned til 89 minusgrader. Derfor kan Antarktis heller ikke besøges året rundt. Antarktis kan bedst besøges om sommeren fra november til marts, hvor temperaturen ved kysterne ligger omkring frysepunktet.


Hører Antarktis under et land?

Antarktis er erklæret internationalt område og hører derfor ikke under noget land.


Hvem opdagede Antarktis?

Man ved ikke med sikkerhed hvem der opdagede Antarktis, men det siges at amerikaneren, John Davis, var det første menneske, der betrådte Antarktis - i 1821.

Indret din rejse til Antarktis, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Antarktis-eksperter, som selv har rejst på Antarktis, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Antarktis for dig.


Til top