Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Japan. Du kan få skræddersyet din rejse til Japan helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Japan.

Viser 16 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Det bedste af Japan

Tag på den ultimative rejse til Japan, hvor du bl.a. bor på ryokans og templer. Turen tager dig rundt til de bedste steder i Japan, og du rejser undervejs i egen lejebil og tog.
Læs mere
18 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 27.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Fantastiske Japan med rail pass

Med dette 20 dages rejseforslag rejser du med et Japan Rail Pass fra Tokyo til Osaka. Du har seks overnatninger inkluderet. Det gælder kort sagt om at nyde friheden og mærke verden.
Læs mere
21 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 14.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

På eventyr i Sydkorea & Japan

Denne rundrejse kombinerer det bedste af Sydkorea og Japan. Oplev moderne storbyer, ældgamle traditioner, fantastiske landskaber og smukke templer.
Læs mere
19 dage
APRIL, MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 24.995,-
Tag familien med på eventyr i Japan

Familierejse i Japan

Tag hele familien med til Japan og oplev den moderne og farverige storby Tokyo, cykel rundt til de fantastiske templer i Kyoto, udforsk Universal Studios i Kobe, nyd onsen-ophold i Kinosaki, bo på ryokan på øen Miyajima, oplev historiske Hiroshima, m.m.
Læs mere
15 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 22.995,-
fra 21.995,-
Ved Harajuku i Tokyo, kan du opleve de lokale unge klæde sig ud, også kaldet cosplay

Backpacking i Japan

Oplev det bedste af Japan på backpacker-budget, hvor du bor på hostel og rejser med tog mellem byerne Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka.
Læs mere
15 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 17.995,-
Kultur og pilgrimsvandring i Japan

Kultur og pilgrimsvandring i Japan

Oplev pulserende Tokyo, kulturhovedstaden Kyoto, overnat på ryokan, bad i onsens og smag på den japanske madkulturs specialiteter, samtidig med at du går nogle af Japans mest legendariske vandreruter som f.eks. Nakasendo Trail og Kumano Kodo.
Læs mere
16 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 25.995,-
Japan rundt i camper

Japan rundt i camper

Tag på en rejse rundt i Japan med et par gode venner. En camper-tur åbner dørene til magiske rejseeventyr og gør det enkelt at træde "off-the-beaten-path", så I kan udforske den japanske kultur, naturen og de ikoniske storbyer.
Læs mere
16 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 11.995,-
Den store Japan rundrejse

Den store Japan rundrejse

Denne fantastiske rundrejse i Japan kombinerer kultur, natur og vandring med klassiske seværdigheder. Alle overnatninger, udvalgte ture og oplevelser samt et 21-dages Japan Rail Pass er inkluderet i prisen. Herudover får du en skræddersyet rejsehåndbog.
Læs mere
22 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 32.495,-
Kør-selv-ferie på fantastiske Kyushu

Kør-selv-ferie på fantastiske Kyushu

Oplev det ukendte Japan på denne kør-selv-ferie på Japans smukke sydlige øer, Kyushu og Yakushima. Den fantastiske natur med vulkaner, vandfald og varme kilder indbyder en aktiv ferie med masser af trekking - og er rejsen for dig, der gerne vil opleve en anden del af Japan.
Læs mere
12 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 23.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Japan og Filippinerne

Det bedste af Japan og Filippinerne

Oplev Japans rige kultur, historie og storbyliv og nyd en aktiv badeferie på Filippinernes paradisøer. Denne rejse kombinerer to helt fantastiske - og meget forskellige - lande.
Læs mere
23 dage
MARTS - MAJ
fra 27.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Hokkaido og Okinawa i Japan

Hokkaido & Okinawa

Tag på eventyr til Hokkaido og de smukke paradisøer Ishigaki og Iriomote. Overnatninger er på b&b, ryokans, onsen og traditionelle resorts. Drømmer du om at trekke i nationalparker, bade i onsen samt snorkle blandt farverige fisk, så er denne rejse lige noget for dig.
Læs mere
16 dage
APRIL, MAJ, JUNI, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 29.995,-
Tag familien med på eventyr i Japan

Rejs på egen hånd i Japan

Ankomstpakken i Japan sikrer dig en blød landing, når du lander midt i en fremmed verden. Pakken er din tryghed og garanti for en god start på din rejse i Japan.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 7.795,-
Med en bil kommer du nemt og billigt rundt i Japan

På roadtrip fra Tokyo til Osaka

Rejs selv i egen bil fra Tokyo til Osaka. Vi kan hjælpe med ideer til rejserute, men ellers skal du nyde friheden.
Læs mere
15 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 11.995,-
Badende sneaber ved Jigokudani Abepark

Kontrasternes Japan

Oplev det kontrastfyldte Japan, hvor pulserende og moderne metropoler står over for yndefuld natur, smukke geishaer og historiske templer. Rejsen er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
12 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 36.995,-

Oplevelsesrejse til Japans højdepunkter

Efteråret er med sine behagelige dagstemperaturer en af de smukkeste årstider at besøge Japan. Der er inkluderet fly, hoteller og 7 dages Japan Rail Pass på denne rejse. Vi har sikret 20 pladser på rejsen henover efterårsferien, hvor du besøger Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka.
Læs mere
13 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 22.995,-
fra 21.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Det uopdagede Asien

Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien: Pak rygsækken og tag med til det uopdagede Asien, hvor du kommer helt tæt på den fantastiske kultur i Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien. Rejsen inkluderer alle fly og færgebilletter mellem landene.
Læs mere
2-6 måneder
fra 14.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Japan

Få info og fakta om Japan lige her!
weather

Vejret i Japan

Det japanske klima er tempereret med fire markante årstider: Forår (marts-maj), sommer (maj-september), efterår (oktober-november) og vinter (december-februar). Eneste undtagelse er det subtropiske klima på Okinawa-øerne i syd. Forårs- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer, klart vejr og generelt mindre regn. Om sommeren stiger luftfugtigheden og temperaturen, så her kommer en del mere regn, og i slutningen af sommeren rammer tyfonsæsonen. Vinteren i Japan er kold, og du skal forvente, der kommer regn og sne, men også frostklare dage som vi kender fra den danske vinter.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Rejser til det vidunderlige Japan

Mange drømmer om at rejse til Japan. Og hver person har sine grunde. Den helt særlige traditionelle kultur samt de moderne subkulturer, de pulserende og højteknologiske storbyer, de fantastiske spirituelle og historiske templer, grandiose kongeslotte, det verdensberømte japanske køkken og en storslået natur. Japan er spækket med skønne seværdigheder og mindeværdige oplevelser, der sniger sig helt ind under huden på eventyrere i alle aldre.
Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan

Det historiske og det moderne Japan

Japan er et fascinerende land og ikke mindst et land med interessante kontraster. På den ene side er der stolte traditioner og skikke, en tæt tilknytning til det spirituelle, en rig kulturarv samt en yderst spændende historie. På den anden side findes der et Japan, der er lige så bizart og skørt, som det er magisk, og hvor både livsstil, subkulturer og teknologi er værd at opleve.

Fra sake, sushi, sumobrydning og karaoke til kimonoer, samuraier, geishaer og shinto, Japans oprindelige religion. På din rejse til Japan kan du opdage alt det bedste af det moderne og gamle Japan og kontrasterne imellem.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Japan

Besøg Japans bedste byer

Japans smukke byer gemmer på masser af store oplevelser. Her er trekløveren - Tokyo, Kyoto og Osaka - blandt de absolutte højdepunkter. Tokyos pulserende centrum er dækket med blinkende neonlys, enorme skyskrabere, butikker og alle tænkelige caféer og restauranter med alt fra traditionelle japanske retter til finurlige temaoplevelser. Samtidig gemmer Tokyo på en mere traditionel side, der understreges af byens ældste tempel, Asakusa-templet fra år 645.

Kyoto er Japans kulturelle hovedstad og hjemsted for landets ypperste kulturskatte. Her finder du nogle af de mest fantastiske templer, helligdomme, paladser og japanske haver. Osaka er derimod Japans kulinariske hovedstad. Byen gemmer på den lækreste sushi, sashimi, grillet kød og andre spændende specialiteter.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til fantastiske Japan

Japans fantastiske natur og traditionelle grene

Japans natur er skøn, alsidig og helt magisk og er værd at opleve på forskellige tidspunkter af året, hvor træernes skiftende farver fra sæson til sæson maler billedet på ny. Japan har desuden over 200 aktive og inaktive vulkaner, der former landskabet og danner et utal af varme kilder.

Fra Kawaguchiko kan du nyde den enestående udsigt til Mt. Fuji og dens højtrækkende og sneklædte vulkantop. Og den omkringliggende nationalpark ved bjerget, Hakone, er en sand skattekiste af iøjnespringende bakker, søer og floder. De små lokale samfund er også en helt enestående oplevelse. I Kiso Valley, der ligger smuk placeret mellem bjerge og skove, bliver du ført direkte tilbage til Edo-perioden med en fremtrædende og velbevaret traditionel arkitektur og stemning.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan
faq

Hvor ligger Japan?

Japan ligger i den nordlige del af Stillehavet, ud for Ruslands kyst og den koreanske halvø.

Hvad er hovedstaden i Japan?

Tokyo er hovedstaden i Japan. Byen ligger på det centrale Honshu, der er Japans største ø. Tokyo er en af verdens største byer, og det er afgjort Japans befolkningsmæssige og økonomiske centrum. Samtidig er byen knudepunkt for national og international trafik.

Hvor stort er Japan?

Japan er nogenlunde på størrelse med Norges areal – cirka 378 tusinde km2. Landet består af fire hovedøer og flere tusinde små øer, hvoraf de fleste små øer er ubeboede. Størstedelen af Japans areal er dækket af skov og bjerge, og derfor samles befolkningen i de store byer, hvor befolkningstætheden er meget høj.

Hvad er kl. i Japan?

Tidszonen i Japan er Japan Standard Time (UTC+9). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 7 timer.

Hvornår er det bedst at rejse i Japan?

Du kan rejse i Japan hele året, men særligt forår og efterår er populære rejsetidspunkter pga. vejret, der hverken er for varmt eller for koldt, hvis du rejser her.

Hvor mange bor der i Japan?

I Japan bor der cirka 125 millioner indbyggere, og det er til trods for, at Japans areal er nogenlunde tilsvarende Norges areal. Til sammenligning bor der kun 5,5 millioner indbyggere i Norge.

Hvad spiser man i Japan?

Det japanske køkken er spændende og smagfuldt. Her er de fem grundsmage i fokus (sødt, salt, surt, bittert og umami). Mange af de klassiske japanske retter er også kendt og elsket i Danmark, f.eks. Sushi, Ramen, Udon nudler og Okonomiyaki.
Det søde køkken i Japan er væsentligt anderledes end det danske. Japansk slik er baseret på frugt og sukker, og det er ofte sæsonbestemt, hvilken slags slik man spiser, så det passer med sæsonens frugter.

Hvad skal man købe i Japan?

Japan har mange shoppingmuligheder, der varierer fra helt billige souveniers til dyre, kendte mærkevarer. Hvis du gerne vil have et autentisk japansk køb med hjem fra din rejse, kan du gå efter traditionel japansk tøj som en farverig kimono eller japanske sko. Er du til te, bør du købe en lokal japansk te med hjem, og er du mere til pynt og klassiske souveniers, findes der et væld af fine japanske figurer, hvoraf mange har åndelig betydning i Japan og menes f.eks. at kunne bringe held eller rigdom.

Indret din rejse til Japan, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Japan-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Japan for dig.


Til top